Horoscop 6 mai 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie repară o relaţie care se cam deteriorase

Horoscop 6 mai 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie repară o relaţie care se cam deteriorase

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 6 mai 2022 aduce vești bune pentru mai multe zodii.

TAUR
 
Vi se promit nişte bani pe care trebuia să-i luaţi mai demult şi o să aveţi cu ce să plătiţi ratele, facturile şi restul obligaţiilor financiare. Se poate să daţi curs unei oferte de colaborare şi să vă suplimentaţi veniturile că era nevoie de un surplus şi aţi tot aşteptat să apară ceva de lucru.

GEMENI
 
O să vă caute cineva care vrea să lucraţi în paralel cu serviciul, că e un proiect care vi se potriveşte şi o să v-aducă şi bani. O sumă de bani, care poate veni din salariu, din munca în particular, că de obicei aveţi cam două joburi şi o să puteţi jongla cu banii, în perioada asta.

RAC
 
Se poate să primiţi un cadou şi să vă bucuraţi de o revenire la vremuri mai bune, din punct de vedere sentimental. Veşti bune, poate vă invita cineva în alt oraş, poate fi o petrecere care o să reunească prieteni pe care nu i-aţi mai văzut de multă vreme şi o să vă facă mare plăcere să vă duceţi.

LEU
 
O să reglaţi situaţia bancară ca să ştiţi dacă vă mai permiteţi o suplimentare de credit, sau scoateţi nişte bani din depozite. Poate vi se cere o mână de ajutor să capete mai multă greutate un proiect care v-ar aduce atât vouă, cât şi celor pentru care veţi lucra vizibilitate şi bani.

FECIOARĂ
 
E nevoie de un plus de delicateţe, ca să nu se simtă singură, fiinţa iubită, că are nevoie de asigurări, garanţii din partea voastră că sunteţi fideli. Se poate să aveţi nişte interviuri ca să vă schimbaţi serviciul că vreţi ceva diferit, mai bine plătit, e de presupus şi acest ceva chiar există.

BALANŢĂ
 
Vin bani, poate fi şi mărunţiş, ieşiţi la o terasă, în doi şi o să vă prindă bine. O să aveţi unde să plecaţi şi cu cine, chiar şi cu treabă, tot veţi simţi nişte beneficii, dar se poate să fie şi un mic concediu, extrem de bine venit.

SCORPION
 
O s-aveţi succes la demersurile care ţin de recuperarea unor bani ca sunt nişte sume bune de primit. Vi se propune să vă implicaţi într-un proiect care să v-aducă beneficii certe şi n-o să ziceţi nu că vă plac provocările şi-aveţi energia necesară.

SĂGETĂTOR
 
O să mai investiţi nişte bani în casă, poate reutilaţi bucătăria, mai aduceţi unele îmbunătăţiri în locuinţă. Se poate să plecaţi pe undeva c-aţi primit o invitaţie şi n-o să aveţi niciun motiv să nu acceptaţi ba chiar o să amânaţi o altă întâlnire ca să vă puteţi duce.

CAPRICORN
 
Vă scoate cineva la o-ntâlnire şi poate se repară o relaţie care se cam deteriorase pentru c-aţi fost ocupaţi. Apar noutăţi la serviciu şi e bine să fiţi deschişi, receptivi, ca să nu ripostaţi că şefii n-or să agreeze o astfel de atitudine.

VĂRSĂTOR
 
Poate-ați găsit o casă în care să vă mutaţi, chiar şi cu chirie, şi motive pot fi mai multe, că vreţi să lucraţi, sau ca să vă odihniţi. O să va-ngrijiți şi de voi, să faceţi o plimbare prin împrejurimi, să practicaţi un sport, să vă-ndeletniciți cu ceva care să vă elibereze de stres.

PEŞTI
 
Poate plecaţi pentru o zi, două pe undeva ca să vă relaxaţi, dacă n-aţi avut posibilitatea pân-acum. Se pare c-o să vă bucuraţi de timpul liber şi-o să vă luaţi porţia de libertate ca să vă refaceţi după o perioadă de eforturi constante şi s-o luaţi de la capăt de luni, în forţă.

BERBEC
 
Aţi putea bate palma pentru un contract, dar aveţi la dispoziţie un week-end să evaluaţi situaţia ca să ştiţi dacă va-ncumetați, sau nu. Apar situaţii, oameni noi care vă pot oferi o sursă de inspiraţie ca să luaţi cu asalt obiective îndrăzneţe, că urmează o perioadă absolut specială pentru voi.

sursă: ȘTIRILE PROTV

 

Comenteaza