Horoscop 9 septembrie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie va avea parte de o mărire de salariu

Horoscop 9 septembrie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie va avea parte de o mărire de salariu

Horoscopul lui Neti Sandu pentru data de 9 septembrie 2022 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

FECIOARĂ
O să vă puteți cere drepturile, banii înapoi și o să înceapă să vină, treptat, până la începutul lunii viitoare, trebuie doar să insistați, să nu lăsați garda jos. Poate vă scoate la cafea cineva care vine cu o idee de afaceri și să vă fie la îndemână, să puneți în opera ideea. O sa descurcați ițele unei afaceri și o să puteți da drumul altor proiecte care așteaptă de ceva vreme.

BALANȚĂ
Poate plecați de azi cu prietenii într-o stațiune de agrement și o să vă prindă bine să faceți o pauză de la muncă, să vă mai și relaxați.  O să vă cam dea peste cap vestea despre întâlnirea, care urma să aiba loc mâine, poimâine, că probabil se amână. Aveți idei, inspirație și o să vă puteți relansa profesional, că șefii sunt dispuși să vă promoveze.

SCORPION
Vin de undeva niște bani și o să puteți da o fuga prin țară, pe la prieteni, dacă nu cumva aveți treabă pe acasa, ori vreți pur și simplu să vă odihniți. O întâlnire cu grupul de prieteni v-ar ajuta să faceți mișcare, să practicați un sport, sau să faceți altceva deconectant. Se anunță cheltuieli, dar o să vă fie milă și de bani, că i-ați câștigat greu și tineți la sănătatea voastră.

SĂGETĂTOR
E un angajator care a pus ochii pe voi, dar numai dacă sunteți extrem de nemulțumiți la actualul serviciu o să faceți o schimbare. Riscul de dragul riscului, nu se face. E cineva care vrea să vă cunoască și o să vă lăsați prinși în mreje daca nu sunteti căsătoriți sau într-o relație. Poate vă duceți la un interviu ca să va încercați șansele de a lucra la ceva care va place și vi se potrivește.

CAPRICORN
Se poate să vi se dea mai mult de lucru, dar n-o să vă deranjeze pentru că o să vă suplimenteze salariul, ori vi se vor da niște compensații, și pentru o vreme o sa meargă și așa. Poate le faceți o vizită rudelor din alt oraș, poate pentru că sărbătoresc ceva, o aniversare, o nuntă, un botez, mâine, poimâine. Faceți rost de bani în plus și o să le faceți o surpriză alor voștri - îi duceți la malul mării sau la munte.

VĂRSĂTOR
Apar niște probleme și poate o să vă consultați cu un avocat, ca să vă apere, să vă salveze dintr-o situație și să vă recăpătați liniștea. Vă scoate la cafea cineva care întrevede posibilitatea unei relații și o sa-i spuneți care e părerea voastră. Veștile sunt amestecate, dar o să vă alegeți cu niște avantaje pentru că ați muncit cu spor și ați avut avut rezultate de top.

PEȘTI
E posibil să va duceți pe la prieteni, prin țară și să vă întoarceți în aceeași zi, sau să mai rămâneți până duminică daca nu aveți urgențe pe acasă. O să vă caute cineva care vrea să reluați o poveste de dragoste, daca nu sunteți căsătoriți și să țineți cont unul de celălalt. O să vă cereți drepturile, și cei în masura să o facă, o să vi le acorde. Trebuie să insistați, dar cu diplomație.

BERBEC
O să interactionați cu cineva care vrea să lucrați împreună la un proiect care v-ar aduce popularitate și v-ar spori banii din cont, că pare să fie ceva de anvergură. Apare cineva care e interesat de o relație și o să vă evaluați sentimentele să știti ce răspuns să-i dați. E cineva care vrea să fie văzut, admirat, să va placă pentru că vrea să fiți împreună. De voi va depinde.

TAUR
Se poate să vă ocupați de casă, luați lucruri noi, faceți o reamenajare să pregătiti locul de studiu pentru copii, să le creați condiții optime de învățat, le luați și gadgeturi noi. Poate ați descoperit o îndeletnicire de timp liber ca să vă creați o sursă de optimism, să faceți ceva diferit. O să dați o lovitură în afaceri, o să castigați banii și o să faceți niște investiții, dar să fiți cu băgare de seamă.

GEMENI
Poate v-ați făcut rezervare să vă duceți la relax pentru o zi, doua într-o stațiune de agrement, să mai respirați și alt aer că vreți să vă limpeziți creierii. O veste bună de la cineva care speră să va întalniți zilele astea, și dacă nu rezonați cu persoana respectivă o să vă faceți timp. V-ați putea plimba zilele astea prin împrejurimi și să vă destindeți, să treceți în revistă prietenii de care v-a fost dor.

RAC
Se poate să aveți musafiri și să faceți aprovizionare, pregătiri, poate mai și comandați diverse, ca să nu munciți prea mult, să va priască vizita apropiaților. O să scoateți din fondul de rezerva ca să le luați alor voștri ce știți că le place, de răsfăț. Poate faceți un pic de ordine pe-acasă, scoateți lucrurile de care va împiedicaț și puneți altele noi în loc, să fie frumos și util.

LEU
O să faceți rost de bani, poate vă orientați spre niște colaborări și o să aveți pentru plimbari și o să le faceți surprize alor voștri,  că aveți nevoie de o atmosferă caldă în familie. Vi se oferă șansa de a face niște achiziții la preț redus și o să răscoliți prin magazine, fie și online ca să luați ce vă trebuie. Flerul vă spune din ce direcție vin banii și o să vă puteți conecta la sursa respectivă. Atrageți banii ca un magnet.

Comenteaza