Horoscop 5 iulie 2022. Ce zodie va începe o relație astăzi

Horoscop 5 iulie 2022. Ce zodie va începe o relație astăzi

Horoscopul zilei de 5 iulie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce vești bune pentru toate zodiile.

Mercur intră astăzi în zodia Rac și modul nostru de gândire și comunicare se schimbă radical și devine mai sensibil. Rațiunea se împletește cu emoțiile, intervine subiectivitatea în luarea deciziilor, însă crește capacitatea intuitivă.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii reușesc în perioada următoare să-și îmbunătățească comunicarea cu familia și să rezolve neînțelegerile din ultima perioadă. Este important să aibă răbdare cu cei dragi și să-i asculte mai mult.

Horoscop Taur

 
Taurii vor excela la capitolul comunicare în perioada următoare și, în plus, se vor bucura de o mare putere de convingere. Pot face negocieri avantajoase și pot cunoaște persoane noi cu care să lege relații de prietenie.

Horoscop Gemeni

Gemenii se pot aștepta să primească vești și ponturi cu ajutorul cărora să-și crească veniturile. Poate fi vorba și de idei de valorificare a economiilor sau de reducere a cheltuielilor pe care nativii le au și le pot pune în practică.

Horoscop Rac

Racii vor fi susținuți de Mercur să-și îmbunătățească comunicarea cu cei din jur și să ia niște decizii importante în plan personal, și nu numai. Își pun ordine în gânduri și își susțin cu mai multă tărie și convingere opiniile.

Horoscop Leu

Leii s-ar putea să aibă parte de întâlniri cu persoane din trecut sau să se confrunte cu unele amintiri, frământări și gânduri ascunse. Totodată, sunt sfătuiți să-și asculte mai mult vocea interioară.

Horoscop Fecioară

Fecioarele pot devenim mai sociabile și își pot îmbunătăți conexiunea cu prietenii. Pot cunoaște noi persoane care să le inspire să-și urmeze idealurile. Totodată, este o perioadă bună să ia niște decizii în legătură cu proiectele în care sunt implicate și să-și facă planuri de viitor.

Horoscop Balanță

Balanțele sunt sfătuite să evite în perioada următoare discuțiile în contradictoriu cu superiorii sau cu figurile autoritare din viața lor. De preferat ar fi să-și analizeze direcția profesională pe care se află și să-și construiască noi strategii de afirmare.

Horoscop Scorpion

Pentru Scorpioni se deschide o perioadă în care pot călători mai mult, pot învăța lucruri noi și pot rezolva situații birocratice cu mai multă ușurință. Au un nivel de înțelegere ridicat și sunt sfătuiți să ia în calcul și ceea ce le spune intuiția.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii pot avea discuții pe teme financiare, fie cu asociații, fie cu partenerul de viață. Poate fi vorba de cheltuieli comune, de investiții pe care vor să le facă alături de terțe persoane. De asemenea, chestiuni care vizează viața intimă pot fi scoase la lumină acum.

Horoscop Capricorn

Capricornii au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul relațiilor și acest aspect îi ajută să comunice mai bine cu partenerul de viață și să-și lămurească neînțelegeri. Este o perioadă bună și pentru negocieri și discuții cu asociații și partenerii de afaceri. Unii nativi chiar pot semna contracte importante în perioada următoare.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii vor avea parte de o mai bună înțelegere cu colegii de muncă și vor căuta soluții de eficientizare a activităților zilnice. Pe de altă parte, nativii pot face cercetări pentru a descoperi cum să-și îmbunătățească starea de sănătate.

Horoscop Pești

Peștii se bucură de o perioadă bună în plan sentimental. Comunicarea cu persoana iubită și cu copiii va fi mult înlesnită de Mercur. În plus, nativii își vor manifesta mai ușor latura sensibilă, intuitivă și creativă.

sursă: cancan.ro.

 

Comenteaza