Horoscop Minerva aprilie 2024. Ce zodii vor avea parte numai de ghinioane pe toate planurile

Horoscop Minerva aprilie 2024. Ce zodii vor avea parte numai de ghinioane pe toate planurile
| Foto: spynews

Horoscopul lunii aprilie aduce vești bune pentru unele zodii, în timp ce altele vor avea parte numai de ghinioane.

Berbec
Următoarea perioadă va fi marcată de o creștere a interesului din partea sexului opus și complimentele nu vor înceta să curgă. Nativul Berbec va trebui să-și înfrângă temerile, așadar va trebui să-și planifice totul pe termen lung. Acest lucru le va permite să se îndrepte calm spre obiectivele pe care le au. Cât despre dezvoltarea  personală, este momentul perfect pentru a-și elibera potențialul, a spus Minerva.

Taur
Bunăstare financiară pentru Tauri. Aceștia vor avea o situația financiară mai prosperă. Mare atenție, căci în aprilie are loc prima retrogradare a lui Mercur, ceea ce înseamnă că trebuie să fiți precauți față de anumite idei, dacă sunteți sub protecția acestui semn zodiacal.

Gemeni
S-ar putea ivi unele conflicte, dar trebuie să le evitați. Cu toate acestea, efortul pe care l-ați depus în ultima vreme, în plan financiar, se va întoarce înzecit. Atenție la sănătate, căci se prevăd unele probleme la sistemul bronho-pulmonar.

Rac
Intervalul de final de martie și început de aprilie este util pentru a lua parte la examene care vă pot schimba destinul. Le-ați putea trece cu brio. Veți avea mult farmec și veți atrage priviri. În plan profesional, axați-vă mai mult pe munca de echipă.

Leu
Ultimele zile din martie pot fi decisive pentru relații. În carieră, apar proiecte interesante, dar consumatoare de timp. Materializarea planurilor va necesita multă forță. E important să prioritizeze sarcinile, pentru a prioritiza termenele limită. Din punct de vedere financiar, nu vor fi prea mulțumiți. Banii vor veni așa cum sunt planificați. Întârzierile salariale sunt puțin probabile. Achizițiile mari și investițiile sunt premature, așadar există riscurile de a avea multe credite.

Fecioară
Fecioara va avea noi oportunități în carieră, de care trebuie să profite din plin, iar un prim pas în acest sens este să-și ceară remunerația care i se cuvine. Este momentul să fie răsplătită corespunzător potențialului său.

Balanță
Balanța va descoperi că are dificultăți de comunicare cu colegii de serviciu. Este necesar să-și asculte mai mult intuiția și s-ar putea să fie trădați de anumiți prieteni. Începutul lui aprilie va fi imprevizibil în plan financiar.

Scorpion
Scorpionul va avea o mică tensiune în relația de cuplu. Apar discuții pe anumite teme, pe care ar face bine să le evite dacă nu-și dorește să ia amploare situația. I-ar fi de mare folos nativului o excursie prin care să-și limpezească mintea.

Săgetător
Săgetătorul se poate redescoperi pe sine însuși. Este un moment ideal pentru a-și acorda mai multă atenție sentimentelor și pentru a vedea unde are o problemă. Ceva nu funcționează și, astfel, transmite în exterior.

Capricorn
Au probleme care trebuie rezolvate neapărat. Este la înălțimea oricărei provocări, e timpul să se angajeze într-un start-up profitabil. Diplomația le deschide multe uși. Este bine să organizeze întâlniri și negocieri pe 25 martie. Acest lucru îi va ajuta la evitarea conflictelor și la consolidarea relațiilor profesionale. Mijlocul lunii va aduce multe momente plăcute asociate cu familia.

Vărsător
Vărsătorul poate conta pe ajutorul lui Marte, dar nu foarte mult, având în vedere conflictele care vor apărea la locul de muncă. Trebuie să-și regăsească forța interioară încât să poată purta un dialog civilizat cu colegii de serviciu.

Pești
Vor dori să devină centrul Universului. Forfota primăverii va alunga melancolia. Divertismentul și plimbările nu vor lăsa timp pentru gânduri triste. Viitorul se arată roz, trebuie doar să prioritizeze lucrurile. Cei singuri, trebuie să-i facă curaj și să iasă din carapace. Situația financiară le permite să cheltuie mai mult decât au anticipat.

sursa info: RTV

Comenteaza