Horoscop 31 mai 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie încearcă o nouă relație

Horoscop 31 mai 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie încearcă o nouă relație
| Foto: fanatik.ro

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 31 mai 2022 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

GEMENI
Se pare c-o să vă asociați cu niște oameni ca să dați drumul unui proiect care-o să v-aducă un câștig consistent. Se rezolvă probleme mai vechi și o să faceți progrese în carieră, după ce-o să scăpați de toate restanțele, c-au tot apărut, în ultima vreme.

RAC
Se poate să pregătiți un eveniment de familie și să faceți comenzi online să vă ocupați de achiziții și de organizare, să iasă totul ca la carte. Vi se face o ofertă de colaborare și se pare c-o să vă dați acceptul că nu v-ar strica niște bani și o să vă și puteți extinde dup-aceea.

LEU
E cineva din străinătate care vrea să fiți împreună, dar nu e de-ajuns - trebuie să vreți și voi. Mai ales dacă sunteți căsătoriți. O să vă bucurați de invitația fie în țară, fie pe-afară pe undeva, să va recreați, c-ați acumulat prea mult stres și un concediu, o ieșire-n lume ar fi exact ce va trebuie.

FECIOARĂ
Poate vă luați bilete de vacanță, și la un preț bun, că nimeriți vreo promoție, e ceva care pare să fie pe sufletul vostru. Se pare c-o să va simțiți atrași de un domeniu de studiu, poate urmăți niște cursuri pe perioada verii și or să vă acapareze cu totul orele de studiu, de practică.

BALANȚĂ
E cineva care vrea să vă cunoașteți mai bine și să vă-ncercați șansele într-o relație, dacă sunteți singuri, evident. O să interacționați cu niște oameni care vor să puneți umărul la un proiect din care ați avea ce să câștigați și o să vă decideți în două, trei zile.

SCORPION
În sfera sentimentală apar noutăți, chiar și mai vechi, că poate fi cineva pe care l-ați mai întâlnit, dar acum îl vedeți cu alți ochi. Voi o să tot primiți oferte de colaborare și poate v-alegeți una, că să vă suplimentati veniturile c-aveți cheltuieli mari și vreți o lejeritate financiară.

SĂGETĂTOR
E bine să vă-ngrijiti de sănătate, să vedeți și ai voștri cum stau, la capitolul asta ca să fiți cu toții buni zdraveni. Vi se propune o afacere, de care s-ar putea să fiți încântați - asta dacă nu sunteți deja, prinși cu alte munci în particular - evaluați ca lumea, situația.

CAPRICORN
Vi se oferă șansa de a etala niște calități și să vă alăturați unui grup ca să aveți și mai mult spor. O să cheltuiți niște bani ca să dați refresh locuinței, să schimbați o instalație învechită, să reamenajati interiorul, dacă nu cumva o să vreți să vă luați altă casă.

VĂRSĂTOR
Poate v-apucați de niște studii, vă specializați într-un domeniu, oricum e o perioadă perfectă pentru comunicare și învățământ. Se pare c-o să funcționați în cadrul unui grup și o să aveți câte ceva de spus că să vă impuneți punctul de vedere și proiectul vostru să capete greutate.

PEȘTI
O să faceți comandă online de câteva lucruri utile pentru casă, și o să sporiți gradul de confort pe cât posibil. O să vă bucurați de o mână de ajutor din partea unor apropiați și o să vă rămână timp și pentru voi, o să mai respirați ca să lăsăți în urmă grijile de tot felul.  

BERBEC
Se ivește o sursă suplimentară de bani și o să sacrificați mare parte din timpul liber ca să strângeți bani la bugetul familiei. Apar diverse oferte de lucru și se pare c-o să fie una, măcar, de care să vă simțiți atrași, c-aveți multe de spus în meserie și acum e ocazia potrivită.

TAUR
Se poate să vă asociați cu cineva ca să-ncepeti un proiect nou de unde or să vină banii. O să vă-ngrijiți și de voi, o să dați refresh înfățișării și o să aveți o stare de spirit mult mai bună și va fi și un plus la capitolul - creativitate.

sursă: știrileprotv.ro.

Comenteaza