Horoscop 31 ianuarie, cu Neti Sandu. Ce zodie își oficializează relația

Horoscop 31 ianuarie, cu Neti Sandu. Ce zodie își oficializează relația

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 31 ianuarie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

VĂRSĂTOR
O să faceți rost de bani din surse suplimentare și o s-aveți de cheltuială că aveți multe lucruri de cumpărat. O să vă bucurați de niște rezolvări după multe demersuri și o să puteți da drumul proiectelor noi ca să fructificați ce-ați câștigat anul trecut.

PEȘTI
Se poate să puneți la cale o ieșire cu prietenii la sfârșit de săptămână și să faceți o rezervare la hotel, la o cabană.  Apar niște oameni care vor să se asocieze cu voi ca să luați parte la o competiție, e ceva pe linie profesională și o să vă prindă bine o mână de ajutor de acest gen.

BERBEC
Poate dați o raită, chiar și virtual, pe la magazine să vă compuneți o garderobă nouă, dar o să vă luați și diverse accesorii, gadgeturi. Pot veni bani din urmă ori poate recompense pentru felul în care s-a-ncheiat anul, sunt aprecieri din partea celor cu care ați lucrat fie la muncă, fie în particular.

TAUR
Se poate să definitivați un statut, poate dați un examen sau vă duceți la un interviu pentru un post și iese bine. Se poate să primiți niște răspunsuri de la oamenii aflați pe undeva prin lume și poate faceți cumva să vă-ntâlniți c-aveți câteva aspecte de luat în discuție și-o să le puteți soluționa.

GEMENI
Se poate să primiți niște atenții din partea unor oameni care vă apreciază c-ați repurtat un succes, poate v-ați logodit, v-ați căsătorit. Or să vă intre bani și poate bateți palma pentru o prelungire a unui contract, pot fi și niște colaborări și o să fie un confort financiar, după nenumărate cheltuieli.

RAC
Vă bucurați de o revedere care vă poate aduce acea stare de echilibru emoțional care v-a lipsit în ultima vreme. Sunt chestiuni importante de dezbătut cu niște parteneri de afaceri și o să ajungeți la un consens, o să puteți pune în practică o metodă, o idee, o strategie și să vă dezvoltați frumos.

LEU
O să vedeți cui îi pasă de voi și ce surprize v-a pregătit. Poate vă scoate la cafea să povestiți. Se conturează un câștig în familie și o să luați câteva lucruri de care au nevoie ai voștri și o să existe un plus de confort și veți lucra și mai bine de-acasă.

FECIOARĂ
O să reluați o preocupare de timp liber care să v-ajute să aveți o stare de spirit și mai bună și o să se vadă măiestria voastră. O să vă simțiți atrași de cineva care vă dă târcoale și o să vă lăsați prinși în mreje, dacă nu e nimeni în viața voastră sentimentala, că vreți și voi o familie.

BALANȚĂ
Poate v-ați decis, în sfârșit, să oficializați relația și să puneți la punct detaliile evenimentului care va avea loc la primăvara. Poate faceți comandă de lucruri utile și frumoase pentru interiorul locuinței și o să vă asigurați un confort sporit, fie și pentru copiii, loc de studiu, de joacă.

SCORPION
A sosit timpul să vă ocupați și voi de confortul casnic, poate vă cumpărați o casă înainte de toate că vreți să-ncepeți o viață nouă. Se reunește grupul și pe online, la o adică, să dezbateți niște chestiuni, să lansați la apă un proiect care v-ar aduce faimă și bani.

SĂGETĂTOR
O să dați curs unor provocări profesionale și poate vă instalați într-o nouă postură că se întrevăd șanse de promovare. Vin bani și o să vă pregătiți de o escapadă turistic la sfârșit de săptămână, mai faceți o verificare a mașinii ca să n-aveți surprize la drum lung.

CAPRICORN
Vine și la voi o propunere de colaborare și dacă vă faceți timp v-apucați de treabă, dacă nu amânați mai spre primăvară. Surprize plăcute, la voi. Pot veni bani și din urmă și din prezent și să-i puneți deoparte după ce achitați ratele și facturile obligatorii.

sursă: știrileprotv

Comenteaza