Horoscop 31 mai 2023, cu Neti Sandu. Ce zodie semnează un contract care le asigura un câştig constant

Horoscop 31 mai 2023, cu Neti Sandu. Ce zodie semnează un contract care le asigura un câştig constant
| Foto: Stirile Pro Tv

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 31 mai 2023 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

GEMENI
Vi se pot împlini nişte aşteptări şi să semnaţi un contract care v-ar asigura un câştig constant ca să vă mai puteţi şi deplasa încoace şi-ncolo. 

RAC
Se rezolvă chestiuni mai vechi referitoare la nişte colaborări şi o să vedeţi şi cu ce sentimente vine spre voi fiinţa în care v-aţi pus mari speranţe.

LEU
O să cheltuiţi nişte bani, că apar neprevăzute şi o să luaţi diverse lucruri pentru casa şi ai voştri, c-aveţi de făcut completări - aparatura, mobilier.

FECIOARĂ
Sunt plăţi de făcut, sunt şi nişte drumuri pe care o să le faceţi că vă roagă părinţii, bunicii să le duceţi în altă localitate poate, ce au nevoie.

BALANŢA
O vizită care o să vă facă plăcere, poate vă invită cineva într-o plimbare în weekend și o să fiţi de acord, c-aveţi nevoie de o evadare din nota obişnuită.

SCORPION
Pe voi vrea cineva să vă ia într-o aventură profesională şi o să fie cu adrenalină, o să vă daţi peste cap să iasă bine - e pariul vostru cu voi înşivă.

SĂGETĂTOR
O să vă străduiţi să redaţi farmecul de altă dată al unei poveşti de dragoste dac-o să treceţi peste nişte neînţelegeri care nu erau esenţiale.

CAPRICORN
E un anturaj mult mai cooperant şi or să tot fie ocazii să ieşiţi pe la mondenităţi şi să vă încărcaţi frumos din punct de vedere emoţional.

VĂRSĂTOR
E cineva care insistă să vă alăturaţi unei echipe ca să iasă frumos un proiect şi promite să fie un succes după o perioadă în care v-aţi ales cu munca, fără recompense.

PEŞTI
O să strângeţi relaţiile cu rudele apropiate c-aveţi un eveniment în familie, în curând, şi o să contribuiţi fiecare cu câte ceva ca să fie toată lumea mulţumită.

BERBEC
Vă puteţi înţelege în privinţa banilor cu un partener de afaceri şi să meargă totul strună, să existe finanţare până la finalul proiectului.

TAUR
O să aveţi fler în afaceri, şi ca atare o să puteţi spori banii din cont că veţi pune toată experienta acumulată la bătaie ca să vă bucuraţi de succes.

sursă: știrileprotv.ro.

Comenteaza