Horoscop 7 august 2023, cu Neti Sandu. Ce zodie se va certa cu cu cei dragi

Horoscop 7 august 2023, cu Neti Sandu. Ce zodie se va certa cu cu cei dragi
| Foto: Stirile Pro Tv

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 7 august aduce vești mai puțin bune pentru câțiva dintre nativii zodiacului.

LEU
O să faceţi nişte demersuri ca să vă luaţi banii, să reparaţi o relaţie, fie de afaceri, fie de prietenie, dacă nu cumva e vorba despre o căsnicie de salvat.  Se observă cheltuieli, dar şi nişte bani care se grăbesc să intre, c-or fi nişte restanțe, bani pe care i-oţi fi revendicat.

FECIOARĂ
Aveţi multă treabă, dar vă puteţi lua şi o porţie de concediu c-o să vă refaceţi forţele după o perioadă de muncă intensă - aveţi nevoie de aşa ceva.  E cineva care v-aşteaptă în străinătate şi o să vă scoateţi banii ca să v-ajungă să daţi o fugă până acolo ca aţi promis că vă duceţi.

BALANŢA
O să interacţionaţi cu nişte oameni care vă vor în echipa lor, să lucraţi, să petreceţi un timp de calitate - împreună -, poate practicaţi un sport sau alt gen de activitate.  O să mai faceţi curăţenie la capitolul prieteni şi îi păstraţi în carneţel doar pe cei care nu v-au trădat.

SCORPION
Se conturează o sumă de bani şi o să vă decideţi, poate, să plecaţi pe undeva la odihnă, la distracţie, sau la spa, să vă destindeţi musculatura, s-aveţi un tonus mai bun. Încă mai poate fi vorba despre o avansare la locul de muncă poate chiar fără concurs, că meritele voastre sunt la vedere.

SĂGETĂTOR
Poate o să vă ocupaţi şi de casă, mai luaţi una, alta, aduceţi unele îmbunătăţiri şi vă alegeţi şi o destinaţie de vacanţă, că fără să schimbaţi un pic peisajul nu se poate. Aţi rămas cu gândul la o destinaţie de vacanţă la care n-aţi putut ajunge pân-acum şi poate vă oferiţi, totuşi, şansa să aterizaţi acolo.

CAPRICORN
Se poate să vă daţi întâlnire cu cineva care visează la o relaţie serioasă şi, dacă şi voi îi împărtăşiţi sentimentele, o să fie o comunicare sufletească de zile mari. Se poate să vă orientați spre o preocupare de timp liber care v-ar detensiona şi v-ar pune în valoare nişte calităţi.

VĂRSĂTOR
Se iveşte prilejul să vă împăcaţi cu cineva care s-a supărat din cine ştie ce motive şi să reparaţi o prietenie valoroasă, să fie un câştig de ambele părţi. O să aflaţi ce se-ntâmplă cu banii voştri, de ce nu v-au intrat, deja, în cont şi mergeţi pe fir ca să aflaţi.

PEŞTI
E un iureş la serviciu, poate apar ceva urgențe şi nu puteţi lăsa lucrurile în aer ca o să primiţi reproşuri din partea şefilor, şi n-ar fi de dorit. E momentul să recalibraţi relaţia cu partenerul de cuplu ca să vă armonizaţi, să vă simţiţi bine în concediu.

BERBEC
Lume nouă, care vrea câte ceva de la voi, să lucraţi împreună, să ieşiţi pe la evenimente şi să schimbaţi idei, impresii - pot fi preocupări legate de creativitate. Se poate să aterizeze o sumă de bani care să vă scoată dintr-un impas financiar şi să vă bucuraţi de o ieşire în lume.

TAUR
Poate vă îngrijiți mai mult de voi, vă duceţi la o sală de sport, la piscină, mai ţineţi o dietă, ca să arătaţi bine la plajă, la dans, când vă duceţi la discotecă. Se poate să-ntâlniţi pe cineva care să vă ia pe sus, să vă îndrăgostiţi până peste urechi, dacă eraţi în căutarea unui partener.

 GEMENI
O să mai faceţi, poate, nişte comenzi online ca să cumpăraţi diverse lucruri, aparatură pentru casa ori nişte piese de mobilier, poate şi pentru terasă, balcon, curte. Poate se anunţă cineva în vizită şi rămâne o zi, două pe la voi ca să vă puneţi în temă cu ultimele noutăţi.

RAC
Se poate să plecaţi într-o aventură turistică şi să vă rupeţi de stresul de zi cu zi, să vă puteţi bucura de tihna din mediul familial, care e cea mai importantă pentru voi. O să recuperaţi nişte bani pe care-i credeaţi pierduţi şi o să le găsiţi, imediat, rostul - să plătiţi cu ei o mică vacanţă.

sursă: stirileprotv.ro.

Comenteaza