Horoscop 8 februarie 2023, cu Neti Sandu. Zodia pentru care bat clopote de nuntă

Horoscop 8 februarie 2023, cu Neti Sandu. Zodia pentru care bat clopote de nuntă
| Foto: fanatik.ro

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 8 februarie 2023 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

VĂRSĂTOR
Se rezolvă chestiuni mai vechi și o să vă dați tot interesul să iasă totul perfect, ca să vă apucați de lucruri noi, să dați refresh, să vă restartați.  O reușită după lungi așteptări, o să luați și bani și o să vă puteți asocia cu niște oameni bine cotați, niște profesioniști. O să reparați o serie de relații care vă pot fi de mare folos și poate refaceți grupul de altădată.

PEȘTI
O să vă întâlniți cu cineva care vine cu o propunere de business și o să vă gândiți dacă vă convin condițiile sau dacă aveți timpul necesar să-i dați răspunsul. Relația cu partenerul de cuplu e mai destinsă și o să vă străduiți să aveți un timp comun de ieșit la plimbare, să dați culoare relației. Apar noutăți, e cineva care se insinuează în viața voastră și poate fi o relație serioasă care să ducă la căsătorie.

BERBEC
O să vă lansați într-o nouă provocare de viață personală și poate căutați o locuință. Vă pregătiți de nuntă, botez, e un eveniment, poate după Paște. Sunt acte de semnat și o să obțineți online tot ce aveți nevoie, ca să nu mai bateți drumurile și să avansați cu demersurile de orice fel. Începeți o viață nouă, vă luați casă, că ați întâlnit pe cineva care e pe lungimea voastră de undă.

TAUR
Poate vă cheamă cineva în weekend prin alt oraș, poate într-o stațiune de agrement și o să rămâneți și peste noapte, totul e să nu aveți urgențe pe acasă. Vă pregătiți de o finalizare. Se încheie un contract și o să vă luați inima în dinți să vă apucați de altceva. Un anturaj feminin care să pună umărul la problemele de tip emoțional care vă copleșesc și o să ieșiți din impas.

GEMENI
Puteți recupera niște bani și să plătiți taxe, impozite, or fi și niște restanțe și o să vă faceți o evaluare financiară, să vedeți de ce bani dispuneți. O să vă uniți forțele cu ale unor oameni de calibrul vostru, ca să lucrați la un proiect, pot fi preocupări comune. Se poate să revină cineva cu gânduri de împăcare și numai voi știți ce planuri aveți, că știți prin ce ați trecut.

RAC
Păreți interesați de un studiu, poate experimentați ceva care v-ar aduce un plus de cunoaștere și o licență, un atestat, o confirmare a valorii. Poate o să fiți din nou întrebați dacă sunteți de acord cu semnarea unui contract sau vă luați o pauză și mai vedeți după. Se pot rezolva chestiuni mai vechi, acte, să reluați vreo colaborare de pe urma căreia luați bani.

LEU
E posibil să primiți o ofertă de job care să se muleze pe cerințele voastre, să fie și cu mai mulți bani decât cei pe care îi primiți acum la serviciu. O să semnați niște acte și vi se deschid acele uși pe care nu le-ați putut deschide până acum. E un eveniment la care veți contribui cu ceva și o să fie un bun prilej să atrageți atenția asupra calităților voastre.

FECIOARĂ
Se poate să fie o zi bănoasă și să faceți niște achiziții pentru voi și ai voștri, ca să mulțumiți pe toată lumea, că or fi rămas niște restanțe, poate le-ați promis câte ceva. E posibil să prindeți din zbor o ofertă de vacanță sau un city break care să vă încarce frumos, energetic. Vă bate gândul să vă așezați la casa voastră, ori să vă extindeți să aveți mai mult spațiu și confort acasă.

BALANȚĂ
E cineva care vrea să fiți împreună și o să facă tot ce se poate să vă convingă să formați un cuplu, că o să fie un câștig de ambele părți. E posibil să vă caute cineva din trecutul sentimental pentru încă o șansă și numai voi știți cum stați, ce simțiți. Se poate să vină cineva cu o ofertă de afaceri și să vă puneți de acord în mai toate privințele.

SCORPION
O să cheltuiți niște bani ca să mai amenajați câte ceva pe lângă casă și să vă faceți planuri pentru o minivacanță să plecați pe undeva să vă mai și relaxați. O să puteți rezolva niște probleme legate de școală, de examene, poate vă duceți la un interviu și o să fie cu succes. Se poate să lucrați la ceva care să vă plimbe și prin alte țări, să împrumutați experiență.

SĂGETĂTOR
Aveți multe treburi pe cap și nu o să lăsați nimic în aer, că vreți să vă atingeți toate obiectivele, sunteți ambițioși și vreți să vă autodepășiți. Se poate să luați acei bani pe care i-ați tot cerut și s-au invocat diverse motive ca să nu-i luați, dar acum se poate. Se poate să primiți acceptul pentru un business care o să vă ocupe tot timpul, dar o să vă și răsplătească.

CAPRICORN
Poate veți mai lua niște bani în plus la salariu și o să vă fie mai ușor cu plata datoriilor curente și o să mai puteți ieși în weekend pe undeva. O să ieșiți mai des la socializare, că aveți nevoie să împărtășiți experiențe de viață, să cereți o părere, un feedback. Aveți idei cât cuprinde, putere de muncă și proiecte la care să lucrați. De sănătate să vă mai îngrijiți și o să fie ok.

sursă: știrileprotv.ro.

Comenteaza