Horoscop 8 aprilie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie se va căsători anul ăsta

Horoscop 8 aprilie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie se va căsători anul ăsta

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 8 aprilie 2022 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

BERBEC
 
Poate daţi o raită pe la cumpărături să vă luaţi aparatura casnică, diverse gadgeturi ca să vă bucuraţi că totul e funcţional. E o mare deschidere la voi, şi o să daţi drumul proiectelor noi, o să vă asociaţi cu diverse persoane ca să iasă lucruri de calitate - extra - din mâinile voastre.

TAUR
 
O să vi se ceară o mână de ajutor, să veniţi cu o idee, o strategie să daţi lovitura în afaceri. Poate sunteţi în căutarea unei maşini, sau poate vreti un skate, o bicicletă ceva ca să vă strecuraţi mai uşor în trafic şi să nu depindeţi de alţii.

GEMENI
 
E posibil să plecaţi în plimbare, să luaţi alimente direct de la producători, sau de la moşia voastră dintr-o zonă rurală. Se-anunţă bani şi o să daţi fuga să luaţi cadouri, şi alte lucruri din lista cu necesarul de Paşte, să nu lăsaţi totul pe ultimul moment, aşa ar fi de dorit.

RAC
 
Se poate să vină de undeva nişte bani, şi o atenţie, un cadou, şi cu şi fără un prilej anume - poate de drag. O veste bună, o întâlnire cu cineva care are nevoie de voi, ca de aer şi o să puneţi la cale o revedere în zilele de Paşte, sau poate de 1 mai dacă vă sincronizaţi.

LEU
 
O reuşită după mai multe încercări şi poate-abia acum primiţi şi o recompensă că nu vi se poate contesta valoarea. Vă puteţi asocia cu un grup care lucrează de zor la un proiect de amploare şi de-acolo pot veni câştiguri serioase, că e volum mare de muncă şi e şi de durată.

FECIOARĂ
 
Va caută cineva care vrea să vă scoată la plimbare, să vorbiţi despre o afacere care v-ar putea interesa. Vedeţi. Se reglează o situaţie financiară şi o să ştiţi de ce fonduri dispuneţi pentru sărbători, că vreţi să şi plecaţi pe undeva să luaţi aer, să vă destindeţi.

BALANŢĂ
 
Poate profitaţi de timpul liber cu al cuiva care va face curte şi vă duceţi la munte, sau într-o escapadă turistică la mare. O să vă bucuraţi de recuperarea unor bani, şi-o să puteţi pleca pe undeva să admiraţi un peisaj, să vă-ntâlniţi cu oamenii pe care-i iubiţi.

SCORPION
 
O împlinire sufletească - poate revine cineva care trebuia să vină mai demult şi n-a reuşit, sau n-a vrut - acum e cu voi. E de lucru şi la serviciu, şi acasă v-au rămas multe lucruri de terminat, ca să faceţi şi curăţenia generală şi totodată să faceţi şi 2 paşi pe-afară.

SĂGETĂTOR
 
Poate treceţi întâi pe la un servis dacă vreţi s-o porniţi spre o destinaţie de vacanţă, să n-aveţi surprize pe drum. O excursie v-ar revigora, poate nici n-aţi mai fost de multă vreme plecaţi şi o să vă alăturaţi unui grup, dacă nu e o ieşire în doi.

CAPRICORN
 
E momentul să vă refaceţi viaţa de cuplu dacă lucrurile n-au stat tocmai bine şi o să petreceţi mai mult timp în doi. Se pare c-o să investiţi din banii de la rezerve ca să puneţi casa la punct şi să vă oferiţi şi două, trei zile undeva, la relax, ca să simţiţi că sunt sărbători.

VĂRSĂTOR
 
Poate ieşiţi cu grupul de prieteni în parc, la pădure, daţi o fugă la malul mării şi vă-ntoarceţi mâine, poimâine. Poate daţi o raită pe la magazine să luaţi nişte lucruri pentru confortul locuinţei şi să eliminaţi piesele de mobilier uzate şi aparatură s-o duceţi la reciclat.

PEŞTI
 
Relaţia voastră sentimentală promite să fie stabilă şi să vă şi căsătoriţi anul ăsta sau celălalt. Iar dacă sunteţi căsătoriţi o să vă meargă şi mai bine. O să recuperaţi nişte bani, vă faceţi o idee şi despre o posibilă colaborare şi vă gândiţi cum să economisiţi timp să lucraţi şi în paralel cu serviciul. Daţi răspunsul luni.

sursă: Știrile ProTv

Comenteaza