Horoscop 6 decembrie, cu Neti Sandu. Ce zodie primește bani din mai multe părți

Horoscop 6 decembrie, cu Neti Sandu. Ce zodie primește bani din mai multe părți

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 6 decembrie aduce vești bune pentru majoritatea zodiilor.

SĂGETĂTOR
E o efervescență și o să oferiți și o să și primiți daruri, și poate fi și o zi bănoasă, nu numai una cu bunădisoziție. Puteți primi și aprobări.

CAPRICORN
O să vi acorde o atenție specială, poate o zi onomastică, ați bifat un succes și lumea vă felicită, o să fiți înconjurați de oameni care se bucură pentru reușitele voastre.

VĂRSĂTOR
Or să insiste niște apropiați să puneți umărul la organizarea unui eveniment, poate are legătură cu serviciul, sau e o petrecere de familie de pregătit.

PEȘTI
Poate faceți o rezervare să plecați de sărbători, pe undeva, sau va duceti la rude, la prieteni și nu vă costă nimic, șanse de plecare sunt, să știți.

BERBEC
Se poate să revină niște angajatori care vor să vă asigure că n-o să regretați dacă bateți palma pentru un proiect, dar nici nu prin presiune, așa că vă mai gândiți.

TAUR
O să adunați banii pe care trebuia să-i luați mai de mult și o să vă descurcați fără probleme cu cheltuielile de sărbători și o să fie toți ai voștri fericiți.

GEMENI
Vă interesați de acte și recuperarea bunurilor pe care nu i-ați luat la timp și o să prospectați și piața afacerilor, ca să știți dacă ați putea găsi ceva mai bun de lucru.

RAC
E cineva care vă poartă grijă așa cum și voi palpitați pentru fiecare dintre ai voștri că e o infuzie de generozitate în perioada asta, a sărbătorilor, și o să fie frumos.

LEU
Se poate să luați mai mulți bani, salariul, plus o primă sau alte restanțe, bani din colaborări și o să aveți cu ce să petreceți câteva zile la munte, undeva.

FECIOARĂ
O să vă asigurați că nu le lipsește nimic alor voștri și că ați luat pentru fiecare câte ceva, dar și pentru confortul casnic ați fi făcut voi o comandă online.

BALANȚĂ
Se poate să treceți pe la copii, nepoți, sunt cadouri de lăsat, de stat un pic să vă-ncadrați cu energia celor dragi, că e sărbătoare, de suflet și voie bună.

SCORPION
Se vine cu propuneri de afaceri, e posibil s-aveți și voi o idee numai bună de pus în practică și o să existe șansa să dați lovitura în afaceri la începutul anului.

sursa: stirileprotv

Comenteaza