Horoscop 31 august 2022 cu Neti Sandu. Ce zodie primește bani din alte surse

Horoscop 31 august 2022 cu Neti Sandu. Ce zodie primește bani din alte surse

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 31 august 2022 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

FECIOARĂ
Se pune problema unei colaborări şi o să gestionaţi în aşa fel timpul încât să v-ajungă şi pentru serviciu şi pentru o muncă în particular, că aveţi nevoie de bani. O să faceţi rost de nişte bani care pot proveni din activităţi pe care le-aţi avut mai de mult şi să acoperiţi cheltuielile acestei perioade. Se poate să ieşiţi la rampă cu ceva nou şi să vă fie apreciată muncă, să fie o upgradare şi să luaţi şi bani

BALANŢA
O să vă asociaţi cu nişte oameni ca să puneţi pe roate o afacere, să vină de-aici nişte bani că aveţi multe de cumpărat şi vreţi să le oferiţi totul alor voştri. Se pare c-o să recuperaţi nişte bani şi or să v-ajungă să daţi o fugă pe undeva la sfârşit de săptămână, la relax. O să primiţi un răspuns de la cineva care vrea să lucraţi în echipă şi o să fie un succes, cât de curând.

SCORPION
Întrevedere cu cineva de la care o să aflaţi veşti bune, poate prindeţi din zbor o idee de activitate deconectantă şi care să vă anime inspiraţia pentru proiectele viitoare. Vi se oferă posibilitatea să luaţi nişte lucruri în rate şi veţi profita de ocazie ca să nu rămâneţi pe zero. E ceva care să v-atingă la coarda sensibilă, o veste, prezența cuiva şi viaţa voastră sentimentală poate lua întorsătură fericită.

SĂGETĂTOR
Vi se propune un proiect de anvergură şi o să fie incitant c-aveţi resurse interioare pe care vreţi să le scoateţi la suprafaţă - să faceţi lucruri de calitate. E o persoană care vrea să petreceţi mai mult timp împreună, să vă cunoaşteţi, pentru că e interesată de o relaţie. Poate vă invită cineva în străinătate şi o să vă bucuraţi de oportunitatea de a vizita locuri noi şi de revederea gazdei.

CAPRICORN
Se adună bani în cont, mai vin şi alte contracte care vă pot asigura banii de care aveţi nevoie pentru rate, facturi şi taxele şcolare. O să vă bucuraţi de nişte confirmări, c-o să vi se dea acceptul pentru proiecte şi personale şi de serviciu. O să vă fie răsplătită munca, e posibil să luaţi nişte bani şi să aveţi de cheltuială şi pentru lucrurile care vă fac plăcere.

VĂRSĂTOR
Poate daţi o fugă în alt oraş ca să rezolvaţi nişte probleme de serviciu, dacă nu se pot soluţiona online şi să mai schimbaţi, un pic, şi peisajul. Apare cineva care să vă seducă, să vă fascineze cu felul lui, al ei, de a fi şi să vă doriţi să fiţi în preajma acestei persoane, dacă nu sunteţi căsătoriţi. Se rezolvă uşor o problemă de suflet, dacă sentimentele sunt reciproce, şi o să plecaţi în weekend pe undeva.

PEŞTI
Poate vă bate gândul să vă schimbaţi serviciul pentru că ați primit nişte oferte şi pe unele chiar le-aţi luat în serios. V-alegeţi voi cu ceva bun. Le puteţi cere şefilor nişte înlesniri, dar şi ei vor face presiuni să munciţi mai mult c-o fi fost prea lungă pauză de concediu. Treceţi în revistă cheltuielile ca să nu vă scape vreo taxă, un impozit, o datorie pe care nu le-aţi plătit.

BERBEC
O să relaţionaţi cu oameni tineri care vor să şi verifice ideile, să capete experienţa şi să pună în practică tot ce-au învăţat, să facă progrese în carieră. O să vă facă ochi dulci o persoană care-şi doreşte o relaţie pentru că se simte atrasă de voi. E cineva care vă place. Poate faceţi voi primul pas dacă vedeţi că persoana respectivă vă încurajează.

TAUR
Se poate să primiţi un ajutor nepreţuit de la cineva care vă iubeşte şi vrea să vă scutească de eforturi, ca să vă rămână timp de relaxare. Vă scoate cineva la cafea ca să vă faceţi planuri de weekend, să plecaţi pe undeva. Vi se fac oferte de lucru şi dacă dispuneţi de nişte timp liber o să lucraţi în paralel cu serviciul. Sau schimbaţi jobul.

GEMENI
Vin bani de la serviciu şi o s-aveţi de buzunar să le faceţi câteva surprize alor voştri, ca să se refacă armonia în familie, să fie toată lumea fericită. Se poate să întâlniţi pe cineva care să vi se potrivească - mănuşă - şi să vă petreceţi viaţa împreună, dacă nu sunteţi într-o relaţie. Poate vă găsiţi o îndeletnicire care să vă ajute să descărcaţi tensiunile acumulate şi să căpătaţi o infuzie de optimism.

RAC
Poate vin din surse colaterale nişte bani şi o să completaţi lipsurile de acasă, poate faceţi o rezervare şi pentru sfârşitul de săptămână să plecaţi la distracţie prin ţară. Poate aveţi de rezolvat nişte chestiuni legate de sfera imobiliară, să plătit vreun impozit, să perfectaţi acte de vânzare-cumpărare. Ar avea de unde să vă mai intre bani, în afara salariului, să aveţi pentru o plimbare la sfârşit de săptămână.

LEU
Se poate să alegeţi o destinaţie de vacanţă, măcar de câteva zile într-o staţiune la care visaţi de anul trecut când, probabil, n-aţi mai putut ajunge. Vi se propune un contract care v-ar da de lucru pe termeni lung şi dacă nu sunteţi prinşi cu alte treburi, o să vă încumetaţi. Vă interesaţi de nişte cursuri, de modalitatea de înscriere, de taxe şi de durată ca să ştiţi dacă vă convine situaţia.

Comenteaza