Horoscop 4 iulie, cu Neti Sandu. Cărei zodii i se vor îndeplini toate dorințele astăzi

Horoscop 4 iulie, cu Neti Sandu. Cărei zodii i se vor îndeplini toate dorințele astăzi
| Foto: Stirile Pro Tv

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 4 iulie 2022 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

RAC

Lucrurile vă ies mai ușor, c-o să v-ajute cineva să faceți mai multe treburi deodată, și o să fie un succes - o să vă faceți remarcați. Poate ați ajuns la concluzia că relația voastră de cuplu a atins acel prag al maturității și vreți să vă căsătoriți, dacă nu sunteți.

LEU

Vin de undeva niște bani și o să puteți prelungi și un contract ca să vă asigurați că veți avea și în continuare bani, c-aveți nevoie pentru diverse.  Vă consultați cu un partener de afaceri în privința unei colaborări care v-ar prinde bine după vacanță - c-o să tot cheltuiți bani. Șefii se lasă mai greu convinși să vă acorde un surplus financiar, dar dacă sunteți insistenți veți reuși, cu siguranță.

FECIOARĂ

Apar noutăți care să vă imprime o stare de spirit cât se poate de bună, că poate v-ați găsit ceva de lucru sau vă caută cineva care vrea să fiți împreună. Poate vă interesați la bancă să știți dacă puteți lua un credit sau nu întruniți condițiile și-atunci căutați altă variantă. E an bun pentru parteneriat și puteți primi o ofertă de lucru care să vă ia total pe nepregătite.

BALANȚĂ

Relația cu anturajul o să fie și mai trainică, va exista o bună comunicare și o să vă organizați altfel pentru vacanță sau ca să plecați în excursie cu grupul. E an bun de căsătorie pentru voi și o să vă alegeți data, restaurantul, unde va avea loc petrecerea. Vă puteți asocia cu cineva și-mpreună să începeți o afacere prosperă, să vă asigurați un venit constant.

SCORPION

Vi se propune un job bănesc, dar care să vă solicite cam mult - și-atunci depinde de voi să hotărați dacă merită efortul sau e mai importantă sănătatea voastră. O să puteți recupera bani și să vă faceți planuri de vacanță, dacă tot o să dispuneți de o sumă frumușică de bani. Voi vă puteți schimba locul de muncă și să vă puneți în valoare niște calități care vor fi apreciate.

SĂGETĂTOR

Sfera partenerială e activată și vă puteți găsi de lucru, puteți obține și diverse semnături, ca să avansați cu demersurile particulare, pot fi și pe linie profesională. Vi se face curte și dacă n-aveți partener de viață o să fiți mai receptivi la semnalele primite și vedeți ce răspundeți. Se poate să primiti ceva în dar, să vă scoată cineva la cafea, la o plimbare și să fie o poveste de dragoste aici.

CAPRICORN

O să aveți succes la interviuri, unii dintre voi poate-aveți examene și o să se-ncheie cu bine tot efortul depus în decursul unui an sau unor ani. Le-ați putea cere șefilor niște înlesniri și să aveți rezultate mult mai bune la slujbă, că toate acele avantaje vor conta. Vă caută multă lume care vrea să contribuiți și voi cu ceva la bunul mers al unei afaceri, e un proiect important.

VĂRSĂTOR

O reușită în planul comunicării - poate aveți ceva de spus într-un cadru mai larg și veți avea destui adepți ori poate vă-nscrieți la niște cursuri de vară. Se poate să se organizeze o excursie fie la malul mării, fie la munte, dacă nu cumva o să plecați în străinătate cu grupul. O să vă lăsați mai greu convins să faceți parte dintr-un grup care poate influența - în bine - soarta unor oameni, dar o să merite.

PEȘTI

Vi se face o ofertă de lucru și e posibil să vi se potrivească și să acceptați dacă erați în căutarea unui supliment financiar, ca s-aveți o mai mare libertate de mișcare. Vă caută cineva care vrea să ieșiți în timpul liber ca să vă cunoașteți mai bine, că speră să fiți într-o relație. Poate încropiți o afacere de familie și pe care o s-o dezvoltați în timp, așa, și va fi o serioasă sursă de venit.

BERBEC

O energie debordantă, aveți și idei și inspirație și chef de treab să faceți niște schimbări majore în viața voastră, că un moment mai bun nici că se putea. Poate se reportează biletul de vacanță de anul trecut, când nu s-a mai putut pleca, sau vă luați acum un sejur la odihnă. Aveți idei, energie, chef de viață și se poate să vi se-mplinească și cel mai îndrăzneț vis! Începeți cu o vacanță!

TAUR

Vin de undeva niște bani și or să vă mai vină și alte idei de colaborare, chiar și pe termen scurt, dar vor fi, totuși, niște bani în plus, picați la țanc. Se poate să vă alăturați unei echipe care să adune oameni care au același ideal și poate fi vorba și despre o plecare într-o excursie, expediție. Poate-ncepeți niște cursuri practice, de șofat, de exemplu, sau e vorba despre un sport în care vă inițiați.

GEMENI

O să vă puteți găsi ceva de lucru în paralel cu serviciul și o să vă dublați veniturile, s-aveți pentru escapadele turistice în weekend și să aveți pentru plecarea în vacanță. O s-aveți succes la examene, o să v-ajute memoria și o să puteți pleca, liniștiți, în vacanță. Sufletește, are de unde să vă meargă mai bine, să întâlniți și voi pe cineva care să vă completeze frumos.

sursă: stirileprotv.ro.

Comenteaza