Horoscop 30 aprilie, cu Neti Sandu. Zodia care ar putea primi, astăzi, niște bani

Horoscop 30 aprilie, cu Neti Sandu. Zodia care ar putea primi, astăzi, niște bani

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 30 aprilie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

TAUR
Aveţi o listă cu cei pe care i-aţi mai văzut cine ştie de când şi cu care-o să vă daţi întâlnire acum şi weekendul viitor că n-o să v-ajungă timpul să-i vedeţi pe toţi. O să vedeţi, în sfârşit, o piesă de teatru, un film, vă duceţi la un concert că aţi vrut mai demult să ajungeţi acolo.

GEMENI
Încă se mai poate salva o relaţie care v-a dat palpitaţii şi o să vă puteţi exprima sentimentele ca să se ştie ce simţiţi, că vreţi să fiţi crezuţi pe cuvânt. O să cheltuiţi nişte bani, c-o să vă duceţi la un botez, la o aniversare, se sărbătoreşte ceva şi o să luaţi nişte cadouri.

RAC
Aţi putea pleca şi cu trenu, şi cu avionul, cu ce vă e mai la-ndemână într-o staţiune de agrement, poate şi cu prietenii, cu maşina, să vă vedeţi cu cineva drag. Poate o să faceţi mişcare vă puteţi deplasa şi cu bicicletă, cu scuterul, să daţi o raită pe la prieteni, ca să schimbaţi impresii.

LEU
Cine ştie de unde pot veni nişte bani şi o să puteţi ieşi cu prietenii la un suc, la o cafea ca să lăsaţi deoparte grijile, rate, facturile, plăţile, care în general sunt multe. O să daţi zor să vă achitaţi de toate obligaţiile morale ca să vă duceţi cu prietenii în oraş, la plimbare, în parc, la picnic.

FECIOARĂ
E cineva care vine spre voi cu sinceritate, cu căldură şi o să vă lăsaţi convinşi să intraţi într-o relaţie, dacă n-aveţi pe nimeni şi să vă croiţi un nou drum de viaţă personală. O să primiţi ceva în dar şi o să împărtăşiţi bucuria cu prietenii care au nevoie de prezenţa voastră.

BALANŢA
O să vă drămuiţi banii ca să v-ajungă şi pentru cheltuielile zilnice şi pentru ieşirile cu prietenii, să vă repeziţi, eventual şi până la malul mării dacă vă era dor, sau la pădure. E bine să circulaţi cu prudenţă, ca să nu încasaţi vreo amendă, fie că sunteţi la volan, sau pietoni.

SCORPION
E cineva care o să reia ofensiva de a vă cuceri, şi o să rămână la alegerea voastră dacă vă lăsaţi seduşi de atitudinea acestei persoane, sau sunteţi, deja într-o altă combinaţie partenerială Se poate să vină în vizita copiii, nepoţii, strănepoţii, finii, cei cărora le e dor de voi.

SĂGETĂTOR
Poate le faceţi o vizita unor rude care sărbătoresc o zi de naştere, ori poate reînnoirea jurămintelor de căsătorie şi o să vă încărcaţi frumos, sufleteşte. Cineva care v-a rămas dator cu o cafea, o masă la restaurant va invita la prânz, sau la cină în oraş.

CAPRICORN
E cineva care o să vă ceară socoteală că de ce nu vreţi să ieşiţi împreună, sau de ce mâine şi nu azi, nod în papură tot găseşte şi bine-ar fi să fiţi şi voi pe poziţii. Se poate să vă duceţi la un botez, sau e o aniversare a copiilor, nepoţilor, copiii par să fie eroii principali.

VĂRSĂTOR
Poate vă pregătiţi de musafiri c-o fi un motiv special şi o să vă facă plăcere să vă ocupaţi de toate detaliile şi să-i sunaţi de confirmare, dacă vin, sau nu vin. Poate faceţi inaugurarea casei, o fi una de vacanţă, pe care oţi fi închiriat-o că vreţi să vă duceţi la odihnă undeva.

PEŞTI
E cineva care v-a dus dorul şi vă scoate la întâlnire că sunt câteva aspecte de luat în discuţie şi poate se consolidează relaţia, cu ocazia asta. Cineva dintre apropiaţi, o rudă va cere o mână de ajutor şi o să daţi o fugă să vedeţi ce se-ntâmplă.

BERBEC
Vă daţi tot interesul să le faceţi pe plac alor voştri, să vă ţineţi de promisiunile făcute şi să alegeţi şi o variantă de petrecut timpul liber care să mulţumească pe toată lumea. Se poate să aveţi un tete a tete cu fiinţa iubită ca să lămuriţi un aspect care-a afectat cumva, relaţia şi o să vă înţelegeţi, în mod sigur.

sursa info: știrileprotv.ro.

Comenteaza