Horoscop 30 ianuarie, cu Neti Sandu. Ce zodie întâlnește persoana visurilor lor

Horoscop 30 ianuarie, cu Neti Sandu. Ce zodie întâlnește persoana visurilor lor

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 30 ianuarie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

VĂRSĂTOR
Luați o decizie care vă poate modifica viața de cuplu, dar nu e bătută-n cuie - puteți face recurs - la partener. Se poate să schimbați chiar de mai multe ori programul că apar neprevăzute și dați fuga să mulțumiți pe toată lumea și să nici nu ratați vreo întâlnire importantă.

PEȘTI
Or să vă caute niște prieteni care vor să reluați o activitate pe care-o făceați pe vremuri cu plăcere. Poate iese ceva. Poate sărbătoriți ceva, poate fi un eveniment legat și de serviciu și să revedeți niste oameni care vă pot fi de mare folos în perioada asta Poate recuperați niste lucruri.

BERBEC
Poate vă invită cineva la un spectacol, o fi vreun eveniment pe Zoom, ceva se-ntâmplă și e nevoie de voi acolo. O să culegeți roadele unei colaborări și mai pot fi bani, cuvinte de laudă, promisiuni de extindere a unei afaceri și o să vă convingeți că urmează un crescendo din primăvară.

TAUR
O să vă străduiți să-i convingeți pe părinți să faceți niște modificări în locuință sau să vă luați o cas. Prezența cuiva o să v-aducă un plus de bună dispozitie și poate puneți la cale un proiect care să v-aducă beneficii că aveți idei și dorința de a face lucruri de calitate.

GEMENI
Apare cineva care vă poate deveni companion de viață și o să vă armonizați c-aveți trăsături - de caracter - comune. E posibil să primiti înapoi o datorie bănească și poate ieșiți în oraș la o cafea, să împărtășiți proiectele în care-o să vă implicați de-aici încolo.

RAC
O să revină cineva care n-a putut uita și o să vă oferiți șansa de a fi împreună, dacă vă iubiți. Se poate să vă facă cineva drag o vizită și să vă prindă bine să mai schimbați o idee și să se nască un proiect care să v-aducă niște câștiguri.

LEU
Se pare că sunteți încântați de noua ofertă de lucru și poate vă dați ok-ul mâine, să puteți începe treaba. O bucurie la voi în familie, poate practicați ceva, e o masă festivă și mai vin un frate, o soră și stați la povești ca să faceți abstracție de greutățile inerente.

FECIOARĂ
E cineva care vă-ndrăgește și vrea să vadă dacă poate fi o relație care să v-aducă amândurora fericirea. Poate v-ați orientat spre o altă activitate care să vă pun în valoare nistșe aptitudini și să fie modalitatea voastră de a vă destinde, dacă nu cumva o să luați și bani.

BALANȚĂ
Poate faceți un consiliu de familie ca să vedeți ce zic ai voștri referitor la locuință: vă mutați sau doar o renovați. Oți fi tot amânat o întâlnire cu niște rude și poate-acum vă faceți timp și pentru așa ceva, c-aveți multe să vă spuneți și le-oți fi promis și un ajutor.

SCORPION
În orice moment puteți întâlni omul visurilor voastre și să începeți o viață nouă, să aveți și copii. O să petreceți două, trei ore la socializare ca să vă mai dezmorțiți, că v-așteaptă o săptămână mai complicată și e bine să fiți cu mintea limpede.

SĂGETĂTOR
Poate faceți o tratație că ați încheiat un proiect, că v-ați luat permisul de conducere sau alt proiect notabil. Poate să fie și în oraș tratația. Se pare că sunteți în căutarea unei case mai mari, poate se mărește familia și o să aveți nevoie de încă o cameră sau poate de un etaj.

CAPRICORN
Ați devenit mai apropiați de rude, poate v-ați schimbat și voi și ele atitudinea și aveți o altfel de relație. E cineva din trecut, un fost partener de viață care-ncearcă să revină, dacă mai e liber locul din inima voastră pentru el și urmează să-i spuneți DA sau NU.

sursa info: știrileprotv.ro.

Comenteaza