Horoscop 5 august 2022 cu Neti Sandu. Ce zodie face rost de nişte bani în plus

Horoscop 5 august 2022 cu Neti Sandu. Ce zodie face rost de nişte bani în plus

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 5 august 2022 aduce vești bune pentru majoritatea zodiilor.

LEU
V-ar tenta un alt job, dar există niște riscuri și o să vă interesaţi de toate detaliile înainte de a schimba un loc muncă cu altul. O să vă bucurați de nişte privilegii și n-o să ratați ocazia să le mai cereţi șefilor unele înlesniri. Se poate să negociați un contract care v-ar asigura un venit consistent, o bună bucată de vreme.

FECIOARĂ
O să vă reușească inițiativele, poate lansați la apă proiecte noi și o să aveți parte de câștiguri, că veți lucra pe mai multe fronturi. Poate plecați pentru câteva zile într-o vacanţă și o să-i dați po șansă și unei povești de dragoste care vă pusese pe jar. Apar situații neobişnuite, dar n-or să vă prindă cu garda jos pentru că aveți prezentă de spirit și lume care să v-ajute.

BALANŢA
Apar cheltuieli pe care nu le aveați în vedere și o să vă descurcați cu obligațiile acestei perioade, vi se mai acordă și un ajutor din oficiu. Se poate să vă ia cineva pe sus, într-o excursie și să vă-ntoarceți cu idei mai bune de pus în practică. E posibil să cheltuiţi mai mult decât v-ați propus, dar vă bazați pe un câștig suplimentar, o colaborare.

SCORPION
Poate vă prezentați la un interviu sau la o discuție între patru ochi cu cineva care visează la un parteneriat de afaceri cu voi și iese ceva. E bine să verificați toate actele, să vedeți dacă sunt valabile ca să nu primiți amendă sau să nu puteţi treceți de un portar. Vă curtează nişte prieteni să plecați împreună la malul mării sau la munte.

SĂGETĂTOR
E o chestiune de familie care se cere dezbătută urgent și va trebui să luați o decizie să vă cumpăraţi casa sau să să mutați în alt oraş, în altă ţară, poate. O să ieșiți la rampă cu ceva nou și n-o să vă lăsaţi până n-o să cuceriți piața, scena. Din punct de vedere social, va fi un succes O să luați parte la niște evenimente care să vă pună și pe voi într-o lumină pozitivă.

CAPRICORN
O să refaceți atmosfera din familie și poate vă gândiți la o locuinţă cu mai mult spațiu, că poate o să vină pe lume un copil și n-aveți loc. Vă invită cineva într-o plimbare la mare sau la munte și o să vă prindă bine să faceți câțiva paşi mai departe de casă, să vă relaxaţi. E rost de plecare pe undeva și vă oferiți un respiro, dacă nu cumva e un concediu în toată regula.

VĂRSĂTOR
O să vă bucurați de prezenţa unor oameni care vă aduc veşti bune, vă propun, poate și o escapadă turistică și n-o să ziceți nu, că aveți nevoie de aer și de mişcare. E cineva care vrea să vă întâlniţi și dacă n-aveți deja un program încărcat, vă duceți, c-o fi prima întâlnireSe pot rezolva chestiuni care ţin de casă, poate găsiţi printr-o agenţie imobiliară o casă.

PEŞTI
Poate ieșiți mai des la socializare, or fi evenimente la care sunteți invitați și părerile voastre contează, poate veți avea nişte colaborări care să vă aducă bani. O veste bună de la cineva aflat departe și o să faceți cumva să vă întâlniţi, ori la voi ori la aceea persoana acasă. O să puteţi porni într-un parteneriat de afaceri și să câştigaţi acel surplus care să vă permită să vă mai și răsfăţaţi.

BERBEC
Vedeți cum vă descurcați cu finanţele în perioada asta, ca să știți dacă mai puteți da o fugă la malul mării sau într-o excursie în străinătate Vi se oferă prilejul să vă puneți în valoare printr-o activitate caritabilă și să vă puneți la adăpost din punct de vedere financiar. O atenţionare că n-ați plătit la timp taxele și e bine să vă conformați ca să nu plătiţi amenzi usturătoare.

TAUR
Sunt diverse persoane care vor să vă implicați într-o activitate, un proiect care presupune efort pe o bună bucată de vreme. Vin și bani, care v-ar tenta. O să vă puteţi reface o căsnicie, o relație sentimentală și vă aşezaţi la casa voastră, dacă erați în căutarea perechii. Întrevedere cu cineva care aşteaptă un răspuns de la voi și poate luaţi o decizie importanta legată de parteneriat

GEMENI
E posibil să luați bani de la serviciu, dar și din colaborări și să completați lipsurile din gospodărie, poate copiii au nevoie de ceva, să-i trimite-ți într-o excursie. Poate ieşiţi la o terasă, la piscină, în loc să-I chemați pe prieteni la voi acasă. Aţi putea face rost de nişte bani în plus chiar și temporar și să aveţi de buzunar dacă plecaţi în plimbare

RAC
Se poate să dați o fugă într-o stațiune de agrement să vă relaxați împreună cu familia, să vă refaceți starea de spirit, că v-o fi ajuns oboseala. Întrevedere cu cineva care vrea să lucrați împreună și o să vă impuneți punctul de vedere pentru că se pare că vi se cere prea mult. O să vă luaţi şi voi o porţie de odihnă să mai schimbaţi locul c-ați ajuns în prag de oboseală și vreţi să mai şi respiraţi.

Comenteaza