Horoscop 4 august 2022 cu Neti Sandu. Ce zodie își va întâlni sufletul pereche

Horoscop 4 august 2022 cu Neti Sandu. Ce zodie își va întâlni sufletul pereche

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 4 august 2022 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

LEU
O să dați drumul proiectelor noi, poate și cu ajutorul unor apropiați și se anunță succes. E un spor salarial care vă prinde bine și o să vă puteți deplasa.  O să puteți semna niște acte să vă deschidă niște uși, după ce ați stat multă vreme blocați într-un provizorat. Vi se propun niște colaborări sau poate chiar un job permanent care v-ar aduce câștiguri consistente

FECIOARĂ
Vin ceva bani din afaceri particulare, poate și partenerul de cuplu câștigă mai mult în perioada asta și o să vă cumpărați ce v-ați propus că există potențial financiar. Poate vi se cere să prelungiți un contract și dacă ați avut beneficii de pe urma lui chiar asta o să faceți. Dacă nu, nu.  O să vă programați o ieșire cu prietenii că să mai ieșiți la aer curat, să căpătați inspirație.

BALANȚĂ
Se poate să întâlniți pe cineva care să se plieze pe felul vostru de a fi și să formați un cuplu de toată frumusețea, că e an bun pentru parteneriat și pentru căsătorie. Apar niște cheltuieli care or să vă cam dea bugetul peste cap și s-ar putea să apelați la rezerve mai ales dacă plecați în vacanță. Vin de undeva niște bani, dar e posibil să fi uitat sau să nu fi știut despre o datorie față de cineva - ia vedeți.

SCORPION
E posibil să lichidați un conflict mai vechi și să se detensioneze atmosfera într-un parteneriat, fie de afaceri, fie de viață personală și să vă eliberați. O să aflați cine a pus paie pe foc într-un conflict și totul se încheie cu bine. Poate vă uniți forțele cu ale unor cunoscuți și puneți în practică un proiect care o să vă aducă popularitate și bani.

SĂGETĂTOR
O să vă recuperați niște bani, primiți și rezultatul unor analize medicale și o să urmați un tratament dacă e cazul, dar se poate să fiți și sănătoși tun. Vi se propune ceva nou de lucru, dar aveți o rezervă, o ezitare. Vă mai gândiți. O să atrageți atenția celor din breasla voastră prin ceva care v-ar putea crește cota valorică.

CAPRICORN
Vi se revelează un adevăr se fac niște mărturisiri și o să știți ce decizii să luați că ați traversat o perioadă de confuzie - acum, însă, se limpezesc lucrurile. Se poate să întâlniți pe cineva care să se simță atras de voi și să vă bucurați de o companie agreabilă. Vă puteți găsi și voi liniștea sufletească și să fiți fericiți c-o să întâlniți ființa iubită.

VĂRSĂTOR
Sunteți prinși cu multe treburi și n-o să vă lăsați până n-o să le dați de capăt c-o să mai aveți și niște zile de concediu și vreți să lăsați totul în ordine. Se poate să vă duceți la un interviu și să fiți pregătiți să luați startul într-o nouă aventură... profesională. O propunere de afaceri și se poate să vă intereseze c-aveți nevoie de bani și poate vă place și proiectul respectiv

PEȘTI
O să fie ceva de lucru în formula de grup și o să faceți un efort de adaptare, că lipsește sincronizarea - cu un pic de bunăvoință se rezolvă.Poate aveți de prezentat o lucrare și o să vă depășiți emoțiile ca să puteți face față situației. Se poate să vă lăsați antrenați într-o escapadă turistică și n-o să regretați că e în voi nevoia de aventură.

BERBEC
E bine să fiți cu băgare de seamă dacă vindeți sau cumpărați ceva scump, o casă, o mașină - verificați actele și banii, formula de plată, neapărat. E cineva cu care v-ați putea înțelege și mai bine dacă mai lăsați de la voi, să fiți flexibili. Apare cineva care vrea să vă cunoașteți mai bine și se poate să începeți o frumoasă poveste de dragoste.

TAUR
Lucrurile din trecut revin spre a fi rezolvate și o să realizați ce a lipsit, de ce n-a mers relația și o să faceți completările necesare. O să vă bucurați de o vizită neașteptată și vă faceți planuri de o mini vacanță. Aveți niște frământări de care ați putea scapă dacă o să stați de vorbă cu persoana care vă tine ca pe ghimpi.

GEMENI
Vă puteți alege cu bani, în plus, dacă o să lucrați în particular, în măsură timpului disponibil, că poate mai aveți vreo colaborare și familia vă vrea și acasă. O să aveți ceva de spus în public, poate scrieți, poate faceți un video că să ajungă mesajul la publicul țintă. V-ați putea lua măcar 2 zile de cazare, dacă nu mai mult, și să vă duceți undeva la odihnă.

RAC
Vin bani și-or să pice la țanc, să mai plecați o tura pe undeva că să vă relaxați și să vă bucurați cu familia cu tot, să luați o porție de odihnă. Întrevedere cu cineva care vă propune o funcție, un titlu și dacă vă convin și responsabilitățile o să vă dați acceptul. O să vă mai ocupați și de voi să vă schimbați look-ul, să vă duceți la o sală de sport, de masaj, la piscină.

 

Comenteaza