Horoscop 4 octombrie 2021, cu Neti Sandu. Ce zodie intră într-o mare belea

Horoscop 4 octombrie 2021, cu Neti Sandu. Ce zodie intră într-o mare belea

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 4 octombrie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

BALANŢĂ
 
Întrevedere cu cineva care o să vă scoată dintr-o încurcătură-birocratică şi o să vă puteţi continua cursurile, să vă angajaţi, poate, undeva. O să le daţi de capăt unor probleme care v-au dat, serioase, bătăi de cap şi o să faceţi progrese la slujbă, la şcoală, în viaţa personală.

SCORPION
 
Poate-o să vă implicaţi într-o activitate care să vă aducă beneficii de imagine, dar şi bani, dacă totul o să meargă ca la carte. Poate vă asociaţi cu nişte oameni ca să vă consolidaţi poziţia la slujbă, în cadrul breslei şi o să vă găsiţi oameni interesaţi de o colaborare.

SĂGETĂTOR
 
E momentul să vă bazaţi mai mult pe voi că prietenii sunt cam ocupaţi, şi nu e loc de supărare. O să atrageţi atenţia celor din jur cu ceva care se cere în momentul de față şi o să faceţi un progress în carieră, o să primiţi validare.

CAPRICORN
 
O să vă interesaţi de acte, să le luaţi gata semnate, să vă puteţi deplasa c-aveţi multe de făcut în perioada asta şi aveţi nevoie de permise. Vi se propune un gen de activitate care v-ar aduce nişte bani, dar e de văzut dacă vă convin condiţiile, ca să merite sacrificiul de timp.

VĂRSĂTOR
 
Se poate să aveţi de dat nişte bani în plus la şcoală pentru taxe şi să vă descurcaţi, totuşi cu banii, că scoateţi de la puşculiţă. Poate o să faceţi o deplasare ca să rezolvaţi la faţa locului nişte probleme de serviciu şi o să vă prindă bine să mai schimbaţi peisajul, ca să vă-ntoarceţi cu alt vibe.

PEŞTI
 
O să vă gândiţi şi la un credit bancar, în ultimă instanţă, dacă nu reuşiţi altfel să faceţi rost de bani pentru maşină, sau pentru şcoală. Or să vă abordeze nişte oameni de afaceri ca să lucraţi împreună şi dacă veţi fi pe aceeaşi lungime de undă o să vă daţi acceptul, c-aveţi nevoie de noi provocări.

BERBEC
 
Vin bani de la serviciu, şi o să vă interesaţi de nişte colaborări ca să ştiţi dacă mai sunt valabile ofertele. O să treceţi cu vederea nişte divergenţe de opinie cu cineva pe care nu vreţi să-l scoateţi din viaţa voastră, pentru că e o persoană valoroasă.

TAUR
 
Poate voi faceţi nişte schimbări pe-acasă şi o să vă drămuiţi banii încât să v-ajungă pentru mobilă, aparatură etc. Par să fie nişte schimbări pe la serviciu, şi-o să vă conformaţi că vi se potrivesc, într-o oarecare măsură, şi aveţi şi ceva de spus, s-aduceţi o notă personală.

GEMENI
 
Relaţia de cuplu, care părea fără cusur a-nceput să scârţâie pe ici, pe colo şi trebuie văzut care e cauza, că se poate repara. Poate-o să cheltuiţi mai mulţi bani decât fusese vorba cu şcoala copiilor, o fi nevoie de diverse gadgeturi, de bani pentru cursuri speciale, posibil şi în particular.

RAC
 
Poate o să vă mai faceţi un pic de timp şi pentru relaţia de cuplu, că v-aţi lăsat prinşi de toate problemele de serviciu. Au apărut ceva probleme pe-acasă, e câte ceva de reparat şi va preocupă şi reamenajarea unui spaţiu, de lucru, de studiu, sau poate de joacă pentru copii, de făcut sport.

LEU
 
O să mai cheltuiţi ceva bani cu nişte piese de mobilier şi probabil decoraţiuni interioare, că le-a venit şi lor rândul. O să vă descurcaţi cu drumurile, cu semnarea unor hârtii, c-o să le rezolvaţi şi prin telefon, sau prin poştă să scutiţi câteva deplasări.

FECIOARĂ
 
Se poate să vă răsfeţe şi pe voi cineva şi să vă destindă gestul, mai ales că nu v-aţi fi aşteptat să primiţi ceva în dar. Se poate să prelungiţi un contract şi să mai cereţi nişte bani în plus că şi angajatorul are nevoie de voi, nu numai voi de el şi trebuie să vi-i dea.

sursă: știrileprotv.ro.

 

Comenteaza