Horoscop 7 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. Ce zodii primesc bani din surse neașteptate

Horoscop 7 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. Ce zodii primesc bani din surse neașteptate

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 7 noiembrie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

SCORPION
O să interacţionaţi cu nişte oameni de afaceri să daţi drumul unui proiect care v-ar aduce bani şi glorie, cu condiţia să vă ţineţi serios de treabă, c-o să fie munca multă. Vi se dă mâna liberă să luaţi decizii legate de sfera profesională, poate şi pentru c-o să fiţi puşi într-o poziţie de şef.

SĂGETĂTOR
Se poate să vi se mulţumească pentru munca depusă, luaţi şi vreun premiu, şi o să vi se pară normal să continuaţi genul ăsta de activitate. Vă scoate cineva la un spectacol, un concert, e o ieşire în lume şi o să fie o rupere de ritm, să vă destresați.

CAPRICORN
V-aţi putea rezerva un loc, două de cazare pentru weekend, să vă duceţi la relaxare, să se joace şi copiii în aer liber, fresh, să vă bucuraţi de peisaje. Poate vă daţi întâlnire cu grupul ca să puneţi la cale o preocupare de timp liber, ca să mai respiraţi, că v-o fi ajuns oboseala.

VĂRSĂTOR
O să fiţi cooptaţi într-o activitate care să vă aducă beneficii pe mai multe planuri şi să faceţi echipa şi pe mai departe, ca să vă bucuraţi de câştiguri. Vă mai pot intră de undeva nişte bani şi o s-aveţi de cheltuială ca să vă puteţi mişca în dreapta şi-n stânga.

PEŞTI
Se poate să primiţi o invitaţie în alt oraş, într-o staţiune turistică şi o să vă duceţi, în weekend, sau poate mai aveţi o porţie de concediu. Se poate s-aveţi rezultate de top la şcoală, poate v-aţi ales materia preferată şi o să faceţi mari progrese.

BERBEC
E bine să fiți ceva mai grijulii cu sănătatea, să vă asiguraţi că starea organismului e una bună şi o să vă duceţi la nişte analize medicale, de verificare. Or să vă intre de undeva nişte bani, poate din surse colaterale, aveţi colaborări, sau vin bani din urmă.

TAUR
Se vine cu oferte de lucru şi e posibil să vă schimbaţi serviciul că să-ncercaţi ceva nou, sau poate e mai bine plătit. Tindeţi către o stabilitate financiară şi o să vă mai luaţi ceva de lucru, o colaborare ca să vă suplimentaţi veniturile.

GEMENI
Aţi mai luat câte ceva prin casă şi o să reamenajaţi interiorul, ca să creaţi un plus de confort fizic şi vizual. Poate vi se dau noi responsabilităţi la serviciu şi faceţi cumva să vă achitaţi, onorabil, de toate obligaţiile.

RAC
O să descoperiţi o îndeletnicire de timp liber, un hobby ca să vă delectaţi cu ceva care vă place şi vă destinde, ca să vă refaceţi potenţialul. Poate vă invită cineva în străinătate și o să vă găsiţi un weekend în care să vă duceţi, că poate nu mai aveţi concediu.

LEU
Vă puteţi găsi ceva de lucru în paralel cu serviciul şi să vă sporiţi veniturile c-aveţi, poate, cheltuieli mari în perioada asta şi v-ar prinde bine un supliment. E posibil să apară cineva şi să formaţi un cuplu şi să descoperiţi un numitor comun, care să fie un adevărat liant.

FECIOARĂ
Noutăţi la serviciu, la şcoală, vi se cere să daţi toată măsură valorii, şi-or să vină şi aprecierile la sfârşitul anului, probabil. O să vă bucuraţi de un ajutor substanţial din partea unor oameni care vă apreciază şi o să vă puteţi ocupa şi de alte treburi.

BALANŢA
V-aşezaţi la masa negocierilor ca să vedeţi dacă vă mulţumiţi cu sumele care se vehiculează şi cu natura proiectului - că poate e ceva care vă depăşeşte, sau e sub nivelul vostru. Poate faceţi o rezervare pentru weekend într-o staţiune de agrement ca să vă distraţi cu familia, cu prietenii.

sursă: stirileprotv.ro

Comenteaza