Horoscop 3 iunie, cu Neti Sandu. Ce zodie va avea o zi fenomenală din toate punctele de vedere

Horoscop 3 iunie, cu Neti Sandu. Ce zodie va avea o zi fenomenală din toate punctele de vedere

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 3 iunie 2022 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

GEMENI
 
Sunt nişte oameni care vor să faceţi echipă fie la muncă, fie la distracţie, său şi - şi, dar depinde acum de voi dac-aveți timp. Se rezolvă acele lucruri care v-au ţinut pe loc şi o să vă puteţi dezvolta afacerile ca să câştigaţi mai mulţi bani şi să intraţi pe o piaţă de succes.

RAC
 
O să fie un eveniment care să vă ţină în priză, poate e o nuntă, sau o aniversare şi o să vă ocupaţi, serios, de pregătiri. Apar noutăţi, poate vă invită cineva într-o plimbare prin ţară şi dacă nu aveţi treabă pe-acasă, obligaţii familiale faţă de părinţi, bunici, poate vă duceţi c-o să vă simţiţi bine.

LEU
 
Poate vă gândiţi la nişte studii pe care să le urmaţi, fie aici, fie în altă ţară, chiar şi online şi vă interesaţi de condiţiile de înscriere. Vă puteţi alătura unui grup şi să daţi o fugă la mare, sau altundeva la aer curat, poate v-aşteaptă nişte prieteni, rude şi o să petreceţi o zi, două împreună.

FECIOARĂ
 
Se poate să vă daţi întâlnire cu cineva cu care-aţi putea avea o relaţie, dar sunt de luat în considerare nişte condiţii totuşi. O să recuperaţi nişte bani şi se poate să daţi o raită pe la cumpărături să luaţi ce e necesar pentru interiorul locuinţei şi ca să faceţi şi o trataţie pentru musafiri mâine, poimâine.

BALANŢĂ
 
Poate vă duceţi la un interviu pentru angajare şi va trebui să meargă totul - strună, că aveţi pile la jupiter, mare benefic. Se poate s-aveţi o discuţie decisivă cu partenerul de cuplu fost, actual, şi poate alegeţi un spaţiu neutru, plecaţi din oraş şi vă daţi acolo, un răgaz de gândire.

SCORPION
 
E cineva căruia-i e dor de voi şi o să faceţi cumva să vă-ntâlniţi, ieşiţi la cafea, la plimbare. O să vă ocupaţi mai îndeaproape de familie, ca să vă asiguraţi că ai voştri au ce le trebuie şi sunt sănătoşi, iar dacă-s ceva probleme să interveniţi prompt.

SĂGETĂTOR
 
Şefii or să fie mai cooperanţi în perioada asta şi e de profitat de conjunctura ca să le cereţi nişte înlesniri, bani, zile libere. O să vă puteţi repara o prietenie, sau o căsnicie ceva care se pierduse pe drum, dar o să se poată trece peste o neînţelegere, o ceartă şi să mergeţi mai departe.

CAPRICORN
 
Se poate să daţi o raită pe la târgurile de sezon să luaţi diverse lucruri utile pentru casă şi ai voştri. Poate daţi curs unei invitaţii la un party, sau vă cheamă prietenii într-o excursie şi o să fie ocazia potrivită să revedeţi nişte persoane cu care-o să vă-ntrețineți de minune.

VĂRSĂTOR
 
E posibil să-ntâlniţi pe cineva cu care să vă armonizaţi, să-ncepeți o relaţie care să se deruleze frumos, dacă nu sunteţi căsătoriţi. O să puteţi vorbi, cu lejeritate, în public şi să vă impuneţi punctul de vedere, strategiile ca să doborâţi vreun record, poate vă lansaţi într-o nouă aventură profesională.

PEŞTI
 
Poate daţi o fugă la reşedinţa din altă zonă geografică, poate fi a voastră, sau a unui prieten şi o să lăsaţi în urmă toată oboseala şi grijile. Se poate să vă-nțelegeți în mai toate privinţele cu un angajator şi să bateţi palma pentru un contract care-o să vă asigure o constantă financiară.

BERBEC
 
O veste bună de la cineva care nu v-a uitat şi are lucruri importante să vă spună şi poate aveţi şi voi un răspuns ferm. E momentul să vă reinventaţi, să aduceţi ceva nou în viaţa voastră şi să daţi dovadă de curaj, să puteţi cuceri o nouă redută - poate vă căsătoriţi anul ăsta, anul celălalt.

TAUR
 
Se reglează situaţia financiară, poate pentru c-o să câştigaţi o sumă mai mare de bani, sau partenerul constribuie şi el. Aţi făcut pace cu voi, şi porniţi o nouă bătălie ca să vă sporiţi banii din cont şi să vă oferiţi o vacanţă în care să vă refaceţi atât fizic, cât şi psihic.

sursă: stirileprotv.ro.

Comenteaza