Horoscop 4 septembrie cu Neti Sandu. Ce zodie își întâlnește sufletul pereche

Horoscop 4 septembrie cu Neti Sandu. Ce zodie își întâlnește sufletul pereche

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 4 septembrie 2023 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

FECIOARĂ
Poate faceţi o trataţie de zi aniversară, de casă nouă sau că v-aţi angajat undeva - ceva se cere sărbătorit. Sau cineva! O să vi se ceară o mână de ajutor, o fi vreo campanie ca să-i salvaţi dintr-o situaţie delicată pe nişte oameni, şi o s-o faceţi cu dragă inimă. O să vă bucuraţi de revederea unor oameni care au câte ceva de oferit şi va fi şi un schimb emoţional.

BALANŢA
E cineva care vrea să petreceţi mare parte din zi împreună şi, dacă şi voi agreaţi ideea, o să fie grozav, că de mâine, iarăşi muncă. Se poate să daţi o fugă la malul mării, pentru încă o porţie de soare şi de baie în mare. Un anturaj de milioane care o să întreţină un vibe pozitiv şi o să fie revigorant.

SCORPION
Poate vă caută un investitor să vă implicaţi într-o afacere, să vă puneţi toată priceperea în funcţiune să daţi drumul unui proiect cu care-o să vă faceţi reclamă. O să vă oferiţi şansă de a repara o relaţie care-şi pierduse farmecul şi o să daţi refresh, veniţi cu noutăţi. Vă scoate cineva la plimbare şi o să vă refaceţi starea de spirit, o să vă eliberaţi de tot stresul acumulat.

SĂGETĂTOR
E animaţie la voi, poate sunteţi deja plecaţi sau dacă nu, puteţi da o fugă la nişte prieteni care vă invită la ei, în alt oraş, şi vă întoarceţi până la noapte. O să atrageţi oameni de calitate în jurul vostru ca să desfăşuraţi o activitate, un hobby care să vă relaxeze. Vizita cuiva drag o să fie un adevărat balsam sufletesc, poate aflaţi în ce direcţie se îndreaptă relaţia voastră.

CAPRICORN
Se poate să luaţi o decizie legată de relaţia voastră sentimentală şi să nu vă lăsaţi influenţaţi de părerile celor din jur, că e viaţa voastră, nu a lor. O să vă distraţi dacă daţi curs invitaţiei la un party - c-aveţi nevoie de socializare. Vi se propune o ieşire la un spectacol, poate fi şi o expoziţie şi să faceţi cunoştinţă cu lume nouă pe-acolo.

VĂRSĂTOR
Apare cineva care e pe lungimea voastră de undă şi o să puteţi forma un cuplu, dacă n-aveţi suflet pereche. O ieşire în doi v-ar scoate din starea de monotonie şi aţi putea căpăta inspiraţie, să vă reinventaţi. E cineva care vrea să petreceţi mai mult timp împreună şi o să vă placă şi vouă, că e compatibilitate.

PEŞTI
Aşteptaţi un semn de viaţă din partea cuiva de care vă simţiţi atraşi şi se poate să fiţi, într-adevăr, conectaţi şi să primiţi răspuns. O să vă daţi un punct de întâlnire, poate şi în alt oraş, cu cineva faţă de care simţiţi o atracţie puternică. O să jonglaţi cu nişte bani, mai luaţi câte ceva pentru casă, mai păstraţi şi pentru distracţie c-aveţi nevoie şi de aşa ceva.

BERBEC
Se poate să luaţi parte la organizarea unui eveniment şi să faceţi un adevărat spectacol încât să mai primiţi şi alte comenzi. O să reconfiguraţi relaţia de familie şi o să puneţi la cale o nuntă, un botez, ori alt eveniment ca să vă bucuraţi cu toţii. Se strâng nişte oameni în jurul vostru şi o să petreceţi mare parte din zi împreună - poate sărbătoriţi şi ceva.

TAUR
Poate vă convinge, la o cafea, un angajator să lucraţi împreună că aţi avea, în mod sigur de câştigat şi de mâine puneţi totul pe hârtie şi semnaţi contractul. O să vă sfătuiţi cu partenerul de cuplu în privinţa cheltuielilor pe care le-aveţi de făcut, că vreţi să v-alegeţi şi cu nişte economii. Poate-i chemaţi pe veri, pe nepoţi la masă, ca să refaceţi punţile de comunicare, să vă bucuraţi de prezenţa lor.

GEMENI
Se poate să daţi o raită prin împrejurimi, să ajungeţi şi pe la mare, munte, să vă luaţi o porţie de relax, că ritmul de la job e ameţitor. Poate ieşiţi la întâlnire cu cineva care o să vă cucerească prin felul lui/al ei de a fi şi să fiţi împreună la un moment dat. Apare cineva care o să vă răscolească, frumos, sufleteşte şi poate daţi curs unei relaţii care să vă întregească.

RAC
Poate luaţi prânzul împreună cu familia şi o să-şi aducă fiecare partea sa de contribuţie la momentele festive - de familie - ale acestui sfârşit de an. Se poate să vă invite şi pe voi cineva la masă şi, dacă n-aveţi musafiri, o să vă duceţi cu dragă inimă. Dacă n-aveţi chef de ieşit pe-afară şi o să vă priască statul la taclale şi cu o delicatesă alături.

LEU
O să atrageţi în jurul vostru oameni cu care veţi colabora în termeni buni atât în plan personal, cât şi profesional la şcoală, la muncă, la distracţie, peste tot. Poate vă pregătiţi de un examen, un interviu, un test, o probă eliminatorie şi o să fie cu succes. Poate daţi o fugă fie la munte, fie la mare, într-un parc de agrement, ca să-i distraţi pe copii, să mai uite de stresul învăţatului

sursă: Știrile Pro Tv

Comenteaza