Horoscop 29 septembrie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie își întâlnește sufletul pereche

Horoscop 29 septembrie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie își întâlnește sufletul pereche

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 29 septembrie 2022 aduce vești bune pentru majoritatea zodiilor.

BALANŢA
O să vă reinventaţi pentru că vreţi să daţi deoparte trecutul şi să fiţi împreună cu cineva, că e o şansă de a vă găsi şi voi pe cineva care să vă completeze frumos.  Vin ceva bani, pe altă filieră decât cea de la serviciu, şi o să aveţi de cheltuială, să plecaţi în weekend pe undeva. Apar câştiguri, pot fi atât de la serviciu, nişte sume în completarea salariului, dar şi din colaborări.

SCORPION
Noutăţi, oameni care au nevoie de prezenţa voastră şi or să vină spre voi, vă sună, vă scot la plimbare, că le-aţi lipsit şi poate faceţi cumva să vă vedeţi mai des. Se poate să recuperaţi nişte sume de bani pe care le tot cereţi cine ştie de când şi o să atingeţi acel echilibru financiar de care aveţi nevoie.

SĂGETĂTOR
E cineva care e cu ochii pe voi şi nu se ascunde, vă iese tot timpul în cale şi o să vă puteţi da seama dacă e pentru voi, vă regăsiţi în această relaţie, sau nu. O invitaţie la mondenităţi şi o să refaceţi un cerc de prieteni care s-a distanţat de voi pentru că aţi fost ocupaţi cu altceva. Se anunţă succes de grup, o să vă meargă bine atât la serviciu, cât şi în particular, o să fie un efort colectiv.

CAPRICORN
Se vor strânge în jurul vostru nişte oameni care vor să petreceţi un timp de calitate împreună, să plecaţi într-o excursie, poate. Vă parvine un răspuns de la o instituţie şi pare să fie unul afirmativ, să vi se permită nişte lucruri care până acum v-au fost interzise. Vin bani şi din urmă şi din surse colaterale şi de la serviciu, cât şi în particular, o să fie un efort colectiv.

VĂRSĂTOR
Par să se adune nişte bani în cont şi o să aveţi pentru rate, facturi şi alte plăți obligatorii, că eraţi în aşteptarea unor bani care se opriseră pe undeva. Poate faceţi o rezervare pentru weekend să vă duceţi la cineva din alt oraş, asta dacă nu o să vă găzduiască acea persoană. Faceţi monetarul să vedeţi de unde mai aveţi de luat bani şi unde mai trebuie să-i daţi, ca să existe un echilibru financiar.

PEŞTI
Se poate să vă intre nişte bani şi să faceţi o achiziţie costisitoare, poate vă pregătiţi de un eveniment festiv, o nuntă sau un botez şi va fi cu cheltuiă. Cineva cu care nu v-aţi văzut de multă vreme vrea să vă întâlniţi şi o să faceţi tot posibilul să vă revedeţi. Aţi putea repara o relaţie sentimentală, o căsnicie şi să vă meargă bine în cuplu, dacă lăsaţi orgoliile la o parte.

BERBEC
O să ieşiţi la rampă cu ceva nou şi o să vă puneţi toată priceperea în funcţiune ca să fie ceva de anvergură şi să vă fie apreciată munca, răsplătită. E momentul să vă îngrijiți şi de sănătate şi să întrebaţi la medic care e cauza unor dureri, a unui disconfort. Sunt chestiuni de remediat la serviciu, aţi rămas în urmă cu treburile şi e musai să le daţi odată de capăt.

TAUR
Vine cineva care vă cooptează într-o colaborare şi o să vă gândiţi dacă aveţi timp şi calculaţi şi dacă merită, că poate nu e bine plătită munca. E posibil să aflaţi un răspuns referitor la relaţia de cuplu, poate i-aţi dat un timp de gândire partenerului şi o să vă spună ce a decis. O să vă bucuraţi de revenirea cuiva care poate face parte în continuare din viaţa voastră, dacă o să vă completaţi frumos.

GEMENI
O să vă ocupaţi şi de voi, poate alegeţi o preocupare deconectantă, un hobby care să v-aducă un plus de bună-dispoziţie, să faceţi treabă ca lumea la serviciu. Se poate să fi apărut cineva nou în peisajul sentimental, dacă sunteţi singuri şi să urmeze o perioadă de romantism. Apar proiecte noi care vă pot scoate din conul de umbră şi să vă faceţi remarcaţi pentru o ofertă specială, va fi un boom.

RAC
Se poate să vă daţi, în sfârşit, acceptul pentru o colaborare, poate fi un proiect particular şi să fie un crescendo profesional - că e o şansă de promovare în carieră. O să vă preocupe designul interior, să fie frumos la voi, dar şi confortabil şi o să coste, deloc puţin. Se poate să vă răzgândiţi în privinţa unor studii, poate veţi alege o altă materie sau să vă duceţi la altă şcoală.

LEU
O să aflaţi ce facturi au rămas neplătite şi ce e de făcut, ca să scăpaţi de restante, să vă descurcaţi cu banii în perioada asta. Se poate să treacă diseară cineva pe la voi şi să vă întreţineţi până târziu, c-aveţi multe de povestit. Scoateţi lista datoriilor şi tăiaţi-le, achitaţi tot ce se poate şi somaţi-i pe cei care au să vă dea bani s-o facă cât mai repede.

FECIOARĂ
V-au rămas şi vouă acte nesemnate, sunt demersuri pe care trebuie să le duceţi la bun sfârşit ca să puteţi da drumul proiectelor noi. Se poate să duceţi maşina la reparat, or mai fi şi diverse gadgeturi de schimbat, c-or fi uzate şi să vă luaţi altele noi. Se reglează situaţiile care v-au dat de furcă, semnaţi acte, încasaţi bani şi o să faceţi impresie bună unui juriu la examen, la interviu.

sursă: stirileprotv.ro.

Comenteaza