Horoscop cu Neti Sandu 20 mai 2022. Ce zodie se îndreaptă cu pași repezi spre o căsătorie

Horoscop cu Neti Sandu 20 mai 2022. Ce zodie se îndreaptă cu pași repezi spre o căsătorie

Horoscopul lui Neti Sandu pentru ziua de 20 mai 2022 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

TAUR
Se poate să recuperaţi nişte bani şi să vă plătiţi şi datoriile ca să daţi drumul noilor proiecte pe curat, fără vreo restantă. O să legalizaţi o situaţie, dar trebuie să daţi zor să obţineţi toate semnăturile ca să intraţi în linie dreaptă cu demersurile care v-au ţinut pe loc mai bine de o lună şi ceva.

GEMENI

Poate vă contactează un grup care vrea să vă implicaţi într-un proiect care v-ar propulsa în carieră. Poate-abia acum aflaţi un adevăr, primiţi o aprobare, vă găsiţi, în sfârşit, de lucru şi totul o să meargă şnur, că pân-acum aţi tot avut câte ceva de rectificat.

RAC

V-aţi putea pune în evidenţă prin ceva la care lucraţi de ceva vreme şi se va găsi cineva care să vă promoveze muncă. O să primiţi un răspuns de la cineva de care sunteţi ataşaţi sufleteşte şi o să ştiţi dacă plecaţi împreună în concediu, sau nu ca să ştiţi ce program vă faceţi.

LEU

Poate daţi de bilete de vacanţă, la un preţ convenabil, c-o fi renunţat cineva, sau sunt cele de anul trecut reactivate. E cineva din trecutul sentimental care va cere o a doua şansă şi dacă nu s-a ocupat locul din inima o să vă bucuraţi de faptul că relaţia se poate rescrie frumos, de data asta.

FECIOARĂ

Poate va mai luaţi ceva de lucru, în particular ca să vă descurcaţi cu cheltuielile acestei perioade, că numai cu salariul nu ţine figura. O să-şi facă, în sfârşit, curaj cineva care va cere de multă vreme o întâlnire ca să vă cunoaşteţi mai bine, să schimbaţi impresii, să vedeţi dacă sunteţi compatibili.

BALANŢA

O să vă interesaţi de nişte acte, să insistaţi pe la autorităţi să vi le semneze ca să vă luaţi o casă, o maşină, să primiţi un credit. Un parteneriat de afaceri v-ar aduce acele beneficii financiare la care visaţi de ceva timp şi o să cultivaţi aceasta combinaţie ca să vă asiguraţi un venit constant.

SCORPION

Se poate să vă ceară şefii ceva în plus de lucru, vă încarcă poate cu alte proiecte şi dacă vor fi plătite n-o să ziceţi nu. O să descoperiţi o altă latură a unei relaţii şi o să faceţi progrese atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională - o să depăşiţi nişte blocaje.

SĂGETĂTOR

Se poate să puneţi la-ndoială un parteneriat de afaceri, să reziliaţi un contract şi să vi se propună un altul. E posibil să primiţi o înştiinţare că mai aveţi de achitat o taxă, vreo factură despre care ori aţi uitat, ori nu ştiaţi nimic şi va trebui să vă conformaţi.

CAPRICORN

Poate faceţi un consiliu de familie ca să vedeţi dacă e cazul să vă schimbaţi locuinţa sau să-i aduceţi, doar, unele îmbunătăţiri. O problemă din trecut iese, din nou, la suprafaţă şi dacă nici de data asta n-o rezolvaţi se va amplifica, o să vă fie şi mai greu să-i veniţi de hac - or fi nişte datorii.

VĂRSĂTOR

Poate-o s-ajungeţi la o-nțelegere cu copilul care-şi doreşte altceva decât îi recomandaţi voi şi dacă mai lăsaţi de la voi o să fie bine. Se insistă să reluaţi o preocupare de timp liber, poate fi o activitate sportivă şi-ncepeți iar, antrenamentele, ca să aveţi o stare de şi mai bună dispoziţie.

PEŞTI

O să mai eliberaţi spaţiul pe-acasă, c-aveţi nişte lucruri de aruncat şi mai luaţi şi câte ceva în loc, că o completare. Poate vă-ndreptaţi cu paşi repezi spre o căsătorie şi daţi sfoară-n ţară, începeţi pregătirile şi vă socotiţi şi banii să ştiţi dacă v-ajung, sau vă mai şi împrumutaţi.

BERBEC

Poate-o să reuşiţi, în sfârşit, să vă luaţi o maşină, sau să o reparaţi pe cea pe care o aveţi şi tot e ceva. Noi provocări! Apare o ofertă de lucru, posibil şi în străinătate, şi o să vă gândiţi bine de tot dacă va-ncumetati sau mai lăsaţi la dospit ideea, ca să vedeţi ce zic şi ai voştri.

sursă: știrileprotv.ro.

Comenteaza