Horoscop 30 martie, cu Neti Sandu. Ce zodie primește o declarație de dragoste

Horoscop 30 martie, cu Neti Sandu. Ce zodie primește o declarație de dragoste

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 30 martie 2022 aduce vești bune pentru majoritatea zodiilor.

BERBEC

O să vă puteți alătura unui grup ca să lucrați la ceva în particular și o să vă descurcați frumos, c-aveți un surplus de energie. O s-aveți succes la slujbă ori la școală, la preocupările din sfera personală și vor fi și bani, pe lângă satisfacțiile profesionale.

TAUR

Poate-aveți ceva de prezentat lumii și o să iasă frumos, o să primiti felicitări, bani, vi se mai deschid niște uși. Poate vă uniți forțele cu ale altor colaboratori, prieteni, ca să dați drumul unui proiect care să v-aducă popularitate și venituri suplimentare.

GEMENI

Se poate să ieșiți la rampă cu ceva nopu și să vă bucurați de un public care apreciază tot ceea ce faceți.  Se poate să luați bani, să vi se propună și ceva de lucru și să nu vă displacă ideea, că e ceva care v-ar aduce notorietate, pe lângă bani.

RAC

Întrevedere cu cineva care vrea să petreceți câteva zile altundeva fie pentru o negociere în liniște, fie doar pentru liniște, odihnă. E ceva care vă suscită interesul și o să vă mobilizați ca să accesați resursele de tot felul că e o miză serioasă și nu vreți să pierdeți o șansă.

LEU

Vin de undeva niște bani și o să vă faceți planuri pentru o minivacanță de Paște c-aveți de gând să-i răsfățați pe ai voștri. Se adună bani în cont și o să vă gândiți la surprizele pe care vreți să le faceți de Paște alor voștri. Ființei iubitei alegeți cadouri, o destinație de vacanță.

FECIOARĂ

O vorbă bună, o declarație de dragoste, poate-și cere cineva scuze și relația voastră de cuplu poate merge mai departe. O să vă bucurați de sprijinul cuiva, poate se oferă să vă ajute cu ce-aveți nevoie, că e cineva care apreciază faptul că și voi le săriți tuturor în ajutor.

BALANȚĂ

O să puteți semna acte și să reglați niște situații contractuale, că aveți câteva rămase în aer, în suspans. Semne bune la voi atât în sfera sentimentală, cât și în cea profesională și o să fie un echilibru emoțional care să vă susțină moralul.

SCORPION

Sufletește pare să fie ceva care să v-aducă un suflu de prospețime, poate fi cineva nou apărut în peisaj sau aceeași persoană, care să vă iubească și mai mult. Vi se poate da câștig de cauză într-o situație anume și să recuperați bani, bunuri, să mergeți mai departe cu proiectele care au stagnat din cauza vreunui proces.

SĂGETĂTOR

E cineva care se insinuează în viața voastră și o să răspundeți la o invitație la cafea dacă sunteți și voi dornici de relație. O s-aduceți unele îmbunătățiri în locuință, poate vă luați altă casă ori vă mutați la o altă reședință pentru o perioada de câteva săptămâni sau luni.

CAPRICORN

Poate vă pregătiți de o plecare în excursie, o fi vreun eveniment important în alt oraș și o să vreți să fiți și voi de față. Se observă succes la școală, la examene, interviuri, la preocupările de grup, în sfera comunicării și o să vă atrageți un capital de imagine care-o să vă folosească în afaceri.

VĂRSĂTOR

O să funcționați mult mai bine în formula de grup și o să fie cu succes, în serie, nu așa. Par să intre ceva bani, poate fi și o înțelegere care să prindă contur și să semnați un contract, fie și pentru o colaborare, dacă nu e un job permanent.

PEȘTI

Un cadou, o sumă de bani, o ieșire la plimbare, la cafea, la un film, un spectacol, pare să fie ceva inedit. Vești bune, confirmări, surprize de tot felul și o stare de spirit cât se poate de bună. Poate revine cineva care v-a lipsit și ați sperat să se-ntoarcă.

sursp: Știrie ProTv

Comenteaza