Horoscop 7 iunie, cu Neti Sandu. Ce zodii vor face rost de bani azi

Horoscop 7 iunie, cu Neti Sandu. Ce zodii vor face rost de bani azi
| Foto: Stirile Pro Tv

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 7 iunie 2022 aduce vești bune pentru majoritatea zodiilor.

RAC

Se poate să vă alăturați unui grup, să vă asociați numele cu al unui brand ca să fie o bază solidă. O să vă fie în sfârșit recunoscută munca și o să intrați pe o filieră de succes, veți cunoaște alți oameni și viața voastră o s-arate altfel.

LEU

Poate renunță cineva la niște bilete de vacanță și le luați voi la jumătate de preț, sau luați altceva ieftin care era scump. E posibil să mai primiți ceva - în plus - de lucru și de aici să vină și banii, chiar dacă o să munciți, nu glumă, pentru ei, important e c-o s-aveți cu ce să vă plătiți dările.

FECIOARĂ

Se poate să primiți un cadou, să luați o primă de la șefi, par să fie niște bani care să aterizeze din senin. Noutăți, care să vă țină în priză, c-aveți multe pe cap, dar vreți și să beți o cafea cu cineva ca să mai vorbiți de-ale voastre, sau o plimbare în parc.

BALANȚĂ

O să recuperați niște bani proveniți poate din ore suplimentare, sau or fi banii pe care i-ați dat cu împrumut unor persoane. Șefii par să vă acorde mai mult credit, să vă și împlinească niște doleanțe și să vă recunoască niște merite, la o adică.

SCORPION

Poate merge mai greu reamenajarea locuinței, sau poate-aveți reparații de făcut și vreți să se termine cât mai repede șantierul și faceți presiuni. Revine cineva cu gânduri bune, de-mpăcare și o să fiți și voi dispuși să treceți peste o supărare care v-a destabilizat emoțional și o să vă continuați relația.

SĂGETĂTOR

Se poate să luați o decizie de comun acord cu partenerul de cuplu și să vă fie mai ușor cu niște lucruri, treburi. E animație la seviciu, că v-ați găsit ceva nou de făcut și e incitant, iar în particular vi se oferă un extrajob și dacă nu e prea obositor o să vă dați acceptul.

CAPRICORN

O să apară cineva care vă poate face viața mai frumoasă și o să vă lăsați prinși în mreje, dacă nu sunteți căsătoriți. Se poate să vă descoperiți o nouă pasiune și să descărcați acolo toate tensiunile, să vă revigorați c-aveți nevoie de un vibe nou.

VĂRSĂTOR

Persoana la care visați se-apropie din ce în ce și-n orice clipa poate ateriza și viața voastră să prindă altă culoare. O să adunați în jurul vostru niște oameni care să lupte pentru o cauză nobilă, să-i salvați pe niște cetățeni dintr-o situație disperată poate.

PEȘTI

O să-ncheiați o situație scriptică, poate e vorba despre școală, despre cursurile copiilor și vă eliberați de griji. Sunt oameni dispuși să-nceapă o colaborare cu voi și să țineți pasul, să munciți cot la cot și rezultatele nu vor întârzia să apară - o s-aveți un câștig consistent.

BERBEC

E posibil să vă intre niște bani în casă, poate partenerul de cuplu câștiga mai mult și o să vă luați diverse lucruri pentru casă. Încă mai au de unde să vă intre niște bani, pare să fie o reglare de conturi că n-or fi fost la timpul respectiv bani și abia s-a găsit o finanțare.

TAUR

Se poate, măcar temporar, să acceptați o colaborare, un parteneriat și numai dac-o să meargă bine o să prelungiți contractul. E o infuzie de capital la voi, inspirați încredere unui finanțator și vă alocă un buget ca să dați drumul unei afaceri, o fi un proiect care să v-aducă bani frumoși.

 

Comenteaza