Horoscop 8 februarie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie își găsește sufletul pereche

Horoscop 8 februarie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie își găsește sufletul pereche

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 8 februarie 2022 aduce vești bune pentru zodii. Vibrația zilei este cifra 8. 

VĂRSĂTOR
 
E posibil să treacă diseară cineva pe la voi şi să puneţi la cale o ieşire la sfârşit de săptămâna - să plecaţi în week-end. Vă reuşesc iniţiativele şi o să daţi drumul proiectelor noi, că aveţi multe de spus, în meserie, şi sunt şanse de progres în perioada asta şi vin şi bani.

PEŞTI
 
Totul vi se pare mai uşor, vi se-ntinde şi o mână de ajutor, dacă simţiţi că nu vă descurcaţi, pentru că oamenilor le pasă de voi. Poate vă alăturaţi unui grup c-aveţi o viziune comună şi o să iasă ceva de calitate, se va vorbi despre performanţele voastre şi o să vă consolidaţi un statut.

BERBEC
 
Poate vă asociaţi cu o firmă ca să lucraţi ceva în particular, dar există şansa şi să vă angajaţi cu titlu permanent. O să faceţi rost de nişte bani şi se poate să le luaţi diverse alor voştri, de drag, nu musai cu un prilej anume, deşi poate fi şi asta şi să fie ceva neaşteptat pentru ei.

TAUR
 
O invitaţie în oraş, poate vă caută cineva la care visaţi de multă vreme şi visul poate continuă în realitate. Vi se face o surpriză, aterizează cineva pe care-l aşteptaţi de multă vreme şi o să se schimbe ceva - în bine - în relaţia voastră sentimentală.

GEMENI
 
Vă invită cineva la sfârşit de săptămână în alt oraş, poate e o sărbătoare, sau v-aţi lipsit unii altora şi vă-ntâlniţi după multă vreme. Poate vi se deschide o altă perspectivă şi poate veţi ocupa o funcţie, o să vă reinventaţi, cu ocazia asta, că faceţi lucruri noi.

RAC
 
Le puteţi oferi un sfat, să puneţi şi mâna la treabă dacă e nevoie, unor prieteni care lansează la apă un proiect. Abia acum se poate semna un contract după ce vă străduiţi de mai bine de-o lună şi o să intraţi în linie dreaptă cu munca, şi-o să vă primiţi şi banii.

LEU
 
E posibil să primiţi un supliment financiar şi să achitaţi plăţile obligatorii - ca să scăpaţi de grijile majore. O să cădeţi, în sfârşit la o-nțelegere cu un angajator şi o să ştiţi ce-aveţi de făcut în continuare, că aveaţi nevoie de o certitudine, mai ales de una financiară.

FECIOARĂ
 
Vă puteţi găsi şi altceva de lucru şi dacă aveţi timp vă duceţi, iar dacă nu poate plecaţi de la actualul serviciu. Se pare că-şi face curaj cineva care-a tot a încercat să vă cucerească, dar nu v-aţi lăsat prinşi în mreje şi o să vă scanaţi din nou, să vedeţi ce simţiţi.

BALANŢĂ
 
Poate vă faceţi planuri să vă mutaţi altundeva, să vă luaţi o casă, dacă n-aveţi una, sau poate vă mutaţi cu chirie o vreme. E un eveniment de familie care vă cam dă de furcă dar vă şi plac pregătirile aşa că împărţiţi responsabilităţile şi nu vă lăsaţi până nu vă achitaţi de partea voastră.

SCORPION
 
Se poate să-ntâlniţi într-un cerc de prieteni o persoană care vă poate deveni companion de viaţă şi să vă meargă bine împreună. Vă ia prin surprindere vizita cuiva care vrea să lucraţi împreună la un proiect care e de calibrul vostru şi o să urmeze o promovare dacă vă reuşeşte pasiența.

SĂGETĂTOR
 
Poate-aveți un musafir diseară şi preparaţi ceva rapid şi gustos ca să-l faceţi pe invitat să se simtă şi bine. Vi se plătesc nişte sume restante şi o să vă redresaţi cu banii, vă rămân şi ca să plecaţi în acest week-end pe undeva, măcar un duş întors, ca să schiaţi la munte.

CAPRICORN
 
Se observă succes la şcoală, la examene şi interviuri şi la tot ce înseamnă comunicare, Poate vă lansaţi într-o zonă de genul ăsta. Chiar dacă aveţi multă treabă ca de obicei, o să vă-ngrijiți şi de voi, o s-aveţi o stare de spirit mult mai bună că aţi învăţat să vă preţuiţi. Sau acum o s-o faceţi.

sursă: știrilprotv.ro

Comenteaza