Horoscop 6 septembrie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie își găsește sufletul pereche

Horoscop 6 septembrie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie își găsește sufletul pereche

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 6 septembrie 2022 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

FECIOARĂ
Veşti bune despre bani, că o să bateţi palma pentru un proiect care o să vă asigure baza financiară şi o să fie un efort constant - nu în salturi.  Se poate să intraţi într-o combinaţie partenerială care să v-aducă un succes garantat pe parcursul unui an, cel puţin. Vă reuşesc demersurile de afaceri şi o să faceţi rost de bani ca să vă puteţi mişca, mai ales în weekend.

BALANŢĂ
O să vă daţi întâlnire cu nişte parteneri de afaceri care nu se vor lăsa uşor convinşi să semnaţi în condiţiile voastre, dar nici voi n-o să cedaţi cu una cu două. Se poate să luaţi o decizie referitoare la viaţa de cuplu, dar s-aveţi grijă să nu vă pripiţi ca să n-aveţi ce regreta. O să bateţi palma pentru un contract care v-ar aduce stabilitate financiară, că aveţi planuri mari - poate vă căsătoriţi.

SCORPION
Se poate să fiţi prinşi cu multe treburi, dar să aveţi grijă şi de sănătate că sunt accente mai ascuţite în sfera sănătăţii şi e de mers la investigaţii medicale. O problemă de suflet iese la iveală şi o să scăpaţi de tot zbuciumul interior - spuneţi lucrurilor pe nume şi vă eliberaţi. O invitaţie în societate, la un eveniment care v-ar aduce un plus de vizibilitate şi noi relaţii de afaceri.

SĂGETĂTOR
Vă căută un angajator să vă duceţi la el, că vă plăteşte mai bine, dar nu vă grăbiţi că o să vă lămuriţi în scurt timp cu cine aveţi de-a face. Poate să fie şi bine, dar... E bine să nu-i stârniţi pe şefi în perioada asta. Le puteţi cere diverse lucruri, dar cu măsură. Vi se propune o colaborare, dar trebuie să fie mai grozave decât cea pe care o aveţi, altfel nu vă pierdeţi timpul.

CAPRICORN
Poate vă daţi acceptul pentru un proiect pe termen lung care-o să vă ofere garanţii financiare şi o să dozaţi energia să v-ajungă până se încheie toată povestea. E cineva care vrea să petreceţi câteva ore la plimbare, la cafea şi o să vă puteţi rupe o bucăţică de timp să staţi de vorbă. O să fie şi mai mult de lucru la serviciu şi totodată vor fi şi bani mai mulţi. Dar şi cheltuieli cât cuprinde.

VĂRSĂTOR
Se poate să găsiţi şi voi un suflet care să vă înţeleagă şi să puneţi piatra de temelie pentru o relaţie care promite să se deruleze frumos. E undă verde la comunicare şi poate-o să vă exprimaţi un punct de vedere în reţelele de socializare, în scris, sau video Simţiţi nevoia unui refresh în cuplu şi poate plecaţi în weekend pe undeva, sau ieşiţi după-amiaza pe afară.

 PEŞTI
Apar situaţii ofertante din punct de vedere profesional şi o să puteţi lua încă ceva de lucru şi să câştigaţi bani frumoşi. O să fie un confort financiar. Se poate să legalizaţi un act şi să vă asiguraţi un statut clar, stabil, să vi se recunoască nişte drepturi. Vă caută cineva care vrea să vă asociaţi în vederea unui parteneriat de afaceri şi s-ar putea să fiţi de acord.

BERBEC
Vi se propune ceva deconectant, o preocupare de timp liber în care să-i antrenaţi şi pe alţii şi să fie un moment de relaxare pentru toată lumea. Se poate să cereţi nişte înlesniri şi şefii să vi le acorde pentru că vă apreciază pentru ce-aţi lucrat. Poate vă înscrieţi la nişte cursuri speciale şi o să vă încânte domeniul respectiv, o să fie un succes.

TAUR
Se anunţa reuşite, schimbări bruşte de situaţie, în schimb reacţii prompte şi o să se vadă cât de puternici sunteţi şi stăpâni pe voi. E posibil să daţi drumul unei afaceri de familie şi să vă descurcaţi frumos, să culegeţi roadele cât de curând. Se poate să daţi drumul unui proiect care o să v-aducă beneficii de imagine şi bani de aici încolo.

GEMENI
O să mai faceţi rost de bani din surse paralele cu serviciul, asta în măsură timpului disponibil şi o să vă permiteţi cât mai des plimbări prin ţară, în weekend-uri. O iniţiativă de toată laudă o să fie primită de un public anume şi o să fie un progres în carieră. Vin bani din surse colaterale şi o să aveţi de cheltuială şi pentru ce v-au rugat ai voştri, în special copiii.

RAC
O să vă ocupaţi de casă, de familie, poate şi rudele vă cer câte ceva şi o să daţi dovadă de generozitate, o să-i ajutaţi pe cei care vă cer câte ceva. O să vă treziţi cu o sursă de bani de explorat şi o să munciţi cât o să fie nevoie. E cineva căruia îi e dor de voi şi-o să vă scoată la masă, la plimbare, să staţi la poveşti până seara târziu.

LEU
E momentul să vă acordaţi un timp suplimentar, o atenţie specială şi să faceţi lucruri care vă fac plăcere - vă duceţi la plajă, la shoping, la concerte, la spa, daţi refresh stilului vestimentar şi al celui de viaţă. E posibil să întâlniţi pe cineva care să vă placă aşa cum sunteţi şi să vă înţelegeţi de minune. Se poate să organizaţi o excursie la sfârşit de săptămână, vă duceţi într-un parc de aventură sau la malul mării să vă distraţi.

Comenteaza