Horoscop 8 mai, cu Neti Sandu. Zodiile care vor avea noroc la bani azi

Horoscop 8 mai, cu Neti Sandu. Zodiile care vor avea noroc la bani azi

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 8 mai aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

TAUR
O să va alăturați unui grup să ieșiți la plimbare, să vă implicați în pregătirea unui eveniment și să vă deconectați. Sunteți într-o dispoziție schimbtoare și așa va arăta și programul vostru, c-o să mai renunțați la câte-o întâlnire în favoarea alteia.

GEMENI
E posibil să vă exprimați ideile, un concept și toate acestea vor prinde viața că veți fi foarte convingători. Sunt evenimente în comunitate și o să puneți și voi umărul să vă bucurați de amprenta personală pe care o veți lăsa pe scenă, pe niște panouri, că voi chiar vă pricepeți.

RAC
Vă dați întâlnire cu cineva care se poate să fi bătut cale lungă până la voi ca să vă puteți vedea, să reparați o relație. O să intrați în fondurile de rezervă să puteți călători sau să ieșiți la o terasă cu prietenii, poate vă duceți la o zi de naștere sau de căsătorie a cuiva.

LEU
Vi se face cinste, poate vă scot prietenii la o terasă sau mergeți pe rezervarea lor la mare sau la munte, din scurt așa. Întrevedere cu cineva care așteaptă o explicație de la voi, un răspuns referitor la relația de cuplu și să vă gândiți bine de tot la decizia pe care-o veți lua.

FECIOARĂ
O să dați dovadă de sinceritate în discuția cu partenerul de suflet să nu prelungiți o stare de fapt dacă sentimentele nu sunt reciproce. O să dați drumul unui proiect particular și poate dați de băut ca să bifați lansarea la apă a afacerii respective, poate vă reușește acest lucru după lungi eforturi.

BALANȚĂ
Vă caută cineva care vrea de multă vreme să vă convingă c-ați face o echipă bună în relația de cuplu și o să se facă înțeles, omul respectiv. O intenție de călătorie, sa-i faceți cuiva o vizită există, mai rămâne să aveți timp, bani și o companie adecvată ca să vă priască plimbarea.

SCORPION
O să vă-ntâlniți cu cineva care o să va răscolească niște amintiri și iese ceva bun, că poate veți continua o relație. Se poate să vă duceti la un eveniment festiv și să vă bucurați de revederea unor oameni care v-au lipsit și o să vă refaceți sufletește.

SĂGETĂTOR
Se poate să faceți cunoștință cu cineva de care vă simțiti atașați sufletește și de-aici poate începe o frumoasă poveste de dragoste. Poate dați o fugă la munte sau la mare ca să mai uitați de griji și să vă luați de-acolo energia, suflul, ca să puteți continua munca, proiectele.

CAPRICORN
Viața voastră sentimentală o să fie și mai bună și o să vă puteți gândi și la căsătorie în viitorul apropiat. O să vă invite cineva la o aniversare sau o fi alt motiv de ciocnit un pahar de șampanie și o să vă duceți ca să refaceți punțile de comunicare cu anturajul.

VĂRSĂTOR
E posibil să apară cineva care să rezoneze pe mai multe planuri cu voi și să vă completeze frumos, să formați un cuplu. Vi se lansează invitația s-o porniți cu grupul de prieteni într-o escapadă turistică, poate până în orașul vecin să faceți niște cumpărături sau o plimbare dacă nu mai departe.

PEȘTI
O să dispuneți de niște bani și n-o să le refuzați alor voștri unele mici plăceri, ba chiar o să le oferiți o plimbare mai departe de casă, în alt oraș. Se pare că v-ați integrat într-un grup și aveți diverse activități în această formulă care vă prinde bine sufletește și se poate și din punct de vedere financiar.

BERBEC
O veste care o să vă dea speranțe de viață împlinită în relația de cuplu, poate vine pe lume un copil. Simțiți nevoia unor provocări că doar așa o să evoluați și lucrurile vor veni în avalanșă – asta și pentru că voi sunteți un spirit iscoditor și poate veni și o nouă relație.

sursa info: știrileprotv.ro

Comenteaza