Horoscop 31 august, cu Neti Sandu. Ce zodie își gestionează banii cu cap

Horoscop 31 august, cu Neti Sandu. Ce zodie își gestionează banii cu cap
| Foto: stirileprotv.ro

Horoscop 31 august, cu Neti Sandu atunci momente importante la locul de muncă. Serviciul e important şi el şi ne putem face remarcaţi acolo. Vibrația zilei este 4.

FECIOARĂ
Se poate să vă găsiţi ceva nou de lucru şi să fie şi bine plătită munca, poate fi şi o colaborare doar. O s-aveţi spor la toate activităţile atât din sfera profesională, cât şi personală şi o să aveţi parte de succese şi de bani - e o perioadă bănoasă.

BALANŢA
E o speranţă de bani de undeva şi o să vă bucuraţi de o ieşire la sfârşit de săptămână, ca să vă recreaţi. E momentul să vă-ngrijiți de sănătate şi să daţi refresh şi înfăţişării, ca să mai ştergeţi semnele oboselii, şi o să căpătaţi un nou vibe.

SCORPION
Va mai luaţi o porţie de odihnă şi abia după vă mai gândiţi dacă să vă cumpăraţi o altă casă, sau nu. Vă puteţi asocia cu nişte oameni ca să lucraţi la ceva în particular şi dacă lucrurile or să meargă bine o să prelungiţi colaborarea, o s-o permanentizaţi.

SĂGETĂTOR
E cineva interesat de voi, sfera sentimentală e răscolită frumos, semn că o să vă găsiţi companion de viaţă, dacă n-aveţi. Vi se recunosc în cadrul public nişte merite şi o să conteze la CV, mai ales dacă vreţi să vă angajaţi altundeva - c-apar oferte, o să vedeţi.

CAPRICORN
Poate-o să daţi cărţile pe față într-o chestiune care ţine de relaţia de cuplu - vedeţi cu ce v-alegeţi. sunt acte pe care o să le scoateţi de la semnat ca să deveniţi proprietari dacă vă luaţi fie casă, ori maşina, sau definitivaţi un statut personal.

VĂRSĂTOR
O să vă gestionaţi - ca lumea, banii ca să v-ajungă şi pentru rate, facturi şi o plimbare într-o staţiune turistică. E posibil să mai plecaţi pe undeva şi să vă luaţi şi de lucru cu voi, dacă sunt treburi de serviciu care se pot rezolva, din mers, ca să profitaţi, totuşi, de vacanţă.

HOROSCOP 31 AUGUST PEŞTI
E mai multă lume care va cauta şi să v-ajute şi să vă ceară câte ceva că sunt atâtea de spus şi de făcut împreună. Se poate să fiţi în negocieri pentru o nouă partitură profesională şi să va-nțelegeți în toate privinţele abia după ce vă-ntoarceţi din concediu.

BERBEC
Apare cineva în peisajul sentimental şi o să vă măsuraţi şansele de a fi un cuplu, că fără chimie n-o să meargă. O să interacţionaţi cu nişte oameni care vă pot oferi ceva de lucru, probabil în particular, şi o să fie un interes comun că aveţi afinităţi care vă recomandă pentru o colaborare.

TAUR
O să vă-ndeletniciți cu ceva care să fie pe gustul vostru şi să v-aducă o stare de spirit mult mai bună, că o să puneţi creativitatea în mişcare. Se-ntâmplă ceva care să vă pună într-o stare de alertă întrucâtva că fiinţa pe care o iubiţi începe să vă reproşeze nişte lucruri, dar care se pot remedia.

GEMENI
E posibil să vă coopteze cineva într-o afacere care să vă propulseze în carieră şi să vă aducă şi acel supliment financiar de care-aveați nevoie. O să rulaţi nişte bani poate pentru că or să vină pe neaşteptate şi o să vă mai luaţi una, alta, din lucrurile pe care le lăsaţi, de obicei, la coada listei.

RAC
Vă interesaţi de şcoli, cursuri, examene, probe eliminatorii fie pentru voi, fie pentru copii, că e o febră a pregătirilor de acest gen. Vi se fac promisiuni de job mai bun, voi trebuie doar s-alegeţi - şi asta numai dacă aveţi nemulţumiri la actualul serviciu, că nu luaţi destui bani.

LEU
O să mai scoateţi din banii de rezervă ca să plecaţi pe undeva în week-end, dacă nu sunteţi în vacanţă, să mai respiraţi alt aer. O să vă daţi întâlnire cu nişte posibili parteneri de afaceri ca să vedeţi ce formă de colaborare aţi putea adopta că vă bucuraţi de nişte bani în plus.

sursă: stirile pro tv

Comenteaza