Horoscop 8 septembrie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie o să facă bani din afaceri

Horoscop 8 septembrie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie o să facă bani din afaceri

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 8 septembrie 2022 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

FECIOARĂ
O să fie mult de lucru, dar vor fi și bani. O să dezvoltați afacerile pentru că ați dat de oameni interesați de o colaborare sau de mai multe și o să vă bucurați de succes. O să puneți mai mult preț ca până acum pe aspectul vestimentar. O să vă dați un refresh, o să vă schimbați stilul și poate coafura. Se poate să puneți capăt unei colaborări și să începeți un alt parteneriat care o să vă aducă bani.

BALANȚĂ
La voi, noutăți. Apar oferte de lucru, o să fie și niște cursuri care o să vă acapareze cu totul, drept pentru care o să fiți în formă și o să începeți o viață nouă. Poate vă găsiți și voi perechea de suflet și o să învățați comunicarea în doi, că nu prea v-ați înțeles. E momentul să puneți punctul pe „i” într-o relație, ca să vă puteți înțelege mult mai bine și să fiți fericiți.

SCORPION
O sa vină cineva în vizită și poate o să aflați un adevar care să vă elibereze de o greutate de pe suflet, că v-ați consumat prea mult din punct de vedere emoțional. Se poate să vă asociați cu niște oameni care o să vă fie alături la treabă și o să aveți rezultate de top. O să vă puteți așeza și voi la casa voastră, daca nu sunteți într-o relație stabilă și o să aveți copii.

SĂGETĂTOR
Se poate să aveți alți șefi, să vi se ceară niște lucruri complicate la serviciu și să vă străduiți să vă achitați, onorabil, de toate îndatoririle. O să vă dați întâlnire cu un posibil partener de afaceri care o să se țină de capul vostru, ca să lucrați într-o manieră anume. Sunt promisiuni de avansare, de salt în carieră, cu sau fără examen și o să vă descurcați mai bine cu banii.

CAPRICORN
E posibil să luați niște bani și să achitați vreo rată sau o datorie mai veche, ca să nu avansați cu restanța după voi, ca să fiți niște oameni liberi. Poate plecați pe undeva în plimbare pentru câteva zile pentru a rezolva afaceri și o să vă și relaxați. Se pare că aveți de făcut plăți și o să vă împrumutați la propriul buzunar, la economii, ca să nu rămâneți cu datorii.

VĂRSĂTOR
O să aveți o reușită după o lungă tevatură și o să vă puteți reinventa, pentru că aveți multe de arătat lumii. Sunteți în formă și o să faceți impresie bună Ar fi bine să mai lucrați un pic la comunicarea cu cei din jur și să descoperiți noi formule cu care să ajungeți la inima interlocutorului. Se observă succes, dar vor fi și bețe-n roate! Să nu vă lăsați păgubași pentru că o să fiți stăpâni pe situație.

PEȘTI
O să vă contacteze niște angajatori ca să puneti și voi umărul la un proiect care v-ar aduce satisfacții profesionale, bani și noi relații utile. O să revină cineva cu care nu v-ați avut în termenii cei mai buni, dar acum totul se poate schimba în bine. O să vă puteți schimba serviciul și să vă găsiți ceva mai bun. O să vă bucurați de mai multe avantaje.

BERBEC
O întrevedere cu cineva care s-ar putea să vă ceara o șansă în plus și o să vă analizați și voi sentimentele ca să știți ce răspuns să-i dați persoanei cu pricina. Poate intrați în audiență la șefi, ca să vă cereți drepturile și să mai semnați un act, un acord scris. O să fie mult de lucru la serviciu, dar vouă vă place. O să fie niște provocări cărora o să le faceți față cu brio.

TAUR
Vi se dau niște bani și o să vă puteți permite o excursie mâine, poimâine, pe undeva prin țară și o să vă întoarceți cu bateriile încărcate. O să primiți un semn de atenție, de recunoștință din partea cuiva care vrea să petreceți mai mult timp împreună, pentru că aveți preocupări comune. Va cooptează cineva într-un business care o să vă aducă în centrul atenției și o să faceți impresie bună, să excelați.

GEMENI
Se poate amâna o plecare în weekend pentru că o să vină cineva pe la voi, fie cu treabă, fie ca să stați la taclale, să vehiculați idei și strategii de tot felul. O să vă iasă cineva în cale care o să vă completeze frumos și o să vă doriți să fiți împreună. Sunteți o forță și o să le dovediți celor care s-au îndoit de voi că o să vă depășiți pe voi înșivă. O să dați lovitura în afaceri.
 

RAC
O să-i dați de capat unei probleme financiare și o să faceți rost de bani de undeva ca să achitati o factură sau poate să dați avansul pentru o casă. Va interesați de cursuri de înscriere la școală ori la grădiniță,  ca să-i duceți pe copii. E un grup care vrea să vă puneți și voi amprenta pe o activitate care o să vă propulseze în carieră.

LEU
Sunt activități de grup care o să vă aducă satisfacții sau să vă relaxeze și poate programați ceva pentru weekend, niște întruniri cu prietenii sau colegii. O să vă recuperați banii împrumutați cuiva și poate vă duceți si la un consult medical ca să vă asigurați că sunteți sănătoși tun. O să vă înțelegeți mult mai bine cu anturajul, colegi, prieteni. O să faceți și treabă și o să vă și distrați.

sursă: stirileprotv.ro.

Comenteaza