Horoscop 5 octombrie 2021, cu Neti Sandu. Ce zodie trece printr-o ceartă cu partenerul de cuplu

Horoscop 5 octombrie 2021, cu Neti Sandu. Ce zodie trece printr-o ceartă cu partenerul de cuplu

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 5 octombrie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

BALANȚĂ
 
O serie de lucruri pe care vi le-ați propus mai demult își află rezolvarea, rând pe rând, și o să vă neteziți drumul spre succes. E nevoie de răbdare însă. Ar avea de unde să vină un surplus financiar, poate va fi o mărire de salariu și o s-aveți un alt confort din punct de vedere al banilor.

SCORPION
 
Păreți a fi într-o perioadă de tranzit și o să dați refresh total înfățișării și-o să vă îngrijiți și de sănătate să fiți cu toate analizele medicale la zi – să știți cum stați. A rămas ceva nespus în relația sentimentală și asta o să vă-mpiedice să fiți deschiși unul cu celălalt – mai bine vorbiți.

SĂGETĂTOR
 
Se-ncearcă, o să vedeți, cooptarea voastră într-un proiect care e cu bătaie lungă și v-ar aduce mulți bani, totul e să primiți și avizele favorabile. Parcă mai aveți niște acte de parafat ca să încheiați o situație școlară, sau să vă puteți lua casă, ori poate o mașină, cu credit.

CAPRICORN
 
Se poate să vi se acorde a doua șansă în carieră și să vă etalați calitățile, să intrați într-o competiție în care succesul va fi de partea voastră, de data asta. Poate vă duceți cu prietenii la sfârșit de săptămână undeva, la aer curat și faceți o rezervare, dați avansul.

VĂRSĂTOR
 
Poate faceți un efort intelectual c-aveți de pregătit o lucrare, ori poate susțineți un examen, și o să fie cu emoții, dar se văd și rezultatele la final. Or să vi se recunoască în mod public niște merite, poate va fi și o festivitate de premiere, că s-a-ncheiat o competiție.

PEȘTI
 
O să luați o decizie legată de bani c-ați vrea să vă-mprumutați pentru niște reparații pe-acasă, ori pentru taxe școlare și vedeți dacă v-ajunge salariul să returnați banii. Poate aveți de autentificat niște acte la notar, faceți o donație, semnați o împuternicire, e ceva important.

BERBEC
 
Se poate să renegociați un contract și să vă repoziționați, c-aveți alte pretenții, și o să ajungeți la o-nțelegere cu partenerii de afaceri. Se poate să treceți peste o ceartă și alte neînțelegeri cu partenerul de cuplu și să faceți să meargă și mai bine căsnicia.

TAUR
 
Poate dați de niște reduceri la obiecte de uz casnic, aparatură, decorațiuni ori piese de mobilier, și o să cheltuiți niște bani ca să creați un alt confort pentru voi și ai voștri. V-ați făcut investigații medicale – stați liniștiți, nu v-ați făcut, e bine să nu mai amânați pe altădată, măcar preventiv.

GEMENI
 
Ați putea relua o preocupare deconectantă ca să mai eliminați din stresul acumulat și o să vă puteți descoperi și alte veleități – și care să v-aducă și bani. Cineva cu care ați fost într-o relație n-a-ncheiat povestea și tot speră să vă-mpăcați – restul depinde de voi.

RAC
 
Poate vă mutați în altă locuință, sau mai faceți modificări în actuală, ca să aveți mai mult spațiu, și să vă puteți desfășura și activitatea școlară, profesională. Se poate să vină cineva în vizită și să mai rămână câteva zile pe la voi, fie cu treabă, fie de plăcere.

LEU
 
O s-aveți parte de reușite dacă vă alăturați unui grup și vă străduiți să intraţi în armonia lui de funcționare, c-o să fie un exercițiu extrem de folositor pentru mai târziu. Poate optați pentru o altă disciplină – opțională – începeți o specializare pentru că v-ați descoperit o nouă pasiune.

FECIOARĂ
 
Se poate să vă luați o colaborare și care să v-aducă acei bani de care-aveți nevoie, că sunt multe de cumpărat în perioada asta și poate faceți conserve de toamnă, printre altele. Se poate să vă-nțelegeți cu partenerul de cuplu și să investiți într-o mașină banii, dar numai dacă nu se mai poate repara.

sursă: știrileprotv.ro.

Comenteaza