Horoscop 7 septembrie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie va câștiga o sumă de bani

Horoscop 7 septembrie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie va câștiga o sumă de bani

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 7 septembrie 2022 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

FECIOARĂ
O să le daţi de capăt unor chestiuni mai vechi şi o să atacaţi "în forţă" proiectele care or să vă pună în valoare calităţile de necontestat.  O reuşită în plan financiar şi o să vă schimbaţi şi voi linia vestimentara ca să aveţi o altă alură. Se poate să vă lansaţi într-o nouă aventură profesională şi să v-alegeţi cu o sumă consistentă, c-aveţi nevoie să vă refaceţi economiile.

BALANŢA
E un suflu de prospeţime la voi şi o să vă puteţi reinventa, că vreţi să daţi refresh relaţiei şi să vă bucuraţi de viaţă. Poate vă apucaţi de sport sau alegeţi un hobby care să vă destindă, să v-aducă un plus de optimism. Sunteţi prinşi cu multe treburi şi o să vreţi să le duceţi pe toate la bun sfârşit ca să puteţi începe proiecte noi.

SCORPION
Poate vă pregătiţi de musafiri, că aveţi lucruri importante de vorbit, poate trebuie să luaţi şi decizii, iar lucrurile or să se deruleze în ritmul lor. O să vă ia prin surprindere prezenta cuiva şi o să vă dumiriţi în privinţa sentimentelor acestei persoane. O să vă bucuraţi de un câştig financiar şi poate veţi face unele achiziţii mai îndrăzneţe, fie pentru casa, fie pentru voi.

SĂGETĂTOR
Se poate să întâlniţi pe cineva care să-şi dorească o relaţie pentru că vede compatibilitatea dintre voi şi să vi se pară şi vouă că e cea mai potrivită persoană. Se va găsi o formă de recompensă pentru voi, pentru ce aţi muncit în ultima vreme şi o să fie stimulativ pe mai departe. Voi o să daţi dovadă de curaj şi o să atacaţi un proiect care să v-aducă recunoaşterea publică, să străluciţi.

CAPRICORN
Noutăţi, care să vă ţină în priză, să vă stârnească să scoateţi la iveală resursele latente, ca să vă depăşiţi condiţia, să excelaţi. Vă interesaţi de studii, de examene, pot fi nişte echivalări, probe eliminatorii şi o să trebuiască să pregătiţi şi banii. Poate faceţi rezervare la un hotel pentru weekend să vă duceţi cu familia şi cu prietenii să vă deconectaţi, la aer curat.

VĂRSĂTOR
Se poate să vă duceţi abia acum într-o staţiune turistică la care aţi fi vrut să ajungeţi anul trecut sau acum o lună, poate, şi o să fie reconfortant. Se poate să vă scoată cineva la cafea, să vă facă şi un cadou şi să vă invite şi la sfârşit de săptămână la o porţie de relax. O şansă de bani din colaborări şi o să încheiați un contract, ca să începeţi altul, să vă asiguraţi un flux financiar.

PEŞTI
O să staţi la masa negocierilor să luaţi punct cu punct condiţiile contractuale ca să le discutaţi înainte de a lua o decizie, să nu vă lăsaţi furaţi de peisaj. Relaţia cu partenerul de cuplu promite să fie şi mai armonioasă, să daţi deoparte toate neînţelegerile, să fiţi fericiţi. Se poate să-i acordaţi o parte mai consistentă din timpul liber partenerului de cuplu, să daţi refresh relaţiei.

BERBEC
Vi se face o ofertă de job și o să treceţi cu brio de un interviu, vă găsiţi ceva nou şi incitant de făcut, ca să mai urcaţi o treaptă pe scara socială. E cineva tânăr care va dă târcoale şi o să apreciaţi vibe-ul persoanei, că nu agreaţi monotonia. Aveți o energie de zile mari și o să vă implicați în tot felul de actitivăți care să vă adauge un plus de prestigiu.

TAUR
Poate vă mai luaţi lucruri noi prin casă, înlocuiţi piesele uzate le luaţi copiilor ce le trebuie pentru şcoală, laptop, tableta, telefon, cărţi, caiete, ca să nu lipsească nimic. Poate faceţi o programare la medic să vedeţi cum staţi la capitolul sănătate, să nu vă treziţi cu surprize neplăcute. Vi se aduc laude pentru ce aţi muncit şi o să vă daţi osteneala să menţineţi stacheta sus, să fiţi în top.

GEMENI
Se poate să vă îndrăgostiţi de cineva care exact ce vă doreaţi, dar numai dacă nu sunteți sub legământ de căsătorie. Per total o stare bună tuturor. Se poate să primiţi o confirmare de la o instituţie, de la vreun angajator că vi s-a dat OK-ul să începeţi ceva. V-aţi propus să începeţi un business cu care să daţi lovitura în afaceri c-aţi tot încercat, dar aţi întâlnit obstacole.

RAC
Poate faceţi aprovizionarea pentru casă, mai luaţi diverse lucruri pentru interiorul locuinţei şi or să se cam ducă economiile. Se poate să primiţi noi responsabilităţi de care să fiţi încântaţi că urmează o promovare, o funcţie ceva de merit. O să fiţi înconjuraţi de oameni care pun umărul la treburile pe care le-aveţi de terminat şi-o să fie totul mult mai uşor.

LEU
E o tevatură la voi, apar noi provocări care nu se vor încheia cu una, cu două, dar o să vă descurcaţi frumos, că aveţi energie cât cuprinde. E posibil să vă găsiţi un sponsor care să vă finanţeze un proiect în care-o să investiţi toată priceperea voastră. O să treceţi în revistă actele, să nu fie vreunul expirat şi să vă întoarcă din drum la punctele de control, vedeţi şi cardurile.

 

Comenteaza