Horoscop 4 aprilie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie va petrece câteva zile departe de casă

Horoscop 4 aprilie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie va petrece câteva zile departe de casă

 Horoscopul lui Neti Sandu pentru 4 aprilie 2022 aduce vești bune pentru majoritatea zodiilor.

BERBEC
 
Voi sunteţi într-un vârf de formă şi or să vă reuşească iniţiativele că vor mai fi oameni în jur care să vă susţină. Se poate să reluaţi o negociere ca să obţineţi şi ultimele puncte de pe lista cerinţelor şi o să aflaţi dacă vi s-au aprobat, sau nu. Voi o să fiţi tari pe poziţie.

TAUR
 
Vi se propune ceva nou de lucru şi s-ar putea să fie foarte convingătoare oferta, şi să vă daţi acceptul. E posibil să luaţi bani şi să faceţi şi nişte cumpărături c-aveţi multe de completat prin casă şi poate preferaţi variante online, ca să nu pierdeţi timp prin magazine.

GEMENI
 
Întrevedere cu cineva care vă cere ajutorul, să puneţi umărul la un proiect care o să vă aducă, în mod cert beneficii. Vă preocupă o plecare, fie de Paşte, fie după, într-o vacanţă şi căutaţi o destinaţie care să fie pe gustul tuturor alor voştri şi musai şi al vostru.

RAC
 
Vă invită cineva să petreceţi câteva zile departe de casă şi o să faceţi cumva să vă luaţi nişte zile de concediu să vă duceţi. O să aveţi ceva nou de lucru, şi poate se-ncheie cu brio un proiect care poate fi cartea voastră de vizită pentru ce urmează să faceţi.

LEU
 
O să vă bucuraţi de o veste, de un examen luat, de un accept, că poate va trasnferati în altă clasă, alt an de studiu, sau alt departament. Se poate să resimţiţi, în sfârşit, după lungi aşteptări să semnaţi un contract, să treceţi într-o altă clasă valorică şi să vă consolidaţi un statut.

FECIOARĂ
 
O reuşită în plan profesional şi vă luaţi banii pentru ce-aţi muncit de o vreme încoace, şi-i capitalizaţi. O să faceţi demersurile necesare să vă luaţi banii şi sunaţi, daţi email, vă duceţi la sediul de unde trebuie să-i luaţi, ca să nu mai amânaţi la nesfârşit.

BALANŢĂ
 
O să vă caute cineva care vrea să petrecti câteva ore împreună la cafea, la plimbare ca să se vadă ce fel de compatibilitate există între voi - pe ce planuri. V-au rămas multe treburi de terminat ca să-ncepeți altele noi, că vreţi să atingeţi un alt nivel profesional şi e momentul să daţi zor, să acceleraţi ritmul.

SCORPION
 
Se poate s-aveţi nişte explicaţii prin telefon ca să stingeţi un conflict sentimental, să puteţi merge mai departe cu relaţia. O să daţi un răspuns referitor la o colaborare, dacă vă implicaţi, sau nu, că poate aveţi o agendă prea încărcată şi n-o să vă luaţi un asemenea angajament.

SĂGETĂTOR
 
Poate v-apucaţi de o curăţenie generală acasă, ori angajaţi o firmă, dacă n-o să puneţi cu toţii umărul să faceţi casă bună. Se-anunţă bani şi o să ştiţi imediat ce să faceţi cu ei c-aveţi o groază de lucruri de cumpărat, în primul rând pentru Paşte, cadouri şi alte obiecte pentru casă.

CAPRICORN
 
E un angajator care vă curtează să lucraţi împreună şi pare-se că n-o să regretaţi dacă o să fiţi de acord. Apar cheltuieli neprevăzute şi obligatorii şi o să faceţi tot ce vă stă în putinţă să luaţi tot ce-aveţi nevoie şi ce vă roagă şi ai voştri că să fie toată lumea mulţumită.

VĂRSĂTOR
 
Poate faceţi un efort colectiv să le fiţi de ajutor unor oameni care se află în impas şi o să fie un câştig sufletesc. O reuşită, după lungi eforturi şi aşteptări şi poate e vorba despre un titlu pe care l-aţi obţinut, ori o fi un credit bancar, dacă vreţi să vă luaţi o casă.

PEŞTI
 
Vi se fac promisiuni de avansare în plan profesional şi poate nici măcar nu va trebui să daţi concurs. E momentul marilor realizări la care visaţi cine ştie de când şi veţi avea la îndemână diverse mijloace ca să puneţi în aplicare o idee, un proiect să meargă totul - ceas!

sursă: Știrile ProTv

Comenteaza