Horoscop chinezesc 2-7 august 2022. Zodia care are mare ghinion

Horoscop chinezesc 2-7 august 2022. Zodia care are mare ghinion

Perioada 2-7 august aduce mai multe schimbări pentru nativii horoscopului chinezesc.

Șobolan
În această perioadă, acești nativi pun accent pe viața lor personală. Te confrunți cu anumite probleme și vrei să te asiguri că totul este sub control. Ai nevoie de o vacanță binemeritată alături de partenerul de viață, pentru a reaprinde flacăra iubirii dintre voi.

Bivol
Îți petreci mai mult timp cu prietenii apropiați, alături de care te decizi să pleci într-o excursie spontană. Ți-a fost dor să fii înconjurat de persoane care te iubesc cu adevărat.

Tigru
În prima săptămână din august 2022, nativii din zodia Tigrului se concentrează pe relația cu partenerul de viață. Pentru că persoana iubită s-a simțit neglijată, în ultima perioadă, vrei să faci tot posibilul pentru a te revanșa.

Iepure
Nativii din zodia Iepure aleg să petreacă tot mai mult timp alături de familie și rude, pe care simt că i-au neglijat. Plecați împreună într-o vacanță și vă bucurați de prezența celor din jur.

Dragon
Nativii din zodia Dragon traversează o perioadă dură. Vrei să te detașezi de toți și de toate, deoarece apelezi la introspecție și îți pui ordine în gânduri. Pleci cu partenerul de viață într-o excursie.

Șarpe
Nativii din zodia Șarpe nu au timp să se odihnească, deoarece sunt extrem de ocupați pe plan profesional. Ai multe proiecte de onorat și deadline-uri de respectat.

Cal
Te implici într-un nou proiect bănos, din care speri să ai parte de foarte multe beneficii pe plan material. Te concentrezi pe job, acolo unde excelezi.

Capră
Treci printr-o perioadă delicată. Ai uitat să plătești facturile și te-ai certat cu cei dragi. Ia o pauză, fă doi pași în spate și analizează toate aspectele vieții tale, pentru a vedea ce faci greșit. Nu te îngrijora, toate se vor rezolva în curând.

Maimuță
Ești lipsit de viață și nu ai dispoziția necesară pentru a face lucruri productive. Vrei doar să stai în pat, să dormi, să citești și să te uiți la seriale.

Cocoș
Te gândești serios să îți schimbi locul de muncă, deoarece șefii nu par a fi extrem de încântați de performanțele tale pe parte profesională.

Câine
Unii nativi din zodia Câine au făcut schimbări radicale în viața lor. Te-ai mutat în casă nouă și acum o renovezi, încercând să coordonezi echipa de muncitori. Ai multe planuri de viitor.

Mistreț
Treci prin momente tensionate și simți nevoia să te eliberezi de stresul și tensiunea acumulate în ultima lună. Astrele îți recomandă să te relaxezi și să te bucuri de lucrurile simple care îți aduc un strop de liniște și bunăstare.

sursa: playtech.ro.

Comenteaza