Horoscop 9 mai, cu Neti Sandu. Ce zodie va avea o zi proastă

Horoscop 9 mai, cu Neti Sandu. Ce zodie va avea o zi proastă
| Foto: Stirile Pro Tv

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 9 mai 2022 aduce vești bune pentru majoritatea zodiilor.

TAUR

Poate dați de vreun chilipir și luați o mașină mai ieftină sau altceva foarte scump pentru casă și o fi la reduceri. O să vă dați tot interesul să rezolvați probleme mai vechi ca să puteți da drumul unui proiect nou și vă canalizați toate resursele să iasă ceva de calitate extra.

GEMENI

E un anturaj feminin care se ține de capul vostru să vă manifestați în cadrul grupului, să contribuiți cu ceva, să luați atitudine. Se conturează ceva nou la serviciu, dar imediat apar lucruri din urmă care n-or fi fost bine făcute sau ați uitat de tot de ele și nu le-ați făcut și cineva o să vă taxeze.

RAC

Se poate să primiti o invitație în alt oraș, fie cu treabă, fie ca să petreceți câteva zile de concediu cu cineva anume.  E posibil să luați niște bani și să faceți un efort să nu-i cheltuiți c-aveți nevoie de ei în vacantță ori ca să le luați ceva frumos celor dragi.

LEU

V-ați putea alătura unui grup să lucrați în particular și de-aici să-nceapă o carieră de succes, pentru unii dintre voi. Se fac presiuni să terminați niște treburi care v-ar aduce beneficii și de imagine și materiale, financiare și o să vă croiți un alt drum din punct de vedere profesional.

FECIOARĂ

Poate vă interesați la un avocat să aflați cum trebuie procedat să vi se facă dreptate, să primiți ce vi se cuvine sau vă luați un impresar. O să aveți de luat niște semnături și e de insistat că or s-apară niște încurcături de mâine-ncolo și mai bine faceți niste eforturi suplimentare azi să le veniți de hac.

BALANȚĂ

Se poate să găsiți bilete de vacanță la un preț bun și să le faceți o surpriză alor voștri care-abia așteaptă s-ajungeți la mare, munte în curând. E bine să vă-ngrijiți și de sănătatea voastră și de cea a familiei că vreți să lucrați la cea mai înaltă cotă, să dați cel mai bun randament la slujbă.

SCORPION

Poate vă duceți la un interviu ca să vă luați un job mai bine plătit și care să aibă și un pachet de avantaje, pe cât posibil. O să le puteți cere șefilor încă o dată ce le-ați cerut cu mult timp în urmă și de data asta aveți șanse să și primiti, chiar dacă nu zilele astea, ci cât de curând.

SĂGETĂTOR

O să mai luați una- alta prin casă și poate chemați un decorator să dea o altă alură interiorului locuinței sau să se ocupe de terasă. E posibil să apară cineva care să vă completeze frumos și să construiți o relație care să ofere un alt sens vieții voastre, să vă facă fericiți.

CAPRICORN

O să vă găsiți timp să v-apucați de un sport, să-i duceți măcar pe copii să facă mișcare sau să cultive un talent. Aveți multă treabă și cu actele, și cu studiile, poate o să faceți și drumuri ca să rezolvați și alte chestiuni personale, că familia face mari presiuni să puneți niște lucruri la punct.

VĂRSĂTOR

Apare cineva care simte o compatibilitate cu voi și vrea să cultivați o relație pentru că se regăsește în felul vostru de a fi. O să scoateți la lumină un proiect care v-aduce beneficii de imagine și se poate să primii un premiu, o distincție, după o perioadă, nu chiar imediat.

PEȘTI

O să reglați o situație scriptică, poate are legătură cu școala și o să puteți merge mai departe, la următorul nivel. V-ați putea ocupa de activități noi și să o păstrați pe cea care o să v-aducă cele mai mari satisfacții, că e o nevoie interioară să accesați resursele neexplorate.

BERBEC

Sunteți în tatonări pentru o nouă relație și o să vă lămuriți, în scurt timp, dacă e compatibilitate sau doar atracție trecătoare. Vă exprimați poate mai des ideile într-un spațiu mai larg, sunt oameni interesați de părerile voastre și o să primiti un feed back pozitiv.

Comenteaza