Horoscop 28 iunie, cu Neti Sandu. O zodie va primi bani și oferte noi de job

Horoscop 28 iunie, cu Neti Sandu. O zodie va primi bani și oferte noi de job
| Foto: fanatik.ro

Horoscopul din 29 iunie 2021 aduce vești bune pentru unele zodii. Vibraţia zilei este 1.

BERBEC
 
Vi se propune un extrajob - care să vă scoată la iveală nişte aptitudini şi să daţi lovitura în afaceri. Poate reuşiţi până la urmă, să-i spuneţi partenerului de suflet ce va supăra, că poate el nu ştie, sau nu crede că vă deranjează - puneţi punctul pe i.

TAUR
 
O să lucraţi cu spor în formula de grup şi n-o să simţiţi când trece timpul, va fi un câştig. E posibil să mai vină nişte bani, pe lângă salariu şi să-i puneţi deoparte pentru concediu, că o porţie de respiro tot o să vă luaţi cât de curând.

GEMENI
 
Se poate s-aveţi de completat acte, de redactat diverse materiale, poate şi ca să-i ajutaţi pe copii la lecţii, îi ajutaţi cu partea tehnică. Încep să vină şi recompensele, banii, un titlu, un bonus, ceva care să fie stimulent pentru mai departe că aveţi nevoie şi voi de încurajări.

RAC
 
O să vă consultaţi cu familia în privinţa unui contract de muncă şi a concediului - să fie sincronizare pentru concediu. V-au rămas o sumedenie de lucruri de dus la bun sfârşit şi chiar asta o să faceţi, că o să vreţi să v-apucaţi de proiecte noi şi nu se poate până nu le-ncheiați pe cele vechi.

LEU
 
E posibil să recuperaţi nişte bani şi să fie o sumă deloc mică, să strângeţi un capital chiar. Se vine cu oferte de muncă, adevărate provocări şi o să vă alegeţi o variantă care promite să fie câștigătoare, şi vor veni banii, cât de curând.

FECIOARĂ
 
Viaţa de cuplu poate capăta un plus, poate la capitolul stabilitate şi o să fie linişte şi pace în relaţie. Cineva care contează pentru voi vă sună, vine, are ceva să vă spună, să vă dea, şi o să fie un schimb emoţional, şi multe lucruri şi vor lămuri între voi.

BALANŢĂ
 
E posibil să prindeţi la reduceri un bilet de vacanţă şi să nu rataţi o astfel de ocazie, c-o să scutiţi nişte bani. Noutăţi la slujbă, poate vi se încredinţează un proiect care să vă ofere posibilitatea să scoateţi la iveală nişte resurse, calităţi care-au stat ascunse.

SCORPION
 
Poate vă-nscrieți într-o competiţie ca să ocupaţi un fotoliu de lider, sau un job mai bine plătit - sorţi de izbândă sunt. Întrevedere cu cineva din sfera - afaceri - şi o să puneţi la cale un proiect care să vă propulseze într-o altă ligă profesională şi poate câştigaţi un titlu.

SĂGETĂTOR
 
Se poate să vă luaţi câte ceva nou pentru casă şi să vă chivernisiţi banii să v-ajungă şi pentru o excursie la sfârşit de săptămână. O să colaboraţi în termeni buni cu cei tineri, care poate vă iau drept model şi succesul nu va întârzia să apară, o să vă convingeţi de asta.

CAPRICORN
 
Viaţa e frumoasă, c-aveţi o companie agreabilă şi puteţi spera la o căsnicie fericită, că există premise pentru un mariaj reuşit. Se observă o mai bună colaborare cu anturajul şi o să daţi drumul unor proiecte de timp liber, poate doar pe perioada verii, a vacanţei

VĂRSĂTOR
 
Se poate s-aveţi de ales între două joburi şi e bine să cântăriţi situaţia, să vă opriţi asupra celei mai valoroase. Se-anunţă bani şi oferte de job, vă puteţi asocia cu nişte oameni pricepuţi care să ţină pasul cu voi şi să faceţi lucruri de calitate împreună.

PEŞTI
 
Poate e o zi specială, sau va deveni c-o să se-ntâmple ceva special care să vă pună în valoare. Noutăţi, veşti bune, posibili bani şi şanse de afirmare! Jupiter se ocupă de imaginea voastră, să-i dea un plus de lumină, de strălucire.

Comenteaza