Horoscop 9 aprilie, cu Neti Sandu. Ce zodie are parte de o mare întâlnire cu cineva drag din trecut

Horoscop 9 aprilie, cu Neti Sandu. Ce zodie are parte de o mare întâlnire cu cineva drag din trecut

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 9 aprilie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

BERBEC
E animaţie la voi, chef de viaţă, poate serbaţi o zi de naştere, de nume, se întâmplă ceva care să vă dea o stare de spirit cât se poate de bună. Apare cineva care vă poate face viaţa mai frumoasă şi să vă pliaţi pe felul de a fi al acestei persoane.

TAUR
Prieteni mai vechi, mai noi, vă caută ca să desfăşuraţi diverse activităţi, care să vă remonteze, să vă pună creativitatea în mişcare, să vă dezmorţiţi. O să vă încânte invitaţia la o sindrofie, sunt oameni pe care nu i-aţi mai văzut de multă vreme, şi o să vă bucuraţi.

GEMENI
Se poate să întâlniţi pe cineva cu care să vă completaţi frumos, sufleteşte, şi să construiţi o relaţie solidă, să deveniţi un cuplu pe viaţă. E un grup care vrea să vă ia pe sus într-o excursie de-o zi, şi poate fi un cadou excelent.

RAC
O să aveţi nişte iniţiative de toată lauda şi o să adunaţi în jurul vostru nişte oameni cu care o să vă simţiţi în elementul vostru, că aveţi scopuri comune. O să ieşiţi la rampă cu ceva care să atragă atenţia unui segment interesant de produse pe care le propuneţi, şi de aici o să vină succesul.

LEU
O să vă invite cineva în excursie şi n-o să ziceţi nu, decât dacă v-aţi programat deja invitaţii la o zi onomastică, sau o fi altceva, obligatoriu, de făcut. O să daţi zor să vă echipaţi rapid dacă vreţi s-o porniţi la drum, o fi un dus-întors.

FECIOARĂ
Vă întoarceţi buzunarele pe dos ca să luaţi un cadou, să aveţi de drum dacă vă duceţi la o zi de naştere, de nume, că vreţi să fiţi şi voi de faţă la acel moment festiv. Se poate să treacă pe la voi cineva care vine de departe şi o să alocaţi şi voi câteva ore ca să vă plimbaţi împreună, ieşiţi la masă.

BALANŢĂ
E lume dornică să vă revadă, poate e cineva care şi-a pus mari speranţe în relaţia pe care aţi putea-o construi, că se doreşte acest lucru, de ambele părţi. La un party, undeva, o să vă curteze un angajator care vă provoacă la o experienţă profesională, care v-ar aduce bani şi vizibilitate.

SCORPION
O să fiţi mai sociabili, că o să daţi de oameni drăguţi, şi poate va fi o bună colaborare atât în plan personal, cât şi profesional, dacă o să lucraţi împreună. Se pare că n-o să simţiţi la buzunar dacă o să luaţi şi nişte cadouri şi produse alimentare, că o să aveţi musafiri.

SĂGETĂTOR
Se observă un confort afectiv, v-o fi venit inima la loc după nişte furtuni sentimentale, şi o să fiţi mult mai receptiv la problemele partenerului de cuplu. Poate o să le întindeți o mână de ajutor unor rude, care şi-ar dori să vă vedeţi mai des şi acum tot sunt sărbători!

CAPRICORN
Poate vă duceţi într-o vizită şi o să puteţi remarca acolo pe cineva care vă poate însoţi în viaţă, că are toate acele calităţi care v-ar completa pe voi şi aţi fi compatibili. Poate le pregătiţi celor mici un mini party, cu surprize, o bătaie cu flori, aşa de Florii.

VĂRSĂTOR
Se poate să vă întâlniţi cu grupul şi să vă duceţi într-o excursie, poate fi şi în ţara vecină, ca să fie ceva diferit, şi să vă întoarceţi cu gânduri pozitive Poate-i chemaţi la masă pe prieteni, pe rude, că sunt Floriile, dezlegare la pește, şi mai puneţi ţara la cale, în stilul vostru.

PEŞTI
O să vă daţi întâlnire cu rude şi cu prieteni ca să-l sărbătoriţi pe unul dintre ai voştri, poate fi ziua voastră de nume şi să fie o atmosferă foarte plăcută. Se poate să vă treziţi cu rudele apropiate, fraţi, surori, nepoţi, care vor să vă bucuraţi de această zi de sărbătoare.

sursa info: știrileprotv.ro

Comenteaza