Horoscop 29 iulie 2022 cu Neti Sandu. Ce zodii au noroc la bani

Horoscop 29 iulie 2022 cu Neti Sandu. Ce zodii au noroc la bani
| Foto: fanatik.ro

Horoscopul lui Neti Sandu pentru ziua de 29 iulie 2022 aduce vești bune pentru aproape toate zodiile.

LEU

Vești amestecate, cu o serie de confirmări, dar și cu noutăți care să vă țină în priză, că aveți niște obiective de atins și se impune un efort de durată. E posibil să luați niște bani și să vă pregătiți de o plecare în vacanță sau o mini vacanță, de azi până duminică. Vești amestecate, dar unele dintre ele sunt excelente și puteți pleca pe undeva în plimbare, să vă vedeți cu cineva.

FECIOARĂ
O să faceți monetarul ca să vedeți dacă vă mai rămân bani de plimbare după ce vă luați lucrurile obligatorii, ca să fiți cu cheltuielile - la zi, fără împrumuturi și datorii. V-ați putea croi drum spre o stațiune de agrement, poate și de dragul copiilor și să rămâneți o zi, două să vă relaxați. Se rezolvă chestiuni care țin de serviciu și o să lucrați în condiții contractuale diferite și care să vă convină.

BALANȚĂ
E momentul marilor întâlniri, poate apare omul visurilor voastre, cu care să formați un cuplu sau partenerul de afaceri cu care să urcați pe culmile succesului. O să vă bucurați de susținere din partea unor oameni care țin la voi și vor să vă scutească de eforturi și vă menajează. Se poate să vă asociați cu niște oameni care să vă ajute să faceți progrese în carieră, să căpătați un titlu.

SCORPION
O să mai strângeți dovezi ca să vă puteți judeca în instanță, că nu e de ajuns să aveți dreptate, trebuie să și dovediți că e de partea voastră adevărul. E cineva care așteaptă un semn de viață de la voi, să vă împăcați după o separare și o să existe o reabilitare. Vi se face o ofertă de lucru și o să vă bucurați de niște privilegii pe care le așteptați de multă vreme.

SĂGETĂTOR
E o invitație prin țară, pe undeva și o să vă duceți în vizită sau chiar și cu treabă, să procurați niște materiale pentru locuința voastră sau pentru serviciu. Răspunsul pe care-l așteptați poate sosi și să vă înscrieți la niște cursuri care v-au acaparat interesul. Sunt treburi legate de casă pe care le puteți rezolva azi și mâine dacă nu plecați pe nicăieri.

CAPRICORN
Sunt niște bani de recuperat și poate faceți demersurile necesare ca să intrați în posesia sumelor respective, că aveți nevoie pentru excursii și alte ieșiri în străinătate. Vi se poate da acceptul pentru un credit și o să vă descurcați cu toate cheltuielile acestei perioade și mai ales cu concediul. Mai vin niște bani, poate vă împrumutați și la banca sau scoateți din propriul cont și-i puneți la loc la salariu

VĂRSĂTOR
Se poate să vă rețină niște treburi pe acasă și să lăsați plecarea la distracție pe mâine sau pe săptămână viitoare, dacă nu intervine, iarăși, ceva. Apare cineva care vrea să repună pe tapet o relație care se "răcise", dar se poate reactiva dacă sentimentele sunt reciproce. O invitație - surpriză - să plecați în plimbare și poate contramandați restul treburilor care suportă amânare.

PEȘTI
O reușită în plan profesional și o să vă bucurați de un supliment salarial, că vi se pot plăti și niște bani din urmă, dar și în perspectivă se anunță câștiguri. Poate plecați într-o plimbare la rude, la prieteni ca să vă mai spălați gândurile că v-a ajuns oboseala. Se poate să faceți niște achiziții pentru casă și reamenajați interiorul, mai ales că aveți mai mult timp zilele astea.

BERBEC
Sufletește, ar avea de unde să vă meargă mai bine și să fiți într-o relație care promite stabilitate, că e un an special pentru voi și anul viitor la fel. E posibil să vă duceți la o petrecere în alt oraș, să revedeți niște oameni dragi și peisajele care v-au rămas la suflet. O să vă puteți reface și voi viață sentimentală și să construiți pas, cu pas o relație care să vă întregească

TAUR
Vă mai gândiți până luni dacă să acceptați un nou proiect pentru la toamnă sau aveți deja o agendă încărcată și nu vă mai complicați și cu alte treburi. O să vă ocupați de casă, de zugrăvit, reamenajări interioare, curățenie, ca să vă puneți casa la punct. Se poate să vă pregătiți de musafiri dacă nu vă invită cineva prin țară, pentru 2, 3 zile.

GEMENI
Vă interesați de înscrierea la o scoală, la o grădiniță, să vă asigurați că nu rămân copiii pe dinafară și poate dați o fuga la mare sau la munte.Sunt acte de semnat și e bine să le actualizați ca să nu întâmpinați dificultăți și restricții. Poate vă duceți într-o escapadă turistică, împreună cu prietenii și-o fi și un motiv de sărbătoare.

RAC
Ați putea recupera niște bani și să vă permiteți o escapadă turistică, mai ales dacă vă roagă și ai voștri să-i scoateți pe undeva, că aveți nevoie cu toții de un respiro. O să primiți o ofertă de lucru și n-o să lăsați să treacă neanalizată o astfel de posibilitate de job. Se poate să primiți niște bani despre care nu știați sau nu credeați că o să-i mai încasați. E un motiv de răsfăț.

sursa: stirileprotv.ro

 

 

Etichete
Comenteaza