Horoscop 31 august 2023, cu Neti Sandu. Cum influențează luna plină fiecare zodie în parte

Horoscop 31 august 2023, cu Neti Sandu. Cum influențează luna plină fiecare zodie în parte

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 31 august 2023 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

FECIOARĂ
O reuşită! vi se rezolvă chestiuni mai vechi şi o să vă puteţi lansa într-un proiect de anvergură, vă puteţi lua o casă, o maşină, ori o să vă duceţi la alt serviciu. Sunt câteva aspecte care ţin de viaţă de familie care vă solicită atenţia şi o să vă daţi peste cap să le rezolvaţi.

BALANŢA
E cineva care insistă să vă vedeţi, să ieşiţi la cafea, să faceţi câţiva paşi împreună ca să vă cunoaşteţi că se observă o compatibilitate, o armonie între voi. Poate aveți un eveniment în weekend şi o să vă ocupaţi de toate detaliile că ţineţi să iasă frumos, să se simtă toată lumea bine.

SCORPION
O să vă lăsaţi convinşi, se pare, să lucraţi într-o combinaţie partenerială care va inspiră şi v-ajuta să păstraţi un ritm susţinut, să faceţi echipă. Se întrevede un surplus financiar şi poate le faceţi o surpriză alor voştri, îi duceţi într-un city break pe undeva.

SĂGETĂTOR
Se pare c-o s-aveţi multă treabă la serviciu, dar o să v-alegeţi şi cu bani şi cu promisiuni de avansare în carieră, poate vi se încredinţează o funcţie. Poate vă interesaţi de o locuinţă mai spaţioasă, ca să vă puteţi întemeia şi voi o familie.

CAPRICORN
Se poate să semnaţi un contract, să vă asiguraţi un venit constant, ca să nu mai staţi cu frica zilei de mâine ca nu v-ajung banii, vreţi un confort financiar. O confirmare - că vi se dă câştig de cauză într-o chestiune de afaceri, ori poate e din sfera partenerială - un partaj, ceva.

VĂRSĂTOR
Se poate să luaţi nişte bani şi să vă descurcaţi cu cheltuielile acestei perioade şi să mai daţi o fugă în weekend într-o staţiune de agrement să vă relaxaţi. Se impune o decizie - în familie, să faceţi nişte investiţii, să vă mutaţi ori altceva.

PEŞTI
Sunteţi prinşi cu tot felul de treburi şi o să fie solicitant, dar o ieşire, după orele de program cu familia, cu prietenii v-ar deconecta. Sau poate sunteţi în concediu. Se anunţă o serie de cheltuieli de neevitat şi o să tot scoateţi bani din buzunar că n-o s-aveţi încotro.

BERBEC
O să atacaţi obiective noi şi o să găsiţi finanţare şi susţinere, în general, ca să vă duceţi proiectele la bun sfârşit. E momentul să vă-ngrijoraţi de sănătate că aţi tot fost ocupaţi şi nu prea v-a păsat, dar nu mai merge aşa.

TAUR
O să ieşiţi la rampa cu ceva care vă poate aduce faimă şi bani - din primăvara aţi tot avut şansa asta şi o mai aveţi până anul viitor. E o perioadă bună de reacomodare într-o relaţie şi o să vă faceţi promisiuni de credinţă, poate va şi căsătoriţi.

GEMENI
V-aţi putea lua încă un job, o colaborare şi să vă sporiţi banii din cont că urmează cheltuieli masive, cu casa, cu şcoală. şi cu multe altele. Poate daţi o petrecere la sfârşit de săptămână şi faceţi aprovizionarea, vă ocupaţi de diverse, convocaţi pe prieteni, rude.

RAC
Păreţi cam nehotărâţi în privinţa unui contract care, deşi sună bine, are şi nişte minusuri peste care n-o să treceţi aşa uşor, şi-atunci va mai gândiţi. Se pare c-aţi uitat de nişte datorii faţă de nişte cunoscuţi şi poate după ce puneţi deoparte rate, facturi, alimente, le plătiţi şi pe acelea.

LEU
O să reparaţi o relaţie care mergea bine, dar au intervenit nişte factori externi şi v-aţi separat, însă timpul v-a demonstrat că, totuşi, vă completaţi frumos. O să vă îngrijiţi de starea organismului, ţineţi un regim, vă duceţi la o sală de sport ca să daţi jos nişte kilograme.

sursa: știrileprotv.ro.

Comenteaza