Horoscop 29 februarie, cu Neti Sandu. Ce zodie se îndrăgostește lulea

Horoscop 29 februarie, cu Neti Sandu. Ce zodie se îndrăgostește lulea

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 29 februarie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

PEŞTI
E rost de plimbare, poate vă duceţi la ziua cuiva în altă localitate şi o să vă facă bine să revedeţi peisaje, locuri dragi. O să tot primiţi invitaţii pe la diverse sindrofii şi dacă nu daţi chiar voi o petrecere o să vă duceţi acolo unde va face plăcere - faceţi şi voi o selecţie, c-or fi mai multe.

BERBEC
Poate vă căutaţi o ţinută de gală şi o să atrageţi toate privirile - că sunteţi într-o perioadă înfloritoare. Se pare că nu va stresează banii şi-o să vă permiteţi nişte lucruri care depăşesc bugetul pentru că vreţi să vă descătuşaţi şi să-i faceţi şi pe ai voştri să se simtă bine.

TAUR
Se poate să fie un moment festiv, sărbătoriţi ceva şi-o să primiţi şi un cadou, şi o să fie o atmosferă destinsă. Sunt oameni cărora le este dor de voi şi-or să vină cu dovezi de dragoste, o să le răspundeţi şi voi, în felul vostru, pentru că sentimentele sunt reciproce se pare.

GEMENI
Prietenii vă scot la aer, la plimbare, să practicaţi un sport de agrement ca să vă limpeziţi la creier şi să vă destindeţi cu totul. O să luaţi parte la un eveniment care să v-aducă un plus de prestigiu şi o să relaţionaţi cu nişte oameni care-or să rămână aproape de voi

RAC
O să vă scoată la o cafea cineva care-a avut răbdare cu carul până să acceptaţi invitaţia şi-acum vine momentul adevărului. Se pare c-o să daţi ochii cu cineva cu care ati avut vreo răfuială, şi tocmai bine, c-o să puteţi stinge orice conflict, să mergeţi mai departe cu relaţia.

LEU
Cineva de departe va căuta, vrea să vă vedeţi şi dacă o să fiţi voi dornici de o revedere o să daţi fuga acolo. Se poate să vă relansaţi cu un produs sau cu o simplă apariţie pe o scenă, într-o sală, la un eveniment care o să aibă lungi ecouri şi reverberaţii.

FECIOARĂ
Se poate să vă scoată la cafea cineva care visează la o relaţie cu voi şi o să fie gând la gând cu bucurie. Se poate să luaţi parte la o ceremonie şi să vă răscolească adânc sfera emoţională şi să vă gândiţi şi la voi, la ce să faceţi cu viaţa voastră.

BALANŢA
E posibil să întâlniţi pe cineva dacă sunteţi în căutarea unei perechi care să vă completeze frumos şi acest lucru o să se întâmple. E o acalmie în relaţia de cuplu, care se poate transforma şi-n armonie dacă o să puneţi şi mai mult suflet în relaţia de doi, să vă meargă şi mai bine.

SCORPION
Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care vă place aşa cum sunteţi şi să vă îndrăgostiți lulea. O să puteţi regla din mers o situaţie care ţine de profesie, de afaceri şi o să vă asiguraţi că vă sunt respectate cerinţele, ca să fiţi împăcaţi cu voi înşivă.

SĂGETĂTOR
Poate faceţi o rezervare să mâncaţi în oraş, dacă n-aveţi chef să gătiţi şi să faceţi curat înainte şi după musafiri. Vă daţi întâlnire cu cineva care vrea să vă cunoaşteţi mai bine şi o să fie o tatonare până să fiţi la unison, ca să experimentaţi traiul în doi, dacă n-aţi făcut-o pân-acum.

CAPRICORN
O să vă scoată cineva la plimbare, la un spectacol, un târg şi o să vă prindă bine sufleteşte, o să vedeţi viaţa cu alţi ochi. Voi o să vă reinventaţi, o să schimbaţi felul de trăi, o să vă eliberaţi de greutăţi ca să-i faceţi fericiţi pe cei din jur, să vă bucuraţi cu toţii, după o perioadă grea pentru toţi.

VĂRSĂTOR
E posibil să nimeriţi ceva reduceri la articole de uz casnic, şi mai faceţi câte ceva pentru interiorul locuinţei, cu bani puţini. Se poate să vă duceţi cu grupul pe undeva şi o să aveţi o activitate care să vă deconecteze, poate fi şi un team building şi să fie o binemeritată minivacanţă.

sursa: stirileprotv.ro.

Comenteaza