Horoscop 8 decembrie, cu Neti Sandu. Cine ar putea să-și cunoască sufletul pereche

Horoscop 8 decembrie, cu Neti Sandu. Cine ar putea să-și cunoască sufletul pereche

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 8 decembrie 2023 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

SĂGETĂTOR
Noutăţi pe mai multe planuri. O puteţi lua în altă direcţie în sfera profesională, iar în viaţa personală e posibil să reapară cineva care să vrea să formaţi un cuplu. O să faceţi rost de bani de unde vă aşteptaţi cel mai puţin şi vă puteţi gândi la o escapadă turistică la sfârşit de săptămână. Se poate să luaţi bani şi să-i cheltuiţi pe ceva scump, o casă, o maşină, cu ce mai aveţi voi prin cont.

CAPRICORN
Aţi putea lucra în echipă şi să aveţi parte de succese, să atrageţi atenţia unor angajatori care să vă dea de lucru şi să vă asiguraţi banii de care aveţi nevoie. O să puteţi reactualiza nişte acte şi să vă mişcaţi cu lejeritate printre situaţiile care v-au incomodat. Poate vă mai adaugă ceva în plus la salariu, dacă găsiţi o cale diplomatică să le cereţi acest lucru.

VĂRSĂTOR
Se poate să vă îndeletniciți cu ceva care să vă relaxeze şi să vă aducă şi bani, dacă s-ar putea, că va exista o piaţă, o cerere şi lumea o să fie încântată. Vi se pot da acei bani pe care-i aşteptaţi de multă vreme şi o să faceţi faţă cheltuielilor, deloc puţine, din perioada asta de sfârşit de an. Se pare că v-au rămas nişte treburi nefinalizate la serviciu şi o să faceţi tot ce vă stă în puteri să le veniţi de hac.

PEŞTI
Provocări la tot pasul, o să puneţi în scenă un proiect pe care l-ați început în primăvară şi o să primiţi suport din partea unor oameni importanţi ca să-l duceţi la bun sfârşit. Se poate să vă scoată cineva la masă, poate fi şi un motiv special, dar nu neapărat, şi o să vă bucuraţi de o atmosferă super. E de insistat ca să primiţi un accept, să faceţi progrese şi la slujbă şi în particular, să ridicaţi standardul de viaţă.

BERBEC
Aveţi multe pe cap, totul e la foc continuu şi n-o să lăsaţi nimic la voia întâmplării că o să vreţi să încheiaţi anul fără restanţe, aşa cum vi se pare normal. Se poate să vă scoată cineva la masă, poate fi şi un motiv special, dar nu neapărat şi o să vă bucuraţi de o atmosferă super. O să vă ia prin surprindere vizita cuiva şi poate o să reparaţi o relaţie care-şi pierduse intensitatea.

TAUR
Poate vă mai gândiţi dacă să semnaţi zilele astea un contract şi lăsaţi pe altădată proiectul respectiv, că trebuie să vă dozaţi efortul. Se poate să aveţi de luat nişte bani din particular şi să vă faceţi nişte provizii pentru sărbători, să nu lăsaţi totul pe ultima clipă. Poate abia acum o să vă decideţi în privinţa unui contract şi dacă e profitabil o să-l semnaţi, dacă nu, nu.

GEMENI
Poate vă faceţi drum în străinătate acum sau de sărbători. Fie primiţi cadou o plimbare în ţară, în străinătate, unde va fi posibil. Toată lumea are pretenţii la voi şi o să vă descurcaţi, totuşi, chiar dacă o să mai amânaţi, nu mult, nişte treburi. Pentru voi poate fi o zi decisivă şi decideți dacă rămâneţi într-o combinaţie partenerială, sau vă vedeţi de viaţă.

RAC
Se poate să le fi rămas dator cu o vizita unor rude, prieteni, şi o să vă organizaţi în aşa fel încât să ajungeţi diseară o oră, două, să staţi la o tacla. Prezenţa cuiva o să vă aducă un plus de bună dispoziţie ca să vă destindeţi după ce ați traversat o perioadă de stres. V-au rămas nişte acte de semnat şi poate faceţi un tur de forţă să luaţi toate semnăturile să vă puteţi mişca.

LEU
Voi o să vă străduiţi să fiţi pe aceeaşi lungime de undă cu nişte colaboratori, probabil din particular, că o să fie eficienţă maximă și succesul garantat E momentul să vă gândiţi la mai mult spaţiu, acasă, c-o să fie şi un eveniment festiv, anul viitor, vă căsătoriţi, o s-aveţi copil. Poate abia cu prilejul unui tete a tete aflaţi de bunele intenţii ale partenerului de suflet - e o surpriză ce se spune.

FECIOARĂ
Se poate să lucraţi în paralel cu serviciul şi să luaţi mai mulţi bani că aveţi nevoie pentru casa, familie, poate şi pentru că au crescut cerinţele sau aţi ridicat voi stacheta nivelului de trai. Poate vă invită cineva la masă în oraş, ori poate prepara acasă o cină în doi ca să fie mai intim. O veste bună, ceva inedit şi o să vă treziţi, probabil, cu nişte bani despre care nu ştiaţi sau nu credeaţi c-o să-i mai primiţi.

BALANŢA
Încep să vină banii din particular şi o să vă luaţi ce v-aţi propus pentru casă şi o să vă gândiţi şi la voi ca să petreceţi în mod plăcut timpul liber şi să vă mai şi destindeţi. Poate aţi dat de o ofertă de sărbători, să petreceţi într-un loc minunat şi într-o companie agreabilă. O să apară cineva care să vă schimbe viaţa în bine, dacă n-aveţi pe nimeni, şi o să fiţi şi voi fericiţi - în cuplu. Poate aţi dat de o ofertă de sărbători, să petreceţi într-un loc minunat și într-o companie agreabilă.

SCORPION
O să ieşiţi la rampă cu ceva nou şi o să lucraţi cu spor, o să vă facă plăcere, o să vă asiguraţi şi banii ca să nu vă împrumutaţi că nu agreaţi ideea. Sufleteşte ar avea de unde să vă fie şi mai bine c-aţi dat de-o parte tristeţea. Vă pot intra bani, dar să vi se spună şi c-aţi uitat să faceţi nişte plăți - şi se rezolvă!

sursa: stirileprotv.ro.

Comenteaza