Horoscop 5 mai 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie se va căsători cu persoana iubită

Horoscop 5 mai 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie se va căsători cu persoana iubită

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 5 mai 2022 aduce vești bune pentru toți nativii zodiacului.

TAUR
 
Vă bucuraţi de o revedere care o să scoată la iveală nişte sentimente pe care nu voiaţi să vi le recunoaşteţi. Întrevedere cu cineva care vrea să vă coopteze într-o afacere, c-aveţi potenţial care se cere exploatat şi o să vă alegeţi cu un angajament bănos.

GEMENI
 
E o colaborare care-o să v-aducă beneficii că există o infuzie de capital care vă asigură suportul financiar. E posibil să luaţi bani şi să vă achitaţi nişte datorii mai vechi şi o să reactualizaţi nişte acte, schimbaţi buletin, paşaport ca să vă puteţi deplasa fără restricţii.

RAC
 
O şansă de bani, poate or să vi se plătească nişte bani din urmă şi n-o să-i lăsaţi pe ai voştri să se mai roage de voi să luaţi diverse lucruri şi-o să le cumpăraţi. Noutăţi - veştile bune pe care le-aşteptaţi sosesc, dar mai vin şi altele despre care nu ştiaţi nimic şi o să vă orientaţi spre ceva care să v-aducă succes în carieră.

LEU
 
Vă puteţi lansa pe o nouă orbită profesională şi o să puteţi strânge nişte bani c-o să fie o finanţare pe termen lung. O să faceţi monetarul să vedeţi cu ce rămâneţi după ce achitaţi rate, facturi, impozite şi alte plăti, c-aţi vrea să puteţi pleca într-un concediu, chiar dacă v-aţi întors recent.

FECIOARĂ
 
O să puteţi semna un act important, poate deveniţi proprietari, titulari pe un post, sau vă căsătoriţi. Interacţionaţi cu diverse persoane care pun umărul la afacerile voastre şi o să vă puteţi extinde, să vă asiguraţi o bază financiară solidă.

BALANŢĂ
 
Relaţia cu partenerul de cuplu o să devină şi mai solidă şi poate veţi ajunge până la sfârşitul anului şi la căsătorie. Se poate să faceţi unele modificări în locuinţă şi să reamenajaţi interiorul ca să aveţi mai mult spaţiu de lucru, să se poată şi învaţă în alte condiţii, mai bune, de-acasă.

SCORPION
 
Poate vă faceţi curaj să intraţi într-o relaţie care să vă facă să exploraţi latura emoţională pe care nu v-aţi cunoscut-o. O să vă găsiţi ceva nou de lucru şi o s-aveţi altă implicare, un vibe diferit că o să scăpaţi de rutină, veţi da de lucruri noi, incitante.

SĂGETĂTOR
 
Poate vă mutaţi, măcar pentru o vreme de-acasă, c-o să fie un interes profesional, la mijloc, o colaborare cu străinătatea. Aveţi de perfectat acte, situaţii şi e bine să completaţi toate formalităţile ca să ajungeţi în posesia unei licenţe, ori a unei proprietăţi, vă luaţi casă, maşină.

CAPRICORN
 
Se poate să vă descoperiţi şi singuri o nouă pasiune, dar şi cu ajutorul unor oameni care văd în voi un potenţial de explorat. Poate v-apucaţi de nişte cursuri, daţi nişte probe practice, vă specializaţi într-un domeniu şi viaţa voastră profesională va lua o altă turnură.

VĂRSĂTOR
 
Apare cineva care vă dă refresh vieţii voastre sentimentale dacă nu sunteţi implicaţi în nicio relaţie. O să treceţi în revistă contractele şi la unele veţi renunţa ca să vă dedicaţi altor preocupări care sunt mai aproape de sufletul vostru.

PEŞTI
 
O veste bună de la cineva care vine pe la voi, în curând, sau vă duceţi voi într-o vizită acolo unde locuieşte. Vă implicaţi într-o serie de activităţi ca să puteţi alege una, cel puţin, care să vă ţină ocupaţi cu ceva care vă place şi o s-aveţi parte şi de câştiguri băneşti.

BERBEC
 
O să vă faceţi cunoscute părerile, poate împărtăşiţi experienţa pe care aţi căpătat-o şi veţi avea un public al vostru. Se pare că v-aţi decis să bateţi palma pentru un contract care-o să v-aducă mult de muncă, dar şi bani pe măsură ca la voi e activată casa finanţelor.

sursă: PROTV

Comenteaza