Horoscop 3 noiembrie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie va primi o recompensă

Horoscop 3 noiembrie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie va primi o recompensă

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 3 noiembrie 2022 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

SCORPION 
E o efervescență care vă dă idei, o infuzie de generozitate și le veți fi de ajutor celor defavorizați sau care au nevoie de prezența voastră, de o vorba bună. E un moment bun de relansat și să faceți ce v-ați propus mai demult, că vine susținere de sus din partea astrelor. E o atmosferă încărcată, aveți multe de făcut și or să apară și rezultatele de top! Si banii!

SĂGETĂTOR 
Se poate să vă convoace șefii la o ședință și să vi se propună un nou proiect, poate de pe o treaptă superioară și o să vă descurcați de minune. Sunt ceva frământări pe dinăuntru vostru, sufletești, și o să faceți cumva să scăpați de ele că știți de la ce vi se trag. O să faceți pace cu cei care au avut să vă reproșeze diverse și o să fie mai bună comunicarea și cu partenerul de cuplu.

CAPRICORN
O să vă dați osteneala să vă achitați de obligații ca să vă puteți apuca fie acum, fie la începutul anului viitor, de lucruri care vă pot asigura banii de care aveți nevoie. O să vă pregătiți de o muncă de echipă să vă faceți cunoscute niște calități și în această formulă să fie un efort colectiv. Vă puteți asocia cu niște oameni ca să dați drumul unui nou proiect. Aveți o ofertă care așteaptă de ceva vreme.

VĂRSĂTOR 
O să primiți o recompensă și mai vin și oferte de colaborare, dacă tot v-au fost recunoscute meritele, ca să fructificați rezultatele astea de top. Se poate să plecați pe undeva în weekend și să stați chiar la niște prieteni, rude sau dacă nu, vă faceți o rezervare. Vin banii și o să aveți de ales și niște colaborări cu care să puneți pe roate o afacere în care credeți cu tărie.

PEȘTI 
Vin bani, vă invită cineva în oraș și o să vă bucurați de o companie agreabilă, că e o persoană care v-a lipsit si aveți prilejul să recuperați timpul lipsă. E o invitație la plimbare, poate e un eveniment monden și o să faceți cunoștință cu multă lume. Se poate să legalizați un act, o situație, să vă meargă bine la școală și să începeți lucruri noi și incitante.

BERBEC 
Se adună și la voi banii în cont, poate pentru că nu i-ați luat atunci când a trebuit, și o să vă puteți plăti datoriile, că ați tot așteptat să ajungeți la zi cu banii. Poate v-ați făcut niște analize medicale și o să știți cum stați, iar dacă v-a durut ceva și nu v-ați interesat până acum ce e în neregulă, acum veți știi.  O să recuperați niște bani, dar o să și achitați niște dări, care nu mai suportă amânare, ca să nu aveți restanțe.

TAUR 
O să interacționați cu niște oameni care vor să colaborați. Se întrevede succes și toată lumea o să aibă de câștigat. O invitație, sau chiar mai multe, pe la mondenități și o să bifați câteva vizite în funcție de timpul liber disponibil. Vă caută multă lume și o să aveți diverse lucruri de rezolvat ca să mergeți mai departe pe mai multe fronturi.

HGEMENI 
Sunt chestiuni de familie care se cer rezolvate și o să stați la discuţii înainte de a lua vreo decizie legată de casă, de cheltuieli sau de responsabilități. Vi se pot da niște bani, poate din particular, de undeva, și o să vă descurcați cu plata cheltuielilor lunare. E de lucru, nu glumă, la serviciu și o să fie și mai mulți bani, poate lucrați și în particular.

RAC
Se crează un context favorabil manifestări unui talent ascuns și poate activați în cadrul unei echipe, va înscrieți la niște cursuri sau poate voi le predați cursanților.Sufletește are de unde să meargă mai bine, să vă bucurați de traiul în doi și de stabilitate în relație. Se poate să puneți în practică o idee mai veche, un hobby care să vă ajute să descărcați tensiunile și o să vă revigorați.

LEU 
O să mai cheltuiți niște bani cu casa și o să vă gândiți și la o ieșire la sfârșit de săptămână, să mai luați aer, să vă destindeți că a fost o săptămână încărcată. Poate ați făcut rezervare într-o stațiune de agrement, ori poate sunteți invitați la niște prieteni prin țară pe undeva și vă duceți. O să vă invite cineva prin țară ori poate în străinătate, ca să petreceți măcar un weekend, dacă nu mai mult, la relax.

FECIOARĂ
Vi se fac oferte de angajare altundeva, dar nu păreți amatori de așa ceva, și o să vă străduiți să munciți cu aceeași tragere de inimă aici unde sunteți. Aveți de lucru cu grupul de colegi, poate sunt activități și după orele de program, și o să aveți spor la treabă. O să vă interesați de semnarea unor acte, va fi nevoie poate să actualizați buletinul, pașaportul, carduri, legitimații.

BALANȚĂ
E o perioadă bănoasă, se adună niște sume și din altă parte decât de la serviciu și o să aveți pentru cheltuielile casei, dar și pentru relaxare, timp liber. Vi se propune un parteneriat de afaceri dar n-o să vă duceți acum, poate mai târziu, anul viitor, dacă se mai schimbă ceva. Se poate să căpătați un surplus salarial sau poate să mai aveți niște colaborări care să vă aducă bani luna asta.

Comenteaza