Horoscop 6 septembrie 2023, cu Neti Sandu. Pentru ce zodie a luat sfârșit așteptarea în dragoste

Horoscop 6 septembrie 2023, cu Neti Sandu. Pentru ce zodie a luat sfârșit așteptarea în dragoste
| Foto: stirileprotv.ro

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 6 septembrie 2023 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

FECIOARĂ
O reparaţie morală! Vi se cer scuze, vă primiţi banii înapoi, recuperaţi o casă, şi alte bunuri pe care le-aţi câştigat, poate, în urma unui proces. O să vă străduiţi să păstraţi la cald o relaţie, chiar dacă partenerul pleacă o vreme şi vă sperie distanţa.

BALANŢA
Banii se grupează frumos în cont şi o să vă puteţi plimba sâmbătă, duminică, şi o să vă prindă bine să mai ieşiţi puţin din peisajul obişnuit. Se refac punţile de comunicare cu prietenii care au dispărut o vreme, dar n-au rezistat fără voi pentru că sentimentele sunt puternice.

SCORPION
Se poate să vă daţi acceptul pentru o colaborare şi munca o puteţi începe mai târziu, după ce o să lichidaţi proiectele vechi. Poate puneţi umărul la o activitate de grup şi o să iasă ceva care să atragă atenţia unor investitori şi-o să primiţi aplauze.

SĂGETĂTOR
Vi se face în sfârşit dreptate. Primiţi ce-i al vostru, se dovedeşte că aţi fost sinceri, de încredere şi vi se consolidează poziţia într-un cerc de prieteni sau la slujbă. Apare acel cineva care vă poate completa frumos şi o să înţelegeţi de minune, poate o să formaţi un cuplu şi o să fiţi fericiţi.

CAPRICORN
Aţi putea pleca pe undeva, că e în continuare undă verde la călătorii. Poate vă invită cineva sau aţi făcut o rezervare pentru sâmbătă, duminică, să vă duceţi într-un city break. O să puteţi recupera nişte bani şi să aveţi de buzunar, ca să vă duceţi într-o zonă de agrement, să uitaţi de stres.

VĂRSĂTOR
Se poate să vă daţi întâlnire cu un posibil partener de afaceri şi să negociaţi un contract până vă puneţi de acord că şanse sunt să vă daţi ok-ul. O să revină cineva în viaţa voastră sentimentală şi dacă nu i-a luat nimeni locul o să vă meargă bine împreună.

PEŞTI
E posibil să luaţi mai mulţi bani şi să profitaţi de ocazia să vă îngrijiţi şi de sănătate, că poate oţi fi avut de luat un tratament şi nu vă rămân bani din salariu. Poate abia acum realizaţi ce s-a întâmplat in relaţia de cuplu şi o să puteţi îndrepta nişte aspecte ca să puteţi merge mai departe.

BERBEC
Poate daţi cărţile pe față într-o chestiune de afaceri şi renunţaţi la aspecte ca să puteţi merge mai departe. O chestiune de suflet poate răsuci cuţitul într-o rană mai veche, dar să şi clarifice o neînţelegere cu ocazia asta.

TAUR
Se poate să vi se propună o afacere, să găsiţi şi sponsori şi o să meargă treaba. Jupiter e cel mai mare protector până în mai, anul viitor. E posibil să iasă la iveală o problemă de sănătate şi o să ştiţi cu ce să vă trataţi, că o să treceţi întâi pe la medic.

GEMENI
E posibil să luaţi o decizie legată de casă şi o să scoateţi banii de la rezerve, fie pentru o renovare, fie ca să vă cumpăraţi o locuinţă, poate una mai spaţioasă. Se poate să fiţi înconjuraţi de lume multă, că o să vă duceţi la un eveniment monden sau ieşiţi la o cafea cu prietenii.

RAC
O să recuperaţi cât de curând banii pentru care v-aţi zbătut, că insistenţele voastre au dat, în sfârşit, roade. Practic aţi făcut ce trebuia. Se poate să încheiați un contract şi să începeţi altul, că aveţi resurse interioare, nu glumă.

LEU
Se poate să intraţi şi voi în posesia unor bani, să perfectaţi şi un contract care v-ar aduce profituri de lună viitoare încolo şi să aveţi un confort financiar. O relaţie care-şi pierduse culoarea prinde viaţă şi o să vă bucuraţi de un trai fericit în doi.

sursa: știrileprotv.ro

Comenteaza