Horoscop 29 noiembrie 2022, cu Neti Sandu. Pentru ce zodie se adună banii în cont

Horoscop 29 noiembrie 2022, cu Neti Sandu. Pentru ce zodie se adună banii în cont

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 29 noiembrie 2022 aduce vești bune pentru majoritatea zodiilor.

SĂGETĂTOR
E o efervescență care vă aduce un plus de prospețime. Poate o să cunoașteți pe cineva care e pe lungimea voastră de unda și vă poate convinge să renunțați la singurătate. O să vă dați întălnire cu grupul. Poate faceți mișcare, practicați un sport sau o fi un alt gen de întrecere, un examen sau un concurs. Noutăți la tot pasul și o să vă bucurați de niște privilegii. O să ieșiți la rampă cu lucruri noi.

CAPRICORN
Vi se fac promisiuni de colaborare și o să vă gândiți bine de tot dacă o să aveți timp să intrați într-o combinație partenerială, acum sau anul viitor. O reușită în plan financiar. Poate vi se plătesc ore suplimentare sau se anunță prima de sfârșit de an. Vi se mai poate da ceva în plus de lucru și o să vă achitați de toate obligațiile, că nu vă plac restanțele.

VĂRSĂTOR
Vesti care să vă țină în priză. Poate vi se acordă mai devreme decât era programată o aprobare și o să vă puneți în aplicare un plan, să lansați la apă un proiect. Apare cineva care e foarte atașat de voi și o să vă fie de ajutor în perioada care urmează. Vi se mai poate da ceva  în plus de lucru și o să vă achitați de toate obligațiile, că nu vă plac restanțele.

PEȘTI
O răsplată, o să vă fie apreciată munca și poate primiți laude la scenă deschisă că ați pus toată priceperea la bătaie, că să iasă ceva de cea mai buna calitate. E momentul ideal să întâniți și voi pe cineva care să se plieze pe felul vostru de a fi și o să vă-ntelegeti de minune. E cineva dintr-o fostă relație care nu poate trai fară voi și o să revină cu lecția învățată.

BERBEC
Sfera deplasări e activată la voi și o să vă găsiți o destinație la care o să vreți să ajungeți, fie și cu treabă, că sunt bani frumoși la mijloc. O să aveți rezultate de top la școală, la examene. Unii dintre voi vă duceți, poate la interviu. Vă bate gândul să plecați pe undeva și să vă refaceți moralul. Vă mai întremați și cu sănătatea.

TAUR
Se adună banii în cont pentru că vi se plătesc niște sume restante și o să vă descurcați cu cheltuielile acestei perioade, în special copiilor o să le luați ce le-ați promis. Poate abia acum vin banii dintr-o vânzare și, pe cât posibil, o să -i puneți la păstrare pentru sărbători. O inițiativă mai veche poate prinde viață și să vă mai ajute și cate cineva dintre colegii de breaslă.

GEMENI
Provocări la tot pasul și nu o să lasați garda jos, că aveți de înfruntat tot felul de situații și o să vă bucurați de rezultate de top. O să primiți o invitație în țară sau poate chiar în străinătate, să petreceți macar doua zile, daca nu mai multe, că să vă recreați. Apare cineva care vă poate face fericiți și începeti o viață nouă, după ce v-ați recuperat sufletește.

RAC
Vin ceva sume restante și o să achitați datoriile lunare în primul rând și abia după, o să vedeți ce vă rămâne pentru o plecare pe undeva, și să vă mai luați una, alta, de moft. Vă pregatiți de un mic concediu, poate plecați câteva zile pe undeva și o să vă întoarceți revigorați. Se poate să autentificați un act și să deveniți proprietari sau să se definitiveze un statut.

LEU
E o liniște ufletească, poate pentru că s-a întors acea persoana care vă face fericiți și o să vă puteți întemeia și voi o familie, dacă nu aveți pe nimeni. Se poate să descoperiți o compatibilitate cu cineva care așteaptă de multa vreme să ieșiți la o cafea. O să aveți prilejul să vă petreceți în mod plăcut timpul liber după o perioada cu munca multa și să vă găsiți un hobby.

FECIOARĂ
O să mai cheltuiți niste bani cu casa și o să vă ocupați de curățenie, reamenajare, poate și pentru că o să aveți musafiri la sfârșit de săptămână, că o să dați o petrecere. Se poate să aveți oaspeți de la drum și să vă organizați în așa fel încât să vă puteți face un program comun pentru vizite și plimbări. Se poate să fi găsit, în sfârșit, ceva pentru casă, de cumpărat, dar prețul e cam piperat Totuși, o să fiți de acord.

BALANȚĂ
Preocupările de grup vă insuflă acea energie care vă ajuta să depășiți perioada de stres și să vă refaceți potențialul că să mergeți mai departe, să vă autodepășiți. O apariție care vă poate da viață peste cap daca nu sunteți căsătoriți și o să trăiți totul la maxim. Se anunță o perioadă favorabilă studiului. Poate aveți de dat și vreun examen sau poate aveți vreo competiție.

SCORPION
O să vă târguiți cu niște angajatori până o să obțineți ce le-ați cerut inițial și o să vedeți când puteți începe munca, într-o lună, sau peste două luni. O să revină cineva din trecutul sentimental cu gând de împăcare și daca nu a fost ocupat locul din inima voastră o să mai aibă o șansă. O să depuneți un efort financiar pentru casă, mai reparați ceva. Înlocuiți niște piese și o să coste ceva.

Etichete
Comenteaza