Horoscop 8 iunie 2023, cu Neti Sandu. Ce zodie ia decizia să se căsătorească

Horoscop 8 iunie 2023, cu Neti Sandu. Ce zodie ia decizia să se căsătorească

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 8 iunie 2023 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

GEMENI
O să luați niște bani și din surse știute, și din altele care o să apară instantaneu, că vouă vă reușesc speculațiile financiare și banii trag la voi.  Poate să cheltuiți niște bani cu reparația mașinii și, dacă nu și nu, va trebui să vă cumpărați alta, chiar și la mâna a doua.

RAC
O să aveți un acces de bunătate și o să refaceți o relație cu cineva care chiar contează pentru voi, că nu găsiți, cu una, cu două o persoană care să vă placă mult. O să vină bani din mai multe surse și o să cheltuiți din ei, dar o să puneți și ceva deoparte ca să aveți un buget de rezervă.

LEU
Sunteți foarte întreprinzători și o să vă descurcați cu toate proiectele mai mari, mai mici și o să vă asigurați banii de care aveți nevoie. O să fiți solicitați în mai multe direcții, să vă implicați în diverse proiecte care o să vă aducă un plus de vizibilitate.

FECIOARĂ
O să aveți, ca de obicei, și treburi de serviciu, și personale, dar indiferent câtă treabă ați avea, sănătatea să treacă pe primul plan - ia vedeți cum stați. Vă bate gândul să vă așezați la casa voastră și să vă întemeiați o familie, dar nu fără să alegeți pe cineva care să vi se potrivească mănușă.

BALANȚĂ
O să primiți, în sfârșit, ok-ul pentru un business care să vă acapareze cu totul, ce-i drept, dar să merite, că o să fie o răsplată generoasă. Poate vi s-a aprobat un credit bancar sau poate un salariu, două în avans până o să vă redresați cu banii.

SCORPION
O să avem o relație mai bună cu șefii, chiar dacă vă pun la treabă și se anunță o colaborare fructuoasă, din care ați putea să vă alegeți cu o funcție. O să vă descurcați cu actele pe care le duceți la semnat și o să mergeți mai departe cu demersurile care țin de o angajare.

SĂGETĂTOR
Interacționați cu oameni care vor să colaboreze pe anumite planuri și o să alegeți ce e mai convenabil ca să nu vă irosiți nici timpul, nici energia. E undă verde la călătorii și poate plecați în vacanță, fie vă duceți într-o stațiune turistică, fie la prietenii care vă tot invită prin lume.

CAPRICORN
O să puteți demara un proiect care să vă dea serios, de lucru să vă asigurați banii pentru cheltuielile lunare și pentru plecarea în concediu. Poate va fi nevoie să faceți niște investigații medicale ca să vă asigurați că sunteți sănătoși, iar dacă apar probleme să le puteți rezolva.

VĂRSĂTOR
Poate aveți de luat o decizie referitoare la muncă în echipă și vă organizați în așa fel încât să faceți față solicitărilor de tot felul. Apare cineva care vă poate captă atenția, în vederea unei relații sentimentale, dar numai dacă nu aveți pe nimeni.

PEȘTI
Se poate să vă implicați în pregătirea unui eveniment și o să vă puneți toată măiestria în valoare că aveți multe de scos la iveală. Poate luați o decizie referitoare la căsătoria voastră și nu va fi deloc ușor, dar o să țineți cont de toate implicațiile.

BERBEC
Voi păreți gata de start pentru o nouă provocare profesională și n-o să vi se pară nimic prea greu că vă ajută energia debordantă. E cineva dintr-o relație mai veche care vă mai cere niște explicații, poate vrea să vă împăcați și trebuie văzut ce e de făcut.

TAUR
Se poate să reamenajați interiorul locuinței și să cheltuiți destul de mulți bani, dar confortul atât fizic cât și psihic e esențial pentru voi și merită orice efort. Vă puteți recupera bani, proprietăți și să lichidați conflicte mai vechi cu rude, foști parteneri de viață sau de afaceri. 

sursă: știrileprotv.ro.

Comenteaza