Horoscop 9 noiembrie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie își cunoaște sufletul pereche

Horoscop 9 noiembrie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie își cunoaște sufletul pereche

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 9 noiembrie 2022 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

SCORPION
O să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni care vă aduc veşti bune, vă propun şi o colaborare care v-ar rotunji veniturile şi o să vă meargă mai bine pe mai multe planuri. E momentul să vă cereţi drepturile, să beneficiaţi de nişte privilegii pentru că rezultatele muncii vorbesc de la sine. O să interacţionaţi cu nişte oameni care pun mare preţ pe valoarea voastră şi o să fie o colaborare.

SĂGETĂTOR
E o chestiune de familie care se cere dezbătută urgent şi o să vă faceţi şi planuri pentru vacanţa de sărbători, că poate va trebui să faceţi o rezervare în ţară sau în străinătate. Apare omul visurilor voastre şi, dacă sunteţi capabili să renunţaţi la independenţă, o să aflaţi cum e să trăiţi în cuplu. Apare cineva care vă poate fi partener de cuplu, că poate v-aţi săturat de singurătate.

CAPRICORN
Apar nişte cheltuieli pe care nu le aveaţi în calcul, dar o să ştiţi cum să vă descurcaţi, fără să se dea tot bugetul familiei peste cap, că sunteţi nişte oameni chibzuiţi. Poate ieşiţi mai des la socializare că e nevoie de un plus de prospeţime, să scăpaţi de monotonie, de rutina zilnică. Se anunţă un progres la şcoală, poate i-aţi ajutat şi pe copii să obţină rezultate bune şi o să fiţi în top.

VĂRSĂTOR
O să faceţi impresie bună dacă vă prezentaţi la un interviu, o să căpătaţi, poate, bonusuri, o să vă bucuraţi de nişte avantaje, dar se poate și să vi se propună o funcţie aici unde lucraţi. Se poate să daţi concurs pentru un post, dar se poate să-l obţineţi şi din oficiu, c-aţi muncit, nu glumă, pentru el. O chestiune mai veche se rezolvă după ce o să depăşiţi nişte obstacole şi o să vă reinventaţi, daţi refresh total.

PEŞTI
Vă reuşesc iniţiativele, cu Jupiter în zodia voastră, şi o să faceţi progrese la slujbă, la şcoală, iar în plan personal poate vă luaţi o casă, o maşină, vă căsătoriţi, dacă nu sunteţi. E posibil să luaţi bani de la serviciu, dar şi din colaborări, și să completaţi lipsurile de acasă, c-ai voştri v-au tot cerut diverse. Poate vă invită cineva într-o vacanţă şi să vă bucuraţi de gratuităţi, să vă priască atât sejurul, cât şi companionul.

BERBEC
Poate aveţi de semnat acte la notar, să reînnoiţi un buletin, un paşaport şi să vă interesaţi şi la bancă să vedeţi ce se întâmplă cu salariul, cu pensia alimentară sau de vârstă. Se doreşte să luaţi şi voi parte la o activitate care v-ar aduce atât vouă, cât şi echipei, bani în cont, că sunteţi foarte eficienţi. Se întâmplă ceva care să vă aducă bani în plus, poate e vreo rămăşiţă din trecut sau or fi alte beneficii, o primă.

TAUR
Vi se oferă prilejul să vă puneţi în valoare nişte calităţi şi să vă lansaţi într-o nouă aventură profesională, că e momentul vostru de afirmare. O să vă puteţi reface o căsnicie, o relaţie sentimentală şi să vă aşezaţi la casa voastră, s-aveţi copii. Vi se face o ofertă de lucru şi va fi frumos ambalată, să vă şi convingă, mai ales c-aveţi nevoie de bani.

GEMENI
Întrevedere cu cineva care vrea să lucraţi împreună şi o să fiţi încântaţi de colaborare şi de bani şi o să v-apucaţi, serios, de treabă. O veste bună de la cineva care se află departe şi o să faceţi cumva să vă întâlniţi, ori la voi, ori vă duceţi voi acolo unde locuieşte acea persoană. O să luaţi nişte decizii legate de casă şi o să vă bucurați că or să fie toţi ai voştri de acord să redecoraţi interiorul.

RAC
Vă curtează nişte prieteni să lucraţi împreună la ceva în timpul liber sau să practicaţi un sport, să vă destindeţi cumva, să vă recreaţi. O să-l vedeţi pe partenerul de cuplu cu alţi ochi pentru că au ieşit la iveală nişte lucruri, s-au spus nişte adevăruri. Plecaţi în weekend pe undeva, poate chiar mai multe zile, şi o să vă deconectaţi, o să revedeţi oameni dragi.

LEU
Se poate să negociaţi un contract care v-ar asigura un venit constant pe o durată mai mare de timp şi o să vă meargă chiar bine, c-o să daţi de oameni serioşi. Se poate să cheltuiţi mai mult decât v-aţi propus, dar sunt promisiuni de bani şi veţi acoperi cheltuielile acestei perioade. Poate treceţi în revistă site-urile de mobilă să mai schimbaţi o sofa, un dressing, că s-or fi deteriorat şi costă!

FECIOARĂ
Sunt acte de semnat, poate aveţi şi un examen, mai sunt şi chestiuni care ţin de casă de rezolvat şi poate apelaţi la o firmă să v-ajute fie cu actele, fie cu casa, cu curăţenia, poate cu mutatul. O să puteţi pleca într-o călătorie de afaceri şi să câştigaţi acel surplus care să vă ofere relaxarea financiară după care tânjiţi de multă vreme. Vă alegeţi cu note mari la şcoală, poate luaţi şi o bursă, ori poate veţi fi aleşi în fruntea unui grup.

BALANŢA
Vi se fac oferte de job, dar voi puteţi câştiga mai mulţi bani la actualul serviciu şi să nu vedeţi un alt motiv să-l schimbaţi - va mai gândiţi. O să faceţi monetarul să vedeţi cum vă descurcaţi cu finanţele în perioada asta, să ştiţi dacă vă permiteţi o escapadă turistică în weekend sau nu. Apare un surplus salarial, poate din colaborări, sau partenerul de cuplu aduce mai mulţi bani în casă.

Comenteaza