Horoscop 31 martie, cu Neti Sandu. Ce zodie va cunoaște persoana cu care se va căsători

Horoscop 31 martie, cu Neti Sandu. Ce zodie va cunoaște persoana cu care se va căsători

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 31 martie 2022 aduce vești bune pentru toate zodiile.

BERBEC

O să vă puteți asocia cu niște coechipieri valoroși ca să vă puneți în aplicare o idee, o strategie și-o s-aveți succes.  Inițiativele vă reușesc, vor fi și niste oameni care or să vă-ntindă o mână de ajutor și o să faceți progrese vizibile, o să fie momentul vostru de glorie.

TAUR

Se poate să vă lansați cu ceva nou pe scena socială și să fie bine cotat produsul că vi se recunosc toate calitățile.  Lucrurile încep să vă iasă, se mai destinde atmosfera și o să recuperați timpul pierdut, vă uniți forțele cu ale unor parteneri de afaceri de același calibru ca și voi.

GEMENI

Ceva din trecutul vostru profesional poate prinde, din nou, viață și să vă suplimentați veniturile pe parcursul anului.  O să vă puteți reinventa, e ceva la care visați de mult și abia acum o să se poate pune în practică, posibil și cu ajutorul altora.

RAC

Se pare că v-ați făcut deja program de weekend și o să dați o fugă în altă localitate, poate fi o stațiune de agrement. Vi se va semna un act, poate primiti ok-ul pentru o slujbă ori ca să vă-nscrieți la niște cursuri post universitare pentru că este un moment foarte bun de afirmare, în carieră.

LEU

Poate aflați, în sfârșit, rezultatul unui proces, e de presupus c-o să se-ncheie în favoarea voastră, cu câștig de cauză, beneficii. E multă lume interesată de voi și o să interacționați cu cei care vă propun ceva de lucru - poate fi o muncă în particular și o să aveți parte de satisfacții morale, materiale.

FECIOARĂ

E cineva care vrea să se apropie și mai mult de voi, dar nu simte încurajări din partea voastră și o să aștepte un semn, totuși. Vi se deschid noi oportunități de a mai lucra și altceva ca să vă suplimentați veniturile și să fie o upgradare în plan profesional, că a venit și momentul vostru de mărire.

BALANȚĂ

O să faceți cunoștință cu cineva care întrevede un potențial de relație, ba chiar de căsătorie - e vorba despre cei singuri. Vi se propune un nou job care să vă pună în valoare niște calități despre care nu știați și o să primiti aprecieri din partea celor din jur, o să faceți senzație.

SCORPION

O să descoperiți o preocupare de timp liber, vă duceți la niște cursuri și o să fie o destindere, vă eliberați de stres. Se poate să apară din senin o ofertă de schimbat locuința și să vă mobilizați să faceți rost de bani pentru avans, ori poate tocmai ați vândut casa și vă luați alta.

SĂGETĂTOR

La voi noutăți în sfera sentimentală și o să ieșiți mai des în societate, vor fi evenimente sau o ieșire în doi, frumos, la cafea, la un film, la un spectacol. O reușită, poate fi în plan personal, o afacere cu care să faceți impresie pe piață și să vă extindeți, pe cât posibil, să fie o sursă de venit, în paralel cu serviciul.

CAPRICORN

O să cheltuiți niște bani pentru reamenajarea locuinței, acum, de Paște și o să-i faceți fericiți pe ai voștri. Vă reușesc și vouă inițiativele, o să puneți în practică o idee și-or să vină bani în mod constant, că se vor găsi investitori și lucrurile vor avea continuitate.

VĂRSĂTOR

Se poate să nimeriți un contract de muncă avantajos, pe termen lung, dar solicitant. Curaj! O să vă descurcați. O s-aveți multe treburi pe cap, dar pe care le puteți rezolva și cu ajutorul altora, totul e să nu capitulați, că vă aflați într-un vârf de formă.

PEȘTI

O să puteți întâlni pe cineva cu care să vă armonizați și să experimentați traiul în cuplu, să vedeți dacă vă iese pasiență. O șansă pentru noi de a ieși în lumina reflectoarelor și să vă și mențineți sus, pe firmament prin ceva care să vă reprezinte și să fie de actualitate, să se ceară.

sursă: stirileprotv.ro.

Comenteaza