Horoscop 29 iunie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie descoperă dacă relația lor se-ndreaptă spre căsătorie

Horoscop 29 iunie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie descoperă dacă relația lor se-ndreaptă spre căsătorie
| Foto: Stirile Pro Tv

 Horoscopul lui Neti Sandu pentru 29 iunie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

RAC
 
E posibil să luați niște bani și să achitați rate, facturi, poate ieșiți și la cină în doi, c-aveți ceva important de discutat. Se poate să luați o decizie referitoare la familie, e posibil să aibă legătură cu locuința și o să știți ce-aveți de făcut în continuare ca să fie toți ai voștri mulțumiți.

LEU
 
Se poate să vă spuneți un punct de vedere într-un grup, și să se țină cont de părerea voastră, că e ceva constructiv. O să vă puneți toate lucrurile în ordine ca să plecați în concediu, să nu stați cu grijă obligațiilor de serviciu și vă asigurați că v-ajung banii și că e garantată cazarea.

FECIOARĂ
 
O să vă fie mai clar dacă relația voastră se-ndreaptă spre căsătorie, sau o să mai treacă ceva timp până să vă dumiriți. Poate vă hotărâți în privința creditului dacă să cereți sau nu, că e posibil să rezolvați și altfel, să vă-mprumute cineva din familie, și să dați banii înapoi când puteți.

BALANȚĂ
 
O să-și facă apariția cineva care, cu greu, și-a făcut curaj să vă scoată la o cafea că-i era teamă de un refuz. Se poate s-aveți câștig de cauză și să se-ncheie odată un proces care v-a stresat din cale-afară și vă liniștiți.

SCORPION
 
Poate-ați găsit destinația ideală de vacanță și o să faceți rezervare, vă alegeți și o companie pe măsură. Se va semna un act și o să puteți avansa cu proiectele, c-ați bătut pasul pe loc și e cazul să recuperați timpul pierdut.

SĂGETĂTOR
 
Vă bate gândul să faceți un împrumut ca să vă luați o casă, ori poate mașina e pe butuci și trebuie să vă luați alta. O să interacționați cu tineretul care are nevoie de un sfat de la voi, o mână de ajutor și o să organizați diverse activități care să vă destindă.

CAPRICORN
 
O să vă bucurați de revenirea cuiva după o lungă absență și o să decurgă frumos relația în continuare. Se poate să vă decideți în privința relației de cuplu, care, dac-a ajuns la maturitate o să vreți să vă căsătoriți, în cazul în care nu sunteți într-un parteneriat legal.

VĂRSĂTOR
 
Se pare c-o să mai luați una, alta prin casă, o să cheltuiți bani, dar nu din contul curent, ci din cel de rezervă. Poate-o s-aveți ceva, în plus, de lucru la serviciu și o să vă alegeți cu mai mulți bani, și-ați putea păstra proiectul respectiv că s-aveți și în continuare bani.

PEȘTI
 
Se poate să aflați un răspuns la dorința voastră de a fi împreună cu cineva care-a stat departe de voi - poate o să fiți într-un cuplu. Se-anunță cheltuieli poate pentru că vă pregătiți de concediu, o fi și mașina în reparații, ca să plecați liniștiți să vă priască vacanța.

BERBEC
 
O să vă puteți rezolva niște probleme legate de casă, poate apelați la o agenție imobiliară să vă găsească o altă locuință. O să vă puteți atinge obiectivele și să faceți un salt spectaculos în carieră, să vă descurcați și mai bine cu banii și să călătoriți mai mult ca de obicei.

TAUR
 
O legalizare, și odată rezolvat acest aspect o să vă vedeți de vacanță, de distracție. Poate veți continua, totuși, niște studii și pe perioada verii ca să fiți în temă, să se consolideze materia, pot fi și cursuri practice, sau v-apucați de sport.

GEMENI
 
Vă puteți găsi ceva nou de lucru și să vă-ncânte proiectul respectiv, că e inedit. O să vă socotiți banii ca să vedeți dacă v-ajung pentru cheltuielile curente și din ce rămâne să aveți pentru plecarea în vacanță, sau poate în weekend dați o fugă pe undeva.

sursă: stirileprotv.ro.

Comenteaza