Horoscop 7 octombrie, cu Neti Sandu. Ce zodie se bucură de un mare succes

Horoscop 7 octombrie, cu Neti Sandu. Ce zodie se bucură de un mare succes

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 7 octombrie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

 BALANŢĂ

Se poate să alegeţi o colaborare şi să vă suplimentaţi veniturile că aţi cheltuit prea mult în ultima vreme şi vă redresaţi. Se pot repara nişte greşeli şi să avansaţi cu proiectele, sau poate studiile sunt în prim plan şi n-o să lăsaţi să vă scape ocaziile care vă ies în cale.

SCORPION
 
O problemă de suflet e pe cale să se rezolve dacă o să vorbiţi deschis cu persoana care v-a pricinuit o serie de frământări. Poate –ati reuşit s-ajungeţi la medic pentru un control de rutină şi o să aveţi altă stare de spirit, c-o să ştiţi cum stați-şi se-ntrevede o sănătate bună.

SĂGETĂTOR
 
O să puteţi pune în practică o idee care să v-aducă şi popularitate şi câştiguri pe măsură. Sunt nişte oameni care au nevoie de voi, de suportul vostru moral, material şi o să vă implicaţi într-o acţiune care v-ar aduce, în mod cert şi vouă beneficii.

CAPRICORN
 
Poate aveţi de dat un examen, un interviu, o fi concurs la voi la serviciu ca să ocupaţi un post de conducere. Abia acum vi se restituie nişte bani şi o să vă luaţi ce-aveţi nevoie, că strânseserăţi destul şurubul la bani şi-o să vă mai relaxaţi întrucâtva.

VĂRSĂTOR
 
Se poate să găsiţi cazare mai ieftină pe undeva la munte şi să vă duceţi în week-end, c-aveţi o companie agreabilă. Se poate să ieşiţi la rampă cu ceva nou şi să vă bucuraţi de success, să o viraţi, poate, spre o nouă meserie ori spre altă ramură, doar a aceleiaşi meserii.

PEŞTI
 
Faceţi monetarul să vedeţi cum staţi cu banii şi dacă vă permiteţi un împrumut bancar, sau nu. Aveţi de parafat acte, să vă duceţi la notar să fiţi cu toate actele în regulă să puteţi vinde, sau cumpără ceva, o casă, ori o maşină, ori faceţi vreo donaţie.

BERBEC
 
Le mai puteţi cere şefilor nişte bani în plus, sau să vă mai dea şi altceva de lucru ca să puteţi lua mai mulţi bani. Vi se propune o colaborare şi-o să se potrivească- mănușă-cu nevoia de a face rost de bani c-aveţi o listă lungă cu cerinţe de moment.

TAUR
 
Cineva care contează pentru voi sună, vă scoate la o-ntâlnire şi relaţia se îndreaptă în direcţia dorită. Se poate să aduceţi unele îmbunătăţiri în spaţiul locuibil şi o să coste toată distracţia asta, dar confortul vostru e mai presus de bani.

GEMENI
 
Se poate să vă placă cineva abia la a doua vedere şi să vă regăsiţi în felul de a fi, de a gândi al acelei persoane. O să vă reinventaţi, c-aveţi un tumult interior pe care simţiţi nevoia să-l externalizaţi cumva şi să-l transpuneţi în ceva concret, va fi manopera voastră.

RAC
 
O să vă alegeţi un alt regim de viaţă, schimbaţi stilul alimentar şi veţi găti cu mai multă precauţie. Se poate să vă interesaţi de o locuinţă mai spaţioasă, în perioada asta, iar unii dintre voi de reamenajarea interiorului, sau de conserve pentru iarnă.

LEU
 
Se poate să-ntâlniţi pe cineva care să corespundă idealului vostru şi dacă-i aşa o să vedeţi asta pe parcurs. O să reglaţi o situaţie scriptică, luaţi aprobări, vă înscrieţi la nişte cursuri c-aveţi nevoie de diplomă, de masterat, doctorat, fiecare, după posibilităţi.

FECIOARĂ
 
O să mai cheltuiţi din bani puşi de-o parte să aduceţi un plus de culoare în locuinţă. Se poate s-ajungeţi la zi, cu ratele şi intraţi în normal cu cheltuielile de după concediu, c-a fost o dereglare financiară, dar o să fie o relaxare în zona asta, a banilor.

 

 

Comenteaza